Популярні публікації

понеділок, 29 жовтня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR СКОРСТРІЛЬНІСТЬ І ГОЛОВА КЕРЧЕНСЬКОГО РОСЛЯКОВА


В NERрях бушує хайп і дезинформація навколо подій в м. Керч в окупованій частині України.
Весь хайп побудований на емоціях і мало критичного аналізу про хід події.
Поки що не знайшов якось реального експерта, який би провів реальне розслідування.
Таке розслідування могли б провести і українські слідчі з МВС, СБУ і прокуратури України.
Всі підстави для відкриття кримінальної справи в наявності. Масове вбивство громадян Україна на тимчасово окупованій території Автономної республіки Крим.
Цікавим є скріншот з сайту Керченського коледжу з заходами протидії тероризму.
Фотографії керівників коледжу. Ось саме вони, в слід за Путіним і його послідовниками створили в коледжі атмосферу НЕНАВИСТІ.
З чим можна порівняти атмосферу в коледжі з класичної літератури.
Так. Це "1984" Джоржа Орвела.

Заступник директора по режиму і вчителі програмування із-за недостнього фінансування згідно Орвелу, встановили не охоронний відеонагляд, а звичайні веб камери в кожному класі, коридорах, туалетах. Встановлював спостережен за кожним рухом студентів приїзжий і поставлений на роботу окупаційною адміністрацією,, не кримчанин заступник директора Колесніков..Підкреслю, що нагляд проводили  саме за поведінкою студентів, яких ФСБ вважло середовищем в якому могли бути антипутінські, проукраїнсько, протатрсько настроєні студенти, а значить потенційні  терористи, наркоманами і недобросовісні особами. Відеокамери натикані в середині коледжу і спрямовані на спостереженням за студентами.


Поведінка керівників коледжу зрозуміла  в контексті загальної істеричної ситуації на окупованих тереторіях і в РФ.
Шпигуноманія, підозри, вислід, провокації, шантаж. Особливо цікава підбірка відео на сайті  коледу про тероризм і його джерела. Там роздуми Старікова і інших пропагандонів Кремля. Росляков, як і всі студенти вчився в умовах жорстого контролю адміністрації кроледжу за ними. Очевидно, що  всі керівники були завербовані в скретні співробітники ФСБ.
Конкретних данних обмаль. Особливо про приміщення в яких відбувальсь стрілянина.
Загальне розміщення коледжу на гугол карті.


Планів евакуації в надзвичаних ситуаціях  поверхів і приміщень на сайті не  знайшов.
Оскільки система відеоспостереження не професійна, то на відеоспостереженні відсутній таймінг відеофіксації. Дуже підозріла оперативність отримання відеоматеріалів і трансляція фото і відео в NETрі  якось MASH. Так оперативність говорить про те,  що про стрілянину була попередня інформація. Також дивна, по суті миттєва, оперативність московських телевізійних каналів. Рух стрілка по коледжу надрукувала "Комсомольська правда"

Репортажі оубліковані всіма телеканалами, інтернет виданнями і блогерами, обговорення на ток-шоу,  носять виключно дитячий, дурашливий, ємоційний характер і розраховані на дебілів.
Репортажі не лояльних до режиму Путіна блогерів також  носять емоціний характер і не просвітлють ситуацію.  Ні Бабченко, ні Сотник, ні Камікадзе і багато інших подавали і обговорювали підкинуту спецслужбами РФ інформацію ємоційно, перетворили терористичний акт в балаган і танці на гробах. В результаті реальна картина стала розмитою, а антипутінські блогери стали "корисними ідіотами"
Підрив бомби. Вибухів було два або три. Вікна вибиті в трьох ізольованих один від одного приміщеннях.


Який був детонатор? Фітіль, електродетонатор, дистанційно керований детонатор ?
Слідство не повідомляє.
На фото вигляд їдальні після вибуху бомби.
 Досить ізольоване приміщення. Вибиті вікна розом з рамами. 12 столів і декілька лавок. Обсипалась штукатука. Фото зроблене до прибирання.
Сліди крові на підлозі і стінах відсутні. Якби хтось сидів за столом в кутку його б кинуло на стіну і розмастило по стіні і  вся стіна і підлога була б заляпана кров'ю. Теж саме зі столами вибухова хвиля ударила б особу за столом об стіл, так, що він почав би харкати кров`ю. Ніде жодних слідів важких кровоточивих поранень.
Ціль стрілка.
Керівництво коледжу директор, зами, викладачі і п'ятнадцятилітня дівчинка-студентка та її одногрупники.
Можлива причина.
Юнацьке кохання  до неповнолітньої п'ятнадцятирічної дівчинки, якому перешкоджала адміністрація коледжу, сама дівчинка та її одногрупники і батьки.

Трохи про стрілянину з помпової рушниці.
Перше відео заряджання і стрільба на швидкість, на дистанції 20 -25 метрів, в умовах тиру дорослим в міру повними чловіком, саме з руки, без застосування приклада.. Патрони вільно лежать на столі і видно, як не профісіоно діє дорослий при заряжанні рушниці і все ж результат серії особисто для мене несподіваний
Час одного заряджування і відстрілювання 5 пострілів 30 секунд. Точність і кучність дробом  з прямих рук вражаюча. Чи зміг би цей же чоловік сріляти в такому ж темпі в умовах  тиру, зробивши 14 перезарядок і відповідно 70 пострілів ?
Висновок. З фото видно, що  в коробках  залишилось 100 патронів з ще 10 розсипом. Всього Росляков мав 150 штук. Отже розпакованих мав лише 50 в сумочці і кишенях. Він зробив 10 перезарядок, а це 50 пострілів, з них 7 пострілів в по предметах: комп'ютери, вогнегасник, двері. Два результативних постріли по людях в коридорі. 
Слідчі повідомили, що Росляков в коледжі зробив 70 пострілів. 
Стрільба не в тирі. При початку стрілянини цілі почали розбігатись в різні стороні.  Потрібна максимальна концентрація у виборі напрямку стрільби і практично автоматичні дії при перезарядці з стандартних положень. 

Ні патронташа на стволі ні на руці, ні на поясі в Рослякова не було. Патрони схоже були в кишені і сумочці на поясі. Хоч і тут тренуючись можна досягти певного навику.
Висновок: Перезадка з кишень і звичайної сумочки мало вплине на швидкість перезарядки і стрільби до 50 пострілів.
На фото вверху спорядження стрілка по 30 патронів. Росляков мав вистрілити 70 патронів і щоб автоматично і швидко робити перезарядку і вести прицільну стрільбу з  руки, картеччю 5,0 мм, потрібно мати з собою принаймі 3 патронташі по 25 патронів.  
Чи можливо зстрілити 19 і поранити 50 чоловік разом 70 осіб за 7 хвилин в умовах вибуху і стресу коли цілі негайно починають розбігатись в різних напрямках. 
 
Після вибуху  в 2011 році в аеропорту "Домдедово" загинуло 35, поранено 175 осіб, а від смертника залишились лише голова. Так, як і в Керчі прилади освітлення залишились цілі, але на відміну від Керчі задимленість була високою. 
В їдальні коледжу повинна була бути камера або й дві і чітко відзняти момент і наслідки  вибуху. Такого відео в мережі не має.
Піднявшись на другий поверх де була вчительська, бухгалтерія та кабінет директора, і там розпочав стрільбу.. 

Убив з дробовика п'ятьма пострілами двох заступників та   викладача. Це зайняло 30 секунд. Перезарядився. Директора на місці не було. Першими загинули ті що були в приймальній директора. Двох викладачів застрілив в коридорі. На перші постріли ніхто не звернув увагу. Спустився на перший поверх підірвва бомбу. Почалась паніка стріляв впритул в натовп. ще 5  Перезарядився і підірвав ще один вибуховий пристрій. На все пішло 2-3 хвилини. Перезарядився і пішов у комп'ютерний клас постріляв монітори і вогнегасники. знов 5 пострілів перезарядився. 
В ютубі є відяха стрілянина по папірцях. 


За дві хвилини 18 пострілів при декількох осічках. В помповій рушниці після осічки просто перезаряжать і стрільба дальше. В кишенях помістилось експерементаторів 100 патронів.
Як раніше було сказано, за 7 хвилин можна зробити максимум 14 перезарядок і 70 пострілів. 
В коледжі з рушниці вбито 15 чоловік і поранено можливо ще 10. На це достатньо 25 пострілів при 5 перезарядках. Якщо стрільба тривала 420 секунд, а перші 5 патронів було заряджено до початку стрілянини то залишається 20 пострілів і 4 перезарядки. Таким чином якщо 420 секунд на поділити на 20 отримаєм 21 одну секунду на постріл.  
Де отримав навики в стрільбі і тактиці.

Росляков  займався боксом, і "культуризмом",  навчався на "добре" і "відмінно". Не виключено, що до часу стрілянини десь практично стріляв: наприклад в страйкболі або в пейнтболі. Грав в комп'ютерні ігри наприклад: "CS"
Враховуючи вражаючау скорострільність і простоту дії помпової рушниці з патронами дробу,  картечі і пулі він цілком мав і здатності, і нахили, і можливості зробити це самостійно без сторонньої допомоги. 
На цьому відео рука у стрілка не дуже тверда, але постріли зроблені точно.


Стрілянина в елітному тирі різними набоями по кубу з селікону. Точність і ефективність вражаючі.


Починаюча спортсменка зі швідкисної стрільби і професіоналка.


Тепер про постріл  дробовиком з положення сидячи на підлозі з правої руки в ліву частину голови.
Спочатку результат пострілу на кавунах і кокосах. 
Самогубство правші в ліву сторону голови можливо з двох рук під гострим кутом з вкрай не стійкого положення рушниці.  Результати стрільби по кавуну і кокосовому горіху говорять самі за себе. Так як і кокосовий горіх повинна розлетітись і голова Владислава Рослякова при прямому попаданні. Під гострим кутом є ймовірність що можливо в голову попав контейнер по дотичній  і знісши частну чарепа і мозку, по дотичній пішов у стелю. Розслаблене  тіло відхилившись в ліво, потягнуло за дробивком впало на праву сторону разом з дробовиком.   Хоч в нестійких положеннях і не правильному упорі дробовик може вирвати з рук і він міг зайняти  інше положення. Криміналісти вважають, що зброя в самогубців-самострілів завжди  лишаєься в руках. 
100% відкидати самогубство не має підстав.
Інші версії. 
Тепер про приїзд і дії оперативного антитерористичного підрозділуСОБР Росгвардії, ФСБ чи просто патрульної поліції.Озброєні нарізною зброєю пістолет, автомат, СВД.

Час приїзду опергрупи 5 хвилин.  Отже в 11.40 вибух і почалась стріілянина. В 11.48 патрульна поліція або група антитерор була на місці і негайно неталізувала стрілка.
Як відувався процес нейтраізації і захоплення Рослякова? Тут декілька варіантів. Допустим, що Росляков був феноменальни стрілком. постріляв студентів і зробив підрив бомби сам особисто. 
1. Його обеззброїли живим під час перезарядки. Заволоки в бібліотеку. Посадили на стілець і почали інтенсивний допит. Кололи ножем. Били в голову, печінку і по ниркам. Він все розказав. Вияснили, що він був один. Костоломи під час допиту в гарячці ударили прикладом рушниці в ліву сторону голови і проломили череп. Росляков помер  сидячи на стілці.  Доповіли на верх, що це не терористичний акт, а дії психа і псих забитий. Щоб не вести лишніх відкритих  слідчих дій і судів прийняли рішення інсценувати самогубство.
2.Як правило опергрупа стріляє нарізною зброєю пістолет під 9 мм патрон, для зупинки дій терориста. Не виключено, що підчас нейтралізації Рослякова опергрупа вела стрільбу з автоматичної рушниці типу "Сайга". В мережі є записи 6 пострілів з атоматичного дробовика.Це підтвердує шокований охоронець: "Вони ввірвались з автоматами". 
Можливо з автоматичного дробовика стріляла опергрупа, що малоймовірно, адже кругом були дезорієнтовані студенти.  Росляков вчинив опір і був поранений в голову і живіт з пістолета. Його, ще живого заволокли в бібліотеку. Оскільки поранення було в ліву частину голови його посадили на стілець, і почали допит намагаючись його привести в себе кололи ножем але він бпомер і  впав зі стільця і тому рана від ножа вже не кровоточила. А рану в живіт прикрили книжкою.
Ось як виглядають самостріли з пістолетів з особами з прострелено. головою.

Росляков деякий час сидів на стільці мертвий і трохи почав костеніти, а потім впав або його скинули зі стільця на підлогу. Тому він прийняв позу ембріона. 
Доповіли наверх про смерть  і що він був один. На верху прийняли рішення розповсюдити повідомлення про самогубство. Після чого опергупа вложла йому руку рушницю і прикрила вогнепальні рани книжкою яка має сліди від попадання картечі..
3. "Золота молодь" від тренувань в тирі вирішила погудіти на славу в натурі. Під виглядом знімання прикольного відео, за гроші долучила обіцянками Рослякова до сценарію.Одягли на нього білу майку, що опергрупа чітко розуміла хто стрілок. Рослякову дали завдання зганяти студентів з поверхів у хол де їх відстрілювали в задимленому холі. Росляков зробив шість пострілів  по вогнегасниках і комп'ютерах. Судячи з його вальяжної поведінки і не квапливої ходи прогулянки по коридорах він не міг навіть за 15 хвилин зробити 70 пострілів. 
Дивно, що на ньому не видно екстримальної відеокамери для зйомки прикольних подій.
Насправді "Золота молодь" організувала бойню з підривом, а Рослякова пристрілили, всунули рушницю в руки і видали як  озлобленого на весь світ одиночку лузера, що покінчив з собою.
4. Релігійне жервоприношення та інсенізація під психа одиночку. так як це зробили в Колумбайні і готелі в Лас-Вегасі. 
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/10/global-permanent-war.html
ВИСНОВОК.
Яка різниця хто планував і вбив 22 чоловіки і поранив 50 чи навіть більше ? 
Доведений до відчаю псих-одинак, люта влада, "золота молодь", якісь заговорщики психопати, релігійні мракобісні жерці чи випадковий збіг обставин.  

Навіть наставляння охорони, рамок і камер, застосувавши табірну методику з романа Джоржа Оврела   "1984" до студентів влада,  від президента  до директора коледжу не змогла запобігти масовому вбивству і каліцтву 70 чоловік і нанесенню важких психотравм не тільки всім студентам коледжу і  їх батькам, а  й мільйонам звичайних обивателів.
Завдяки владі асоціальних, здичавілих від жадання задоволень діловарів, властолюбців і релігійних мракобісів, які страждають маніями величності, переслідування, клептоманією,  ми нормостеніки живемо в умовах жорстокої війни, грабежів, стрілянини яку показують   натуралістичними  відеотрансляціями з місця подій. 
СВІТСЬКА І РЕЛІГІЙНА ВЛАДА СТАЛА АСОЦІАЛЬНОЮ ДЛЯ 90% ГРОМАДЯН. 
Потрібно бути особисто готовим до бойових дій.
Постійно вести розвідку, спостереження за зовнішньою обстановкою, вичисляти агресивних соціопатів у всіх соціальних групах.  Спочатку це важко, ніби паранойя, але тренування і звичка знімуть напругу.
НІКУДИ ВІД ВІЙНИ СХОВАТИСЬ НЕ МОЖЛИВО.
НА ВЛАДНІ СТРУКТУРИ НАДІЙ ОСОБЛИВИХ НЕ МАЄ.
ДОСВІД ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ ПОКАЗАВ, ЯКИ НЕ ГРУПА УКРАЇНЦІВ ДОБРОВОЛЬЦІВ,  РОТА КРИМІНАЛЬНИХ СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІВ З РФ ЗАХОПИЛА  і НАГНУЛА Б НЕ ТІЛЬКИ КРИМ І ЛУГАНДОН, А Й ВСЮ УКРАЇНУ.
Нижче посилання на елементарні дії при попаданні в епіцентр гібридної війни.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/06/global-permanent-war_6.html
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/09/global-permannent-war.html
https://nesterdennez.blogspot.com/2018/06/global-permanent-war_27.html
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/07/global-peranent-war_20.html






Немає коментарів:

Дописати коментар