Популярні публікації

середу, 24 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЗЕМЛЕТРУСИ ТРЯСУТЬ ЗЕМЛЮ СКОРО В КРИМУ.

ПОДВІЙНИЙ ЗЕМЛЕТРУС В ІТАЛІЇ.

Значних руйнувань зазнали будівлі в районі міст Терні та Аккумола

В Італії стався потужний землетрус, жертвами якого стали щонайменше 6 осіб. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Європейський середземноморський сейсмологічний центр (EMSC) та агенцію Reuters.
Зазначається, що підземний поштовх магнітудою 6,1 бали був зареєстрований у районі міста Терні, на кордоні областей Лаціо та Умбрія в центральній Італії.
Як стало відомо, поштовхи відчувалися навіть у Римі. Через годину після першого поштовху відбувся повторний землетрус магнітудою 5,5 балів.
Як повідомив мер італійського Аматріче Сержіо Перрозі, у результаті землетрусу деякі жителі міста опинилися під завалами. "Половина міста зруйнована, а люди перебувають під завалами", – зауважив мер в ефірі державного телеканалу RAI.
"Дороги до міста та з нього відрізані. Половина міста зникла. Люди знаходяться під уламками... Через зсув, ймовірно, зруйнувався міст", – передає його слова BBC.Водночас, агенція із захисту цивільного населення Італії повідомила, що землетрус спричинив руйнування житлових приміщень. За наявною інформацією, найбільше постраждали населені пункти Аккумола, Аматріче, Посту і Аркуат-дель-Тронто. Таку інформацію підтверджують і рятувальні служби.
За словами представника пожежної служби Луки Карі, для подолання наслідків негоди у райони руйнувань направлять гелікоптери. 
ІМХО
МНС, ВСУ, МВС та СБУ України повинні бути готовим до потужного з магнітудлю 12 балів землетрусу в Криму. Кремлівці чесатись не будуть. 
Презеденту, Кабміну уже негайно потрібно підготувати оперативний план та військовий комплесний  експедиційний військовий контегент, для забезпечння безпеки рятувальних робіт та відновлення роботи українських роботи українських адміністративних органів та силових структур.

Немає коментарів:

Дописати коментар