Популярні публікації

вівторок, 30 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR МОЛОДА ЛЮДИНА МОЖЕ ПОМЕРТИ, А СТАРА МУСИТЬ.

78-річний Іслам Абдуганієвич Карімов з дружиною Тетяною беззмінно керують Узбеками більше 25 років.
Першою дружиною Каримова була Наталя Кучмі, з якою він розвівся 1969 році. Від Каримова у Натали народився син Петро.
Другою дружиною Каримова стала галахічна еврейка Тетяна з татом таджиком на імя Агбар. Тетяна Каримова приймає найактивнішу участь в управлінні Узбекистаном. Жодне призначення в країні не відбувається без її згоди. Вона має тіньовий управлінський апарат персональний склад якого сама і підібрала. Немаючи офіційної влади Тетяна Карімова по суті керую державним апаратом Узбекистана.
Іслам Каримов оголосив ім'я свого політичного наступника  ще 2015 року.
Президент Узбекистана Іслам Карімов обрав свою молодшу дочку Лолу Карімову в якості наступника, бо так захотіла його дружина Тетяна Карімова.

Про своє рішення Іслам Карімов повідомив в кінці квітня в резиденції Куксарой (Дурмень) на нараді вузького кола чиновників. Ім'я людини, на якого впав вибір президента країни, першими почули Рустам Іноятов, Адхам Ахмедбаев, Шавкат Мірзіяєв і Рустам Азімов.

"Вузьку" нараду в "просторому" Куксарої Іслам Карімов почав з того, що рано чи пізно будь-яка людина починає старіти і обмежуватися у своїх можливостях. "Я теж не є винятком з цього правила. У цій ситуації будь-яка людина має тверезо оцінити ситуацію і прийняти хоч і неприємне, але найкорисніше рішення ",  Протягом найближчих п'яти років, тобто, до наступних президентських виборів передати своїм місце новому, більш молодому і енергійному спадкоємцю, яке влаштовує всі зацікавлені сторони. Я думаю, що людина, яку я бачу самої відповідним особою для безболісної і безпечної передачі влади, влаштує і вас", "Думаю, що Ви не будете проти, якщо під час мого останнього терміну поступово підготуємо до цієї місії Лолу. На відміну від Гулі, мається на увазі Гульнара Каримова, старша дочка узбецького президента вона володіє дипломатичною стриманістю і скромністю. Та й в міжнародних колах вона має позитивний авторитет. Передача поста президента Лолі залишає в силі всі угоди, укладені між нами. В першу чергу, це стосується подальших функцій керівників силових структур. Я маю на увазі керівництво СНБ, МВС і Міноборони. На своїх постах залишаться також прем'єр і його перший заступник. Збережуть свій імунітет також всі привілеї представники нинішньої політичної еліти і їх близьких "- сказав він, звертаючись до учасників зібрання.
Гульнара, сильно стривожена тим, що Лола, прийшовши до влади, може помститися їй за минулі образи і приниження.
Поки гарантом безпеки Гульнари залишається сам батько. Але старша дочка сильно боїться, що в разі приходу Лоли до влади і смерті батька, її доля може залишитися під загрозою. Гульнару не заспокоює навіть те, що сьогоднішні чистки в спецслужбах Узбекистану в чому початі, завдяки її зусиллям. Вона через прем'єр-міністра країни Шавкат Мірзіяєвим змогла достукатися до свого батька про свавілля в системах СБП і СНБ Узбекистану. Отже ...
Чистки в керівництві СНБ
Іслам Карімов з подачі дружини, особисто ініціював перевірку діяльності братів Жавдата і Хаёта Шаріфходжаевих, які працювали в керівництві СНБ. Після перевірки Жавдат Шаріфходжаев був посаджений в СІЗО СНБ, а після слідства і суду - в тюрму на чотири роки. За весь час перевірок, слідства і суду Жавдата Шаріфходжаева захищав особисто голова СНБ Рустам Іноятов, який зміг домогтися мінімального покарання своєму підопічному.

Іноятов довго клопотав і за Хаёта Шаріфходжаева, який фактично був основним фігурантом у злочинній діяльності братів-чекістів. Завдяки зусиллям шефа узбецьких спецслужб, Хаёт Шаріфходжаев був всього лише відсторонений від посади.
Після звільнення з апарату РНБ рейдер в гонитві був переведений на посаду викладача Інституту СНБ в Ташкенті. І на цей раз Хаёта Шаріфходжаева виручила підтримка Рустама Іноятова. Однак в середині травня голова узбецьких спецслужб змушений був припинити протегувати інтереси братів Шаріфходжаевих, так як розмови про його протекціоністської роботі дійшли до Іслама Карімова.
Це сталося через Жавдата Шаріфходжаева, який, будучи незадоволеним рішенням суду про чотирирічному тюремному ув'язненні, написав апеляційну скаргу. Так як його справа перебувала під особистим контролем Іслама Карімова, радники президента занесли скаргу молодшого Шаріфходжаева в кабінет глави держави.
Дізнавшись про те, що Жавдату Шаріфходжаеву дали всього чотири роки, президент Карімов розлютився і червоною ручкою додав цифру один перед четвіркою на обкладинці справи Шаріфходжаева. Так Жавдат Шаріфходжаев після повторного суду був відправлений на 14 років тюремного ув'язнення.
Під час обговорення справи Жавдата Шаріфходжаева президент країни поцікавився, хто клопотав такий мінімальний термін для молодшого рейдера, яке покарання поніс Хаёт Шаріфходжаев. Відповіді радників привели Карімова в лють. Президент запитав: "А що пов'язує братів Шаріфходжаевих і Рустама Іноятова?".
Радники відповіли, що тісні відносини Іноятова і Шаріфходжаевих йдуть за радянських часів, коли між собою дружили їхні батьки - Расул Іноятов і Шавкат Шаріфходжаев, чекісти узбецького управління КДБ СРСР. Крім того, радники донесли президенту, що по батьківській лінії і Іноятов, і Шаріфходжаеви є етнічними таджиками, що вони зібрали навколо себе переважно етнічних таджиків. "Так, перший заступник прокурора м Ташкента Мір'алам Мірзаєв, свояк Рустама Іноятова, теж - таджик. Він - фактичний прокурор столиці ", - сказали радники.
Карімову була представлена ​​інформація і про те, що Рустам Іноятов, Мір'алам Мірзаєв, брати Шаріфходажеви є власниками морських портів, кораблів і танкерів в Латвії та Аргентині.
Ця інформація привела Карімова в лють. У пориві гніву президент доручив посадити до в'язниці і Хаёта Шаріфходжаева, конфіскувати все майно братів-рейдерів. Крім того, Карімов доручив радникам почати конфіскувати майно Мір'алама Мірзаєва, що знаходиться на території Узбекистану.
Таким чином, Іслам Карімов, який в кінці квітня 2015 року обіцяв зберегти імунітет нинішньої політичної еліти, вже в середині травня доручив рознести в пух і прах все майно і імунітет тієї ж еліти. Отже ...

ПОЙШОВ РІК
За дорученням Іслама Карімова в СНБ, СПБ і Раді безпеки велись роботи по виявленню осіб, пов'язаних з Іноятовим і Шаріфходжаевими. Очікуються різкі кадрові зміни. Коли згасне шум, осяде пил цих подій, почнеться активна фаза просування Лоли Карімову на пост президента Узбекистану.

Іслам Керимов йок !

Про інсульт у Іслама Карімова сповістила Лола Каримова-Теляева.
Про Гульнару Каримову написано тут: http://ehorussia.com/new/node/8417
26-го серпня в офіційній державній резиденції президента Карімова в селищі Дурмень в Ташкентської області відбувся банкет з приводу повернення узбецьких спортсменів з Олімпіади в Ріо.

Збірна Узбекистану з боксу вперше зайняла перше місце в загальнокомандному олімпійському заліку, вигравши три золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди.

Узбецький боксер Хасанбой Дусматов був визнаний найбільш технічним боксером Олімпіади.
"На зазначеному банкеті,  президент Карімов почав" пити горілку та інші спиртні напої надміру ", не слухаючи навіть застережень Зелімхана Хайдарова - керуючого справами президента. Банкет закінчився приблизно о десятій вечора, коли президент раптом втратив свідомість." Лікар з медпункту став надавати допомогу, припустив інфаркт. Терміново прибули машини швидкої з Республіканського кардіологічного центру, які підтвердили інфаркт. Карімова забрали в перший міський стаціонар, де він перебував до першої години дня 27-го серпня. Територія навколо стаціонару посилено патрулювати і охоронялася. Після першої години дня на ніч його привезли на ДАЧУ.
ІМХО.
В далекому 1991 році владу захопили ЧК_ОГПУ_НКВС_МДБ_КДБ на теренах СРСР.
Хто ті чекісти?  Якого роду племені ? Для кожного українця це не секрет.
Національність людини об'єктивно існує в суспільстві і тому повинна бути відображені в облікових документах (паспорта, анкети, статистика кадрів). Виклюючення графи "національність" в нинішніх паспортах  об'єктивно веде до приховування концентрації осіб тієї чи іншої національності в вищих ешелонах влади країни. А приховування перекосів національного складу органів влади є порушення демократичного права корінної нації керувати своєю державою безпосередньо.
Як кагебісти розпорядились захопленою владою та коштами ?
ДИКА ТА НЕВТРИМНА КЛЕПТОМАНІЯ ВИРОСЛА В КОРУПЦІЮ НЕБАЧЕНИХ МАШТАБІВ.
НА ЩО ВИТРАЧАЛИ ГРОШІ ДІТИ ГОРЕ КЕРІВНИКІВ ?
НА ПОБРЯКУШКИ, ТОЧНІШЕ НА ВСЯКУ ХЕРНЮ ПОВЯЗАНУ З МЕДІОТИКОЮ.
ПОМРЕ,  ЧИ ЩЕ ТРОХИ ПРОЖИВЕ ІСЛАМ КЕРІМОВ ДЛЯ УЗБЕКІВ ЗНАЧЕННЯ НЕ МАЄ.
ТОЙ ХТО ПРИЙДЕ НА ЙОГО МІСЦК ПРОДОВЖИТЬ ГУЛЬБИЩА.
25 РОКІВ І МІЛІАРДИ ГРОШЕЙ КОТУ ПІД ХВІСТ.

                                                    В СВІТІ Є РІЗНІ ЛЮДИ.


Немає коментарів:

Дописати коментар