Популярні публікації

пʼятниця, 12 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR. РЕДЖЕП ЕРДОГАН - ЗРОБИВ АЛАВЕРДИ - ПОВІДОМИВ ДАНІ ПУТІНУ ПРО ЗАКОЛОТ В КРИМУ

Перша зустріч Володимира Путіна і Реджеп Ердогана відбулася в Санкт-Петербурзі після УДАРА ТУРЕЦЬКИМ НОЖОМ  В СПИНУ РОСІЇ.
Їй передували вибачення турецького лідера перед Путіним за збитий в Сирії російський літак і ряд взаємних дипломатичних реверансів між країнами та подяки за своєчасно надану інформацію про антиЕрдоганівський заколот. Примирення Москви і Анкари було відразу ж за спробою військового перевороту в Туреччині, який Ердоган успішно придушив.
При приїзді в паРашу Реджеп Ердоган повідомив Путіна про заколот в Криму.

 Негайно  після відїзду Реджепа Ердогана спецслужби Володимира  Путіна взялись за придушення заколоту в Криму та бородьбою деверсантами. «Учора ФСБ заявила, що затримала другого українського диверсанта – 41 річного виконроба з Євпаторії Захтія Андрія Романовича. Журналісти інформаційного агентства «Миротворець» вивчили персональні дані Захтея у відкритих джерелах і виявилося, що це банальний антиукраїнськи налаштований і двічі судимий рецидивіст на прізвисько «Зая»


Відсидів чотири роки у Львівській виправній колонії № 40. Притягнутий до кримінальної відповідальності у 2008 році за шахрайство, підробку документів та низку інших злочинів, однак відбувся напрочуд легко – судимістю і невеликим штрафом. У 2011 «Зая» набрався боргів у рідному місті Бориславі Львівської області і тупо втік від кредиторів до Москви.         Потім перебрався в Євпаторію, де жив до цих пір

Немає коментарів:

Дописати коментар