Популярні публікації

понеділок, 29 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR/ ІУДОСОВОК, НАВІТЬ СТАВШИ НОБЕЛІВСЬКИМ ЛАУРЕТОМ, ЗАЛИШАЄТЬСЯ ІУДОСОВКОМ.

Скандальне прокляття "Прощавай, хохли!" Йосипа Бродського виявився правдою.
Скандальний вірш "На Незалежність України" Йосипа Бродського дійсно належить поетові. У цьому творі іудосовок  Йосип Бродський, від імені росіян, яких обзиває кацапами з Рязані, які жили в роки іудосовкової влади, як при Тарзані. не соромлячись у виразах матюкає українців та Україну "площадной бранью" називаючи їх хохлами. Хоче плюнути в Дніпро, відмовляється від хліба вирощеного українцями та закликає поляків та німців трахать українців в мазанку.
Йосип Бродський прочитав вірш "На Незалежність України" публічно, і це було записано на відео, яке днями опублікував Борис Володимирський.
"Уривок з відеозапису вечора Бродського в залі пало-Альтовского Єврейського центру

30 жовтня 1992 року, де він читає" На незалежність України "в присутності майже тисячі рускаязичних евреїв.Ось цей зал був забитий зверх норми і Йосип Бродський засипав в голови іудоамерикаців антиукраїнське гівно, а вони йому аплодували та скинулись на хавку.

 Йосип Бродський  - іудосовковий та іудоамериканський поетичний кумир єврейського походження, перекладач, есеїст XX століття, лауреат Нобелівської премії (1987), поет-лауреат США у 1991–1992 роках. Свої вірші писав переважно іудосовковою мовою, есеїстику — англійською. У пізній творчості відзначився неприкритою українофагією

Утворення України так вразило жида Йсопа Бродського, що в нього рвануло дах і втратив контроль над своєю темною підсвідомістю, в якій  ховались душевне каліцтва і внутрішні моральні нечистоти.
Хіба українці не знають, яке гівно, замість моска лежить дебільних іудосовкових у головах ?

Два десятки роки, в голови  цілого покоління  іудоамериканців  накачували гімно. Вони там, Каліфорнії формували українофагів, яких потім садили за біля рунетветилятора і вони завзято накидали на той рунетветилятор антиукраїнське гівно, яке потім осідало засраною ватоюпо мголовах рускаязичних усього світу.
 Іудосовкам шила в мішку знову сховати не вдалось.

Стішата іудосовкого дебіла і одночасно Нобелівського лауреата, Йосипа Бродського виплили на поверхню і належить саме йому іудосовкому кумиру іудодемократів та лібералів. В світі іудосовків, хоч греблю гати, як собак не різаних.


У його іудосовкових шанувальників - медіантів, медіотів, журнашлюх, журналюг, історіопатів заперечувати крайню українофагію Йосипа Бротського вже не вийде.

Немає коментарів:

Дописати коментар