Популярні публікації

суботу, 13 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR Борони мене, боже, від друзів, бо з ворогами я дам собі раду

Українська хаб останні 2000 років був роздроблений на багато складових та розкиданий по різних державах як території теперешньої України так і за її межами. У файлообмінної мережі Direct Connect хабами називають сервери мережі. Тепер українці в межах території України створюють свій ХАБ - сервер мережі УККРАЇНА.  Одночасно і не сумісно з українським хабом нацмени і маланці створили декілька нацмено-маланських хабів: московський, єрусалимський, стамбульський, варшавський, будапештський, бухарестський, братиславський, пражський, римський, константинопольський. Останнім часом вони все більше і більше кластеризуються. Створені і діють ідейський, ісламський та мінімум 7 християнських хабів. В кожному хабі сворються ізольовані коворкінги. 
З вогнем не жартуй, воді не вір і з вітром не дружи.
Якщо по простому нацмени і маланці, що мешкають в Україні все більше замикаються кожний в своєму гето.  
Що думають українці з приводу нацмено-маланськиих хабів і коворкінгів. Хаби і коворкінги, що існують в Україні уже привели до розпалювання між національної ворожнечі, релігійної нетерпимості, антиукраїнскої істерії та атмосфери ненависті і як наслідок іде війна між членами етнічно-релігійних хабами і кластерів.  
Ідеологічна підготовка  етапу перманентної війни закінчилась 20.02. 2014 року.  
Саме в лютому 2014 року очевидно проявилась ненависть озвірілих нацменів і маланців до українців. З того часу іде сама звичайна війна: танки, артилерія, піхота. Застосовуються всі види озброєнь і методи ведення війни. Уже не можливо створит спільний хаб під назвою громадяни України, а тим більш спільний коворкінг між уже колишнімі громадянами України. У нацменів і маланців уже закладений код ненависті до всього українського.
ВИСНОВОК.
Нацмени і маланці не забажали асимілювати в український хаб і одночасно не погодились на просту  пропозицію українського хаба: "Чемодан, вокзал - і GO HOME !!!", а розпочали неоколоніальну війну проти українців і держави України.
ЩО ДАЛІ?
ДАЛІ ВІЙНА. ЕСКАЛАЦІЯ ВІЙНИ. ВІЙНА ДОВГОТРИВАЛА.  ПЕРМАНЕНТНА.
В Україні будуть складуться умови при яких всі хаби нацмені та маланців будуть зруйновані,

Заброди змушені будуть з ганьбою покинути територію України в кордонах 1918 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар