Популярні публікації

неділю, 28 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ГІБРИДНА ВІЙНА В УКРАЇНІ - КРЕМЛЬ БРЯЗКАЄ ЗБРОЄЮ.

25 серпня президент Росії Володимир Путін привів в повну бойову готовність війська на кордоні з Україною. Розпочались військові маневри "Кавказ 2016"
ЦІЛЬ - "ЛОКАЛІЗАЦІЇ КРИЗОВИХ СИТУАЦІЙ".
В ході стратегічних командно-штабних навчань «Кавказ 2016» здійснюється оперативне розгортання військ Південного військового округу і їх нарощування за рахунок повітряного, наземного і високомобільного компонентів Західного і Центрального військового округу.
«Угруповання військ Південного, Західного, Центрального військового округу і Північного флоту ВС РФ знаходяться в підвищеному стані бойової готовності»
26 серпня стало відомо, що військово-транспортні літаки РФ здійснили переміщення підрозділів спеціального призначення з північного заходу Росії на полігони Південного військового округу. Для перевірки боєготовності військ було задіяно 20 літаків Іл-76.
У той же день 15 бойових кораблів Чорноморського флоту і 10 кораблів Каспійського флоту вийшли в море для перевірки їх боєготовності.
Багато експертів вважають, що Путін вирішив розпочати широкомаштабну війну в Україні.
Така думка має право на існування навіть і без навчання. На Сході України Кремль зібрав потужне угрупування. Більше 1000 танків тільки  в Лугандоні. Це тільки в першому ешалоні. Сьогодні 28 серпня 2016 року практично створений другий ешалон для проведення наступальної операції.
Судячи з відкритих повідомлень українське командування знає про приблизну кількість військового контенгенту вторгнення. Це уже майже 200 000 чоловік.
ЯК ВИГЛЯДАЄ ТЕАТР МАЙБУТНІХ БОЙОВИХ ДІЙ.
Це не тільки східні області України.
РФ вже підготувало план військової операціїї допоміжний удар  наступ прямо на Київ через Білорусію. При такому плані Путін вважає, що пробити корилор в Крим буде легче.

ПУТІН КУРИТЬ КРУТИЙ ПЛАН.
Це один аспект подій звязаних з концентрацією військ РФ це проблева Чечні і особисто Рамзана Кадирова,
Всі чеченці тепер в РФ офіційні  поліцаї, фсбешники та фсошники і прокурори.Приходят до бізнесмена показують картонки і віджимають бізнес, а жерва не може чинити опору по негайно підпадає під статтю кримінального кодексу РФ про опір поліції.
Путіну з чеченскою бандою потрібно щось робити і просто так у ного нічого не виде.
Для того щоб навести порядок в Чечні  та локалізувати  там кризову ситуацію потрібно добрячи військовий контенгент
Самою несподіваною новиною став візит Рамзана Кадирова в Москву. Причому, як за часів Сталіна, коли не гасло світло в його кабінеті до півночі і пізніше, в цей же час з'явився в Москві виконуючий обов'язки глави Чеченської Республіки.
Уже фактично вночі, напередодні відльоту на Алтай до Белокурихи, де рано вранці за московським часом був призначений президія Держради, Володимир Путін зустрівся з в.о. глави Чечні Рамзаном Кадировим.
- У цьому році, в першому півріччі, у нас обсяг промислового виробництва зріс на 11,6 відсотка, сільське господарство - на 7,4 відсотка, - розповів про ситуацію в республіці Кадиров. - Ми запустили по лінії сільського господарства, з імпортозаміщення, молочний комплекс на 1200 дійних корів і кормової центр на 4000 голів великої рогатої худоби. Безробіття в цьому році скоротилася - ми створили близько 5000 робочих місць. +

Він доповів, що до нового навчального року в Чечні вводиться в дію 19 нових шкіл на 9600 місць.
- У найближчі роки повністю вирішимо питання освітнього характеру, - пообіцяв Кадиров. - І дошкільні освітні установи ми довели до 100 відсотків - немає у нас черг. Раніше у нас не було жодного дитячого садка, були проблеми, а зараз це питання ми довели до логічного кінця
- Розкажіть про ваші спортивні успіхи, - попросив Путін. - Знаю, що ви готуєтеся до чемпіонату Росії з дзюдо, спорт розвиваєте.
- Ми розвиваємо дзюдо, інші напрямки в спорті, - підтвердив Кадиров. - У нас це, можна сказати, пріоритет. Думаю, що коли-небудь ви приїдете, попрісутствуете на тренуванні.
 Із задоволенням приїду, - погодився президент.
ІМХО.
1. Війна в Україні вже йде і нічого нового тут не має. "На війні як на війні".
2. Що до Рамзана Кадирова його вже потрібно знімати з посади. І як це зробити ?
Смішно читати, що Путін і Кадиров в ери часа ночі говорили про дзюдо.

Немає коментарів:

Дописати коментар