Популярні публікації

середу, 10 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR НОРМАДНСЬКИЙ ФОРМАТ ПОЧИВ У БОЗІ

Увечері 31 серпня 1939 року по наказу Гітлера група співробітників нацистської служби безпеки СД імітувала захоплення поляками німецької радіостанції в невеликому німецькому місті Глейвице, поблизу польського кордону.

Після «захоплення радіостанції» один з учасників провокації зачитав по радіо неправдиве повідомлення польською мовою про те, що польська армія перетнула німецький кордон і оволоділа німецькою радіостанцією. Зробивши кілька пострілів у мікрофона, провокатори покинули будівлю радіостанції.

Служба СД заздалегідь приготувала тринадцять німецьких в'язнів, засуджених до смертної кари. Вони були одягнені в польську військову форму і до вечора 31 серпня наведені в несвідомий стан. Після імітації польського захоплення радіостанції всі ці смертники були розстріляні неподалік від її будинку.
У своїй промові в рейхстазі 1 вересня 1939 року, пояснюючи мотиви нападу Німеччини на Польщу, Гітлер, крім іншого, послався і на інцидент в Глейвице.
 Ще 22 серпня, виступаючи перед верхівкою вермахту, він заявив: «Знищення Польщі - основне завдання ... Я дам пропагандистський привід для початку війни - неважливо чи буде він правдоподібний. Переможця ніхто ніколи не запитає, чи говорив він правду. На початку і в ході війни важливо не право, а перемога ». Провокація в Глейвице - яскравий приклад гітлерівських злочинних методів розв'язання Другої світової війни.
 ФСБ в середу повідомила про спробу диверсантів з України здійснити теракти на об'єктах інфраструктури і життєзабезпечення Криму

У Криму посилено режим на кордоні з Україною. На самому півострові вжито додаткових заходів безпеки в місцях масового перебування та відпочинку людей, а також по охороні об'єктів інфраструктури і життєзабезпечення.
Ігор Коробов головний диверсант ГРУ РФ ніби це його парафія.
Але  про диверсантів  повідомило чомусь  ФСБ Росії.
У середу ФСБ заявила про запобігання терактам в Криму, які готувалися Головним управлінням розвідки Міноборони України. Метою диверсій була дестабілізація соціально-політичної обстановки в регіоні в період підготовки і проведення виборів в федеральні і місцеві органи влади, заявили у відомстві.

Одним з організаторів терактів є Панов Євген Олександрович 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник ГУР МО України, який також затриманий і дає свідчення.
39-річний Євген Панов, якого російська ФСБ оголосила "кримським диверсантом" і співробітником української розвідки, воював в АТО і є активістом "Самоборони" у місті Енергодар Запорізької області.

Громадське радіо повідомляє, що Панов служив у 37-му окремому мотопіхотному батальйоні ЗСУ під позивним "Юджин" і демобілізувався у серпні минулого року. Затриманий працює водієм на Запорізькій АЕС, окрім того, він є одним із лідерів "Самооборони" в Енергодарі, у 2014-му році стояв на блокпосту на в'їзді у місто. Також Євген Панов на волонтерських засадах працював у місцевому виконкомі.
 http://tsn.ua/politika/fsb-ogolosila-krimskim-diversantom-voyina-ato-ta-aktivista-samooboroni-713947.html

За даними Федеральної служби безпеки, в ніч на 7 серпня в районі міста Армянська була виявлена ​​група диверсантів. При їх затриманні було виявлено велику кількість вибухівки і боєприпасів. У ніч на 8 серпня спецпідрозділу міноборони України зробили ще дві спроби прориву диверсійних груп в Крим. Вони були також попереджені. Порушено кримінальну справу.
Володимир Путін пообіцяв серйозно посилити заходи безпеки в Криму після кількох спроб прориву на територію півострова українських диверсійних груп. Російський лідер констатував, що в таких умовах проводити чергову зустріч в «нормандському форматі» безглуздо.

- На перший погляд, здавалося б, це дурна злочинна акція. Дурна, тому що неможливо позитивно вплинути на людей, що проживають в Криму, у такий спосіб, а злочинна, бо люди могли загинути, - заявив Володимир Путін на прес-конференції за підсумками переговорів з главою Вірменії Сержем Саргсяном. - Але я думаю, що насправді ситуація ще тривожніше, тому що немає ніякого іншого сенсу проведення таких акцій, крім відволікання уваги власного народу від тяжкого становища економіки, від тяжкого становища значної кількості громадян своєї країни.

Російський лідер вважає, що київська влада відійшли від мирних ініціатив і стали на шлях терору. У зв'язку з цим Володимир Путін згадав недавній замах на главу Луганської Народної Республіки Олександра Плотницького.

Президент РФ вважає, що при таких діях з боку України нова зустріч лідерів «нормандської четвірки» (планувалося провести чергові переговори в Китаї на саміті «великої двадцятки») безглузда. Володимир Путін знову заявив, що західні партнери повинні вплинути на Київ.

- Спроба спровокувати сплеск насильства, спровокувати конфлікт - це не що інше, як бажання відвернути увагу громадськості країни від тих людей, які захопили владу в Києві, продовжують грабувати свій власний народ для того, щоб якомога довше утриматися при цій владі і створити умови для подальшого пограбування своїх громадян.
Президент повідомив про втрату в ході зіткнення двох військовослужбовців і пообіцяв серйозно посилити заходи безпеки в Криму.
- Це дуже небезпечна гра. Ми, безумовно, повз таких речей проходити не будемо
ІМХО.
Що було насправді.
Була тривіальна бухалівка військових РФ в якомусь ганделику в м. Армянська. Побились місцеві та військові або влаштували стрілянину між собою. Двох військових пристрелили інших поранили. Учасників бійки заарештували. Цей пяний інцендент потрібно було на когось списати. Три дні думали, що робити і придумали.
1. Посла Путін відкликав.  і нового не прийняли
2. Путін вирішив організувати тиск на Порошенка і видав пянку та поножовщину за терористичний акт.
3. Нормандський формат похерив.
4. Зустрічатись з 20 відмовився.
ВИСНОВОК.
Почалось дезертирство  та пянство  з кримського військовому контингенті РФ і одночасно


Немає коментарів:

Дописати коментар