Популярні публікації

суботу, 27 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ІУДСОВОК ТА ЙОГО "МИСЛЬ"

Один іудосовковий посіпака, любитель підливати воду на антиукраїнський млин, підкидати дрова в антиукраїнську пожежу та ідеолог розколу держави України живе в серці Лондона в будинку за $ 10 млн. 
Призвіще його Грановський імя Вова. Лондон вніс корективи в призвіщеі тепер він Грановскі.
Призвіще Грановский  походить від назви села у Вінницькій області
Жителі 2,5-тисячного Гранева Гайсинського району за 120 км від Вінниці 2007 відсвяткували 1000-літній ювілей свого села. Гранівчани переконують, що їхнє село — одне із найстаріших не тільки в регіоні, а і в Україні. 100 років тому, коли у Вінниці проживало 12 тисяч, у Гранові мешкало  10 тисяч. Гранов село стали називати після 1411 року, а до того називалося Вербич, У польських архівах є записи про нього. В 1411-му село дісталося графу Михайлу Грановському, який став закликати людей на землі. 30 років не брав податків із поселян. Тоді Гранів розрісся. 21 листопада 1744 року він отримав Магдебурзьке право і став центром округи з 25 селами.
 Всі Грановські  походять з с.  Гранова і всі Грановські чомусь люто не люблять українців.
От і Володимир Грановські, тепер уже лондонець міг взяти собі ще більш благозвучне призвіще Лондонські, але чомусь не взяв.

 Як бачим в далекому 1744 році в Гранові було 10000 мешканців. В основному це були євреї. Тобто Гранів - це було жидівске село, чи як кажуть евреї містечко - штейтеле. Гранів був знаметий тим, що був грунтовно засраним містечком, бо його мешканці виливали нечистоти і гадили просто на вулицю. Тільки з приходом царськиїх сатрапів Романова їх почали привчати до культури і гранівчани почали будувати сортири. Хто не виконува вказівки поліцмейстера тих лупили, саджали в тюрму та штрафували. Такі утиски царату були для граноських нестерпні. Саме утиски царату, що забороняв  засирати вулиці Гранова, змусив  гранівських, під благозвучним призвіщем Грановскі або Гранов, взявши бебихи,  рвати когті по світах і покинути назавжди штейтеле Гранов. Тепер у Гранові живуть виключно українці.
Чисте, заможне, затишне українске село.
Як тисячу років тому гранівчани вирощуть хліб і до хліба.
Чим займається в Лондоні Володимир Грановський. Тим же чим і займались його предки в Гранові. Він засерає інтернет антиукранським медіотичним лайном або джинсою. Процес засирки інтернета простий: Грановський ставить інтернетвентилятор, включає і начинає накидати гівнормацію великою совковою лопатою. Гівнормація розлітається в основному рунетом і осідає засраною ватою у головах іудосовків.
Теза про розкол України і трьох сортах громадян україни було вкинуто в народні маси в 2004 році тіньовим штабом Януковича, яким керував іудосовок Андрій Клюєв. На підряді в цьому штабі працював політтехнолог Володимир Грановський..Саме лондонська група Грановського, в яку входили російські консультанти Дмитро Куликов і Тимофей Сергейцев, намалювали плакати про три сортах українців. І саме вкинуті ними кордони сегрегації громадян україні з часом стали лінією розділу України в іудосовковій  пропаганді.
Володимир Грановський був шеф-редактором журналу «Мысль». Пропозицію обійняти цю посаду він отримав від глави Редакційної ради видання Сергія Круглика.

Журнал «Мысль», присвячений питанням сучасної філософії та корпоративного управління, виходить в Україні понад 2 роки. Видання публікує статті українських топ-менеджерів і консультантів найвищого керівництва країни, а також передруковує публікації провідних англомовних економічних видань. За словами Сергія Круглика, частиною концепції видання є те, що воно «не публікує статей, написаних журналістами: авторами є бізнес-лідери країни або експерти, чий авторитет є загальновизнаним».
У роздріб журнал не продається, а розповсюджується за цільовим списком із 3000 осіб, яких видавці вважають представниками українського істеблішменту. Журнал читали політолухи, медіоти, медіанті, журнашлюхі, та журналюги.
Також "МЫСЛЬ" грунтовно промивала "мозгы" дебілам із партії рецидивістів, типа Шуфрича та Добкіна, напихаючи їхні голови "наукаобразнымі" словами, якими вони, разом з політолухами, медіантами, медіотами, журнашлюхами та журналюгами пудрили мозги, вішали лапшу на вуха та "розводили как котят" загальний електорат, гасаючи по медіотиці Ахметова, Рабіновича, Фішрташа, Медведчука, Пінчука та інших клептоманів. 
На початку листопада 2007 року Володимир Грановський залишив пост члена Правління телеканалу «Інтер». Він очолює англійську консалтингову компанію Granovski & Associates LTD.

Останній рік президентства Януковича иудосовок Грановський працював у проектах, пов'язаних з сином фашиста і поліцая Вікторм Медведчуком і його піар- кампанією з блокування Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом , виступаючи однією з балакучих голів для російської пропаганди а ролі політолуха та створюючи ідеологічну вату для кремлівських медіотів, медіантів, журналюг та журнашлюх. Його медіотизм став ідеологічною остновою рішень кремлівського політикума та обєднав іудосовків з усіх СтРАН.

Ідеолог "рускага міра" і трьох сортів України іудосовок-політолух Вова Грановський особисто вважає за краще жити не в Махачкалі, Біробіджані, Читі або навіть Москві, а в самому серці західної цивілізації - Лондоні.
Збираючи інформацію про британських агентах впливу Дмитра Фірташа, з'ясувалоcь, Грановський є співвласником компанії GRANOVSKI & ASSOCIATES LIMITED
05191947 Registered Address: Сlearwater House, 4-7 Manchester Street, London.
Західні правоохоронні органи зараз активно зайняті пошуком активів людей, які працювали на режим Януковича і російську агресію.
Проти Медведчука і Клюєва вже введені санкції, однак Грановський продовжує насолоджуватися благами західної цивілізації.
Правда, за допомогою української діаспори це свято може різко обірватися.

ІМХО
ВЕЛИКА ІСТОРІЯ -  розвалює радянський союз на більш дрібні утворення Цю фразу придумав Грановський. Фраза вкрай тупа
Історія нічого не розвалює і не будує. 
Історія це - правда, напівправда, напівбрехня і брехня про минуле,записана на папері  .
Історія завжди завжди відрізняється від реальних подій в минулого, аберує минулу дійсність і тому вона нікого, нічому не учить і . 
Наприклад ізТория знаю, що Сонце рухається навколо Землі.
Насправді Земля таки рухається навколо Сонця і це знали задовго до Галілея.
Історію творять конкретні люди з конкретними інтересами.

Видання "Фокус" оприлюднило список ста найбагатших людей, які заробили свій капітал в Україні. Котрий рік поспіль перше місце серед мільйонерів посів бізнесмен Рінат Ахметов. Його статки оцінюють у 7,7 мільярда доларів. Читайте також: Доходи Кабміну: Яценюк на шостому місці за рівнем заробітків серед міністрів 48-річний Ахметов володіє найбільшою фінансово-промисловою групою України та спеціалізується на металургійній та енергетичній промисловості. Проте цього року капітал президента ФК "Шахтар" Донецьк зазнав значних втрат і скоротився майже удвічі. Цьому сприяла девальвація гривні та загальний занепад української економіки. 
Наразі більшість активів донецького бізнесмена перебувають у зоні високого ризику, оскільки з незрозумілих причин Ахметов вирішив не відкривати очі мешканців Донеччини на пропаганду Кремля. Крім фінансових втрат, найбагатша людина країни втратила й політичний вплив, оскільки перероджені в Опозиційний блок "регіонали" втратили монополію у владі.
Друге місце серед українських багатіїв посів бізнесмен та колишній глава Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський. 

Статок співвласника групи "Приват" оцінюється у 2 мільярди доларів. До сфери інтересів 52-річного президента ФК "Дніпро" входять металургія та нерухомість.
Трійку найбагатших людей України замикає співвласник групи "Приват" Геннадій Боголюбов. 53-річний бізнесмен може похизуватися статками у 1,9 мільярда доларів. Окрім партнерства з Ігорем Коломойським, 

Боголюбов має власний бізнес у гірничодобувній компанії "Consolidated Mineral".
Четвертим у рейтингу українських олігархів став засновник міжнародної інвестиційно-консалтингової компанії "East One Group" Віктор Пінчук зі статками у 1,8 мільярда доларів.  П'яте місце посів народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський. Народний обранець та власник одної з найбільших промислово-інвестиційних груп України "Смарт-холдингу" може похизуватися 1,6 мільярдами доларів. 
Шостим став власник групи "Енергетичний стандарт" Костянтин Григоришин зі статками у 920 мільйонів доларів. 
Сьому сходинку у рейтингу багатіїв посів громадянин Греції Леонід Юрушев. Власник девелоперської компанії Ярославів Вал та компанії "Скандинавія", бізнесмен володіє статком у 900 мільйонів доларів.
 На восьму позицію спустився Дмитро Фірташ, маючи 880 мільйонів доларів. Засновника Group DF у 2014 році арештовувало ФБР, а західні ЗМІ постійно знаходять нові брудні подробиці його бізнесу. 
На дев'ятій сходинці опинився харківський бізнесмен та засновник DCH Group Олександр Ярославський. Власник статку у 850 мільйонів доларів був народним депутатом IV скликання від "Партії зелених України". Замикає першу десятку українських олігархів 40-річний засновник та власник агрохолдингу "UkrLandFarming" Олег Бахматюк
Президент України Петро Порошенко посів 12 сходинку у рейтингу найбагатших українців. Статок власника корпорації Roshen оцінюють у 730 мільйонів доларів. Колишній кандидат у президенти та "регіонал" Сергій Тігіпко посів 13 сходинку зі статками у 670 мільйонів доларів. У потилицю Тігіпку на 14 позиції дихає екс-мер Києва Леонід Черновецький. Засновник Chernovetskyi Investment Group володіє 650 мільйонами доларів. Читайте також: Льовочкін задекларував понад 10 мільйонів гривень і два дорогі мотоцикли Подружжя власників мереж "Епіцентр" та "Нова Лінія" Олександр та Галина Гереги посіли 21 та 23 сходинки відповідно. 47-річний нардеп має 417 мільйонів доларів, а його 55-річна дружина володіє 384 мільйонами доларів. Серед відомих народних депутатів-багатіїв опинився Сергій Тарута ($ 211 мільйонів), скандальний Нестор Шуфрич ($ 205 мільйонів), екс-регіонал Олександр Фельдман ($ 170 мільйонів), Ігор Єремеєв ($ 95 мільйонів) та "опозиціонер" Сергій Льовочкін ($ 80 мільйонів). Серед багатіїв є 11 новачків. Один з них - колишній заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан - посів почесне 100 місце зі статком у 40 мільйонів доларів. Нагадаємо, що в Україні нарахували 683 мільйонери. Загальна кількість багатіїв збільшилась на 3%.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/top-100-naybagatshih-lyudey-ukrayini-421935.html
Є ще ТОП 100 в РФ.
САМЕ ТОП - 100 ДІЛОВАРИ І ВЛАСТОЛЮБЦІ РОЗВЯЗАЛИ ВІЙНУ ЗА СФЕРИ ВПЛИВУ.
Можна тільки уявити суми крадених грошей в українській політиці, якщо політолухи типу Вови Грановського дозволяють собі будинки за 10 мільйонів доларів в районі Кенсінгтон і Челсі в самому серці Лондона.
На 20 мільярдів тільки легальної власності та готівки в банках.

Скільки складає тіньова економіка та фінанси не відомо. Медіотика пише ніби екоомічна  тінь складає лише 60%  від оподаткованої. Тобто ще 10 мілярдів закручено в "банки"

Валовий зовнішній борг України, на даний момент, наблизився до 80 % її падаючого ВВП, і досяг 140 мільярдів доларів. Ця сума — загальний борг українських банків, компаній, державних органів і приватних гравців перед кредиторами — нерезидентами. Легальних готівкових коштів нехай 40 мільярдів. Отже тінь складає 100 міліярдів долларів. Це  250 %. Ці 100 мільярдів є в наявності, але їх не встигли запустити в пральну машину та відмити на Олімпіадах, чемпіонатах, тоталізаторах.

МІЖЕТНІЧНИЙ КОНФЛІКТ В УКРАЇНІ ЦЕ МІФ ВИДУМАНИЙ ДІЛОВАРАМИ ТА ВЛАСТОЛЮБЦЯМИ ДЛЯ ПРИКРИТТЯ СВОЇ ФІНАНСОВИХ МАХІНАЦІЙ І ВІДМИВАННЯ КОШТІВ В ОСОБЛИВО ВЕЛИКИХ РОЗМІРАХ.

Немає коментарів:

Дописати коментар