Популярні публікації

понеділок, 8 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЗЕМЛЕТРУС В ЛУГАНДОНІ

8 серпня 2016 , на півдні Донецької області близько 11:15 стався землетрус магнітудою 4,6 бала. Про це повідомляє Європейський Середземноморський сейсмологічний центр (EMSC).

"Епіцентр землетрусу пройшов в 78 км на південь від Донецька і в 21 км на північ від смт. Старий Крим Маріупольського району", На думку вчених, глибина епіцентру - 10 км.

Близько 2 млн українців відчули коливання. Користувачі соцмереж з Маріуполя повідомляють, що два поштовхи виразно відчувалися в усіх районах міста.

Про відчутні підземні поштовхи повідомили також користувачі в Донецьку, Мар'їнці, Волновасі Донецької області, Запоріжжі, Бердянську, Мелітополі Запорізької області, Дніпрі, Кривому Розі та Кропивницькому.

Сейсмологічний центр повідомляє, що аналогічні повідомлення надійшли з довколишніх російських Ростова-на-Дону і Таганрога.
У Маріуполі близько 11:17 У різних районах міста відбулися дивні поштовхи, як ніби "вибухова хвиля". Подібні явища зафіксовані також і в Бердянську. За словами очевидців, у багатьох людей на кухнях падали банки і посуд. ГосЧС поки коментарів з цього приводу не дає. Кілька хвилин тремтіли стіни, стелю та фундамент багатоповерхових будинків в Центральному та Лівобережному районах міста. Також очевидці повідомляють, що дуже сильний поштовх був в прибережній частині міста.
Останній раз землетрус в Маріуполі було зафіксовано близько 30 років тому.
 ІМХО.
Пісець крадеться не помітно. Хочуть того правителі в Кремлі, їх посіпаки в Україні та Ізраїлі, а Крим та Донбас повернуться в склад України, але без так званого кримської і донбаської вати.

Немає коментарів:

Дописати коментар