Популярні публікації

понеділок, 15 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR. ОЛІМПІЙЦІ УКРАЇНИ ДОСЯГЛИ НЕЙМОВІРНОГО УСПІХУ НА ОЛІМПІАДІ В БРАЗИЛІЇ В СУПЕРЕЧ БАЖАННЯМ АНТИУКРАЇНСЬКИМ ДІЛОВАРАМ ТА ВЛАСТОЛЮБЦІВ

Результати для олімпійців з України самі звичайні і відповідають умовам в яких вони тренувались. Перемоги на Олімпіаді відбуваються не при допомозі антиукраїнських властолюбців та діловарів, а всуперч їхнім бажанням. Всі дії антиукраїнських діловарів та властолюбців це елементи перманентної глобальної гібридної війни проти українців та паталогічної ненависті до всього українського.
Ахметов, Пінчук, Новінський, Фірташ, Грановський, Григоришин, Коломойський фіннасують спортивні команди і створюють такі умови при яких команди ніби щось виграють, в вирішальних зустрічас демонстративно з позорно програвали, а потім в своїх медіа, медіоти, медіанти, журналюги та журнашлюхи, на русском язику дають нищівні та принизливі коментері, смакуючи так звані та зарання підготовлені провали, слідуючи законам НЛП та вживаючи якомога частіше слова "українці зазнали нищівної поразки" .
Антиукраїнська креатура в держструктурах розвалила всю структуру фізичного виховання в Україні.
ВИСНОВОК:
Олімпійська збірна в умовах тотального розвалу спортивної іфраструктури та антиукраїнської діяльності діловарів та властолюбців в Україні - досягла неймовірних результатів.
СЛАВА УКРАЇНЦЯМ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар