Популярні публікації

понеділок, 29 серпня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR РФ ПРИВЕЛА ВІЙСКОВИЙ МЕТАЛОЛОМ В 2 ХВИЛИННУ БОЄГОТОВНІСЬ

Російські літаки біля кордонів України приведені в двохвилинну готовность.
Про це заявили в Міністерстві оборони РФ. Тобто пілоти знаходяться кабінах

Як відзначають в російському військовому відомстві, «бойові розрахунки зенітних ракетних і радіотехнічних військ Південного військового округу, в рамках раптової перевірки боєготовності військ (сил) які вчинили марші в нові позиційні райони, а також екіпажі винищувачів, перебазовані на оперативні аеродроми, заступили на бойове чергування по протиповітряної оборони на території Південного федерального округу ».
Відзначається, що радіолокаційні станції, задіяні в проведенні раптової перевірки боєготовності військ, включаючи «Небо», «Каста», «Десна», «Гамма», «Оборона» різних модифікацій, дозволяють контролювати весь повітряний простір від нульових висот до декількох десятків кілометрів і на видаленні в кілька сотень кілометрів.

Повідомляється, що розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400 «Тріумф», С-300 «Фаворит» і зенітних ракетно-гарматних комплексів «Панцир-С» провели тренувальні тактичні пуски ракет по умовним цілям, відпрацювавши взаємодію з командними пунктами з'єднань протиповітряної оборони ЮВО.

«Екіпажі літаків Су-27 знаходяться на аеродромах чергування в готовності протягом двох хвилин вилетіти за командою чергових сил для виявлення повітряних цілей, її класифікації та застосування всіх наявних засобів, в тому числі авіаційного озброєння, для недопущення перетину умовної межі повітряного простору», - йдеться в повідомленні.

Крім того, екіпажі фронтових штурмовиків-бомбардувальників Су-25 і ударних вертольотів Мі-28Н, Мі-35М і Мі-24 Південного військового округу відпрацювали прикриття руху колон броньованої та автомобільної техніки під час перегрупування військ, задіяних у раптовій перевірці боєготовності. Льотний склад армійської авіації виконав завдання повітряної розвідки, нанесення тактичного авіаційного удару по наземних цілях та прикриття наземної угруповання військ з повітря, в тому числі на маршрутах висування колон військової техніки при здійсненні маршів в задані райони зосередження. Екіпажі бойових вертольотів після завершення тактичного бойового застосування авіаційних засобів ураження виконали відстріл теплових пасток і відпрацювання елементів маневрування в повітрі для запобігання ракетного удару з землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар