Популярні публікації

пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ОСІННЯ ЕСКАЛАЦІЯ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ.

Ескалація гібридної війни між Україною і Росією наростає. 
12 серпня прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що Москва може офіційно розірвати дипломатичні відносини з Києвом. 

У відповідь в українському МЗС не виключають введення візового режиму між країнами. Українські дипломати вважають, що подібними заявами керівництво Росії продовжує нагнітати ситуацію. У той же час експерти не чекають будь-яких негативних економічних наслідків від такого кроку, відзначаючи, що за минулі роки "розривати" вже практично нічого. 

Раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія не залишить без відповіді подію в Криму. Путін звинуватив українську владу в переході до терору замість вирішення конфліктів мирним шляхом. Одним з можливих варіантів жорсткої відповіді може стати розрив дипломатичних відносин. У Москві цей варіант опрацьовують. Однак останнє слово залишається за главою держави, який прийме рішення на основі зібраних даних.
"Криму сталася перестрілка між російськими військовими і прикордонною службою  РФ."  Про це на нараді з президентом Петром Порошенко заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-лейтенант Валерій Кондратюк"
"За наявною інформацією, відбулася збройна сутичка з використанням стрілецької зброї між військовослужбовцями ЗС РФ і прикордонною службою Федеральної служби безпеки РФ".

У свою чергу, голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко повідомив, що за останню добу з боку Армянська на материковій Україні зафіксовано чотири безпілотних літальних апарата РФ.
Голова СБУ Василь Грицак зазначив, що сили і засоби Служби безпеки вже приведені в підвищену бойову готовність. "В даний час проводяться засідання координаційних груп АТЦ - особливу увагу ми приділяємо забезпеченню безпеки об'єктів критичної інфраструктури, а також відстежуємо діяльність ряду осіб, підозрюваних в причетності до діяльності ДРГ, з метою недопущення можливих терористичних актів"
ІМХО.
Вся криза розпочалась з пиятики в Кримському контингенті окупаційних військ 2 серпня 2016 року  в день ВДВ, яка продовжувалась до безумія з бійками та насильством. 7 серпня 2016 року, щоб зупинити пиятику командир викликав  підрозділ Федеральної служби безпеки. ФСС розпочав штурм. Почалась стрілянина. Полковника та ще одного завалили, а з десяток поранили. 

Пиятику припинили. 
Цей ганебний випадок потрібно якось пояснювати. Щось потрібно було видумати. Кремлівські мудреці видумали терористичні акти.

НАСЛІДКИ:  В НАЯВНОСТІ  "КАЗУС БЕЛЛІ" - ТРИВІАЛЬНА ПИЯТИКА ДО ДНЯ ВДВ.
ЯКЩО ПЯНКА ВДВ НЕ ПЕРЕОСТЕ В ГЛОБАЛЬНУ ВІЙНУ, А ПРОСТО ПОВНИЙ РОЗРИВ ВСІХ ЗВЯЗКІВ З КРЕМЛІВЦЯМИ, ЯКИЙ ПОТРІБНО БУЛО ЗРОБИТИ ДАВНО ТО:
Катастрофи української економіки не відбудеться. Вже  втратили практично всі основні напрямки торгово-економічних відносин з РФ. За минулий рік товарообіг України і Росії скоротився більш ніж в два рази. У січні Нацбанк повідомляв, що за 2015 рік експорт українських товарів в РФ знизився на 48%, а імпорт обрушився на майже 61%. Цього року тенденція збереглася. Основним торговим партнером при імпорті товарів за п'ять місяців поточного року був Євросоюз (44%), а частка Росії становила не більше 12%, повідомляло раніше Мінекономрозвитку. За перше півріччя скоротилася частка РФ в загальному експорті - до 8,4% .У грошовому еквіваленті, за даними Держстату, експорт товарів до Росії склав близько 1,2 млрд доларів, а імпорт - 1,7 млрд долларов. Украіна, в основному, експортує продукти харчування, зерно, мінеральні добрива, чорні метали, а імпортує нафту, нафтопродукти, паливо, ядерні реактори, котли та інше високотехнологічне обладнання.
ЯКЩО ВІЙНА. ТО НА ВІЙНІ -ЯК НА ВІЙНІ... 

Немає коментарів:

Дописати коментар