Популярні публікації

пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

GLOBAL PERANENT WAR.19 СЕРПНЯ СПАС УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ.

19 СЕРПНЯ 1991 РОКУ ДЕНЬ ТВОРЕННЯ НОВІТНЬОЇ ДЕРЖАВИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ.

23 квітня 1991 р. з ініціативи Президента СРСР М. Горбачова була проведена зустріч у Ново-Огарьово (біля Москви) з керівниками дев'яти республік з метою знайти копромісну формулу нового союзного договору.
Незважаючи на те, що в Ново-Огарьово в основному було узгоджено текст союзного договору і його підписання передбачалося попередньо на 20 серпня 1991 р., український парламент під тиском Народної ради вирішив відкласти розгляд проекту на осінь.
Імперські сили СРСР зрозуміли, що Україна може залишитись поза "оновленим Союзом", а допустити цього вони не могли, тому перейшли до активних дій – силою і страхом взяти реванш.
18 серпня 1991 під приводом «стабілізації обстановки в країні» створено Державний комітет з надзвичайного стану (ГКЧП), до складу якого увійшли: віце-президент СРСР Геннадій Янаєв, ряд партійних функціонерів і керівників з ЦК КПРС, уряду СРСР, армії і КДБ.
19 серпня 1991 року, коли стало відомо, що Горбачова  Эльцина не розстріляли стало зрозуміло СРРС викинули на смітник історії.
20  мільйонів членів КПРС, 30 мільйонів членів ВЛКСМ 5-мільйонна радянська армія, щонайменше, мільйонні внутрішні війська і МВС, не кажучи вже могутньому КДБ з незліченними сексотів, в 1991 р. раптово, одночасноі несподівано зрадили свій улюблений ракетно-ядерний СРСР без єдиного пострілу. 
Куди пішли керівні комуністи і чекісти?
 Може  утворили добровольчу армію, щоб боротися за свою улюблену Радянську Батьківщину, за рідну радянську владу, за соціалізм, за єдиний і неподільний СРСР, За Леніна, За Сталіна?Зовсім ні, вони були паталогічними клептоманами  і розпочали бандитську прихватизацію майна СРСР, переїхали з райкомів і обкомів в офіси і створили неорабовласницькі держави.
Те ж стосується і маси пересічних радянських патріотів, які зараз ллють крокодилячі сльози по Найбільшою геополітичною катастрофою.
Чи  відомо хоч один  випадок, щоб комуняки подалися в радянські партизани.
Навіть феномена радянського (комуністичного) тероризму після розпаду СРСР країна не знала. Факт залишається фактом, радянські патріоти-комуняки здійснили масову державну зраду в СРСР. 
Не чинили ніякого опору капітуляції і розпаду СРСР.
 СРСР ВСЁ !

ІМХО.
19 серпня 1991 року на Спаса  СРСР зник, як роса на сонці.

Немає коментарів:

Дописати коментар