Популярні публікації

вівторок, 26 липня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ІУДОСОВКИ ГЛОБАЛЬНО ЩОДЕННО НАПОЛЕГЛИВО РОЗПОВСЮДЖУЮТЬ БРЕХНЮ В СВІТОВИХ ЗМІ ПРО ОУН- УПА

Żydzi przeciwko gloryfikacji OUN-UPA

http://mysl-polska.pl/958                     https://reibert.info/threads/falshivi-foto-zvirstv-upa.459179/
Ізраїліти саме так, як на вище вказаному знімку: Глобально, щоденно, наполегливо, розповсюджуть брехню в світових медіа про ОУН -УПА.
"Антисемітська спрямованість цієї діяльності сприяли загибелі тисяч українських євреїв і є перевіреним історичним фактом, підтверджується тисячами свідчень, документів, досліджень. Крім того, ми, євреї, українці, як люди постраждали, в тому числі в результаті діяльності ОУН і УПА, ми добре знаємо факти », - пишуть українські євреї.

У цьому листі ми, представники єврейських організацій і громад України, ми хочемо висловити нашу спільну думку з питань, які мають важливе значення для підтримки міжнародного миру і злагоди в Україні. Ми поважаємо і визнаємо право кожного народу і кожної нації, щоб написати свою власну історію. Ми поважаємо право України в пам'ять про свою історію, вільної від міфів і брехні. Історично так склалося, що Україна є спільним домом не тільки українці, а й для десятків націй і народностей, в тому числі євреїв. Україна є нашим будинком в даний час на тисячу років. Тому цілком природно, що ми глибоко стурбовані тим, що відбувається в нашому спільному домі.

У зв'язку з цим ми хотіли б висловити наше недовіру і серйозну заклопотаність у зв'язку з наполегливими спробами спотворити нашу загальну історію, зроблених останнім часом активістами під егідою Українського інституту національної пам'яті (UINP). Це відноситься, зокрема, до безвідповідальних дій UINP і його керівництва, які, поряд з іншими установами та організаціями, деякі з засобів масової інформації, наукових установ, які прагнуть стерти з нашої спільної історії, трагічних сторінок, пов'язаних з антисемітськими діяльності Організації українських націоналістів (ОУН), Української повстанської армії ( УПА) і її лідерів.

Антисемітська спрямованість цієї діяльності сприяли загибелі тисяч українських євреїв і є перевіреним історичним фактом, підтверджується тисячами свідчень, документів, досліджень. Крім того, ми, євреї, українські, так як люди боляче, в тому числі в результаті діяльності ОУН і УПА, добре ми знаємо ці факти.

Ми вважаємо, що спроби переписати історію, глушників і заперечення антисемітської ідеології і практики цих організацій не що інше, як зловживання пам'ять понад мільйон євреїв, знищених в Україні нацистами і місцевими колабораціоністами, і більш того, заперечення Голокосту. Це також відноситься і до перейменування вулиць в іменах людей, викликаючи тремтіння жаху і відрази, не тільки євреї, але і в багатьох інших країнах світу. Ми вважаємо недоцільним зрозумів рішення Київради про перейменування однієї з вулиць Степана Бандери та існуючий план перейменувати одну з вулиць на Романа Шухевича.

Є занепокоєння також той факт, що Україна, незважаючи на численні запрошення від держав-членів і на звернення громадськості, до сих пір відмовляється приєднатися до Міжнародного альянсу пам'яті жертв Голокосту і залишається однією з останніх країн в Європі, які не є членами Альянсу. Ми любимо і цінуємо нашу Україну, незалежний і неподільної! Ми звертаємося до Верховної Ради міської ради Києва, уряду, національних і міжнародних організацій з проханням про підтримку міжетнічного миру в Україні. Ми також закликаємо всіх українців, слухати наш погляд. Всі ми стикаємося з серйозними проблемами на шляху побудови нової європейської держави. Реалізація цих планів потребує узгоджених цілеспрямовані зусилля. Саме тому всі ми і кожен з нас повинен переконатися, що нас поважають і повноцінними громадянами своєї країни.

Єврейська Конфедерація України Борис Fouksman

 


Єврейський форум України Аркадій Монастирський
 Український єврейський комітет Олександр Фельдман


Єврейська релігійна громада в Києві Олександр Левіна


Єврейський форум України Аркадій Монастирський
Єврейська релігійна громада в Києві Олександр Левіна
Український єврейський комітет Олександр Фельдман
Союз єврейських релігійних організацій України Євген Ziskynd
All-Українська асоціація єврейських колишніх в'язнів Gett і нацистських концтаборів Борис Забарко
Музей Голокосту Голокост. Одеський Поль Козленко
Асоціація Праведників яри Націй Україна Софія
Tarnopolska периферійне єврейська громада Ігор Banzeruk
Єврейська організація з прав людини Фаїни Йоффе
Єврейська громада Білої Церкви Олександр Подольські
Черкаський обласний муніципалітет прогресивного іудаїзму "Hawera" Галиною Польща
Черкаси периферійне благодійний фонд "Хесед Dorot" Дмитро Spiwakowski
UWK "Mycwa-613". Біла Церква Нателла Andrjuszczenko
Черкаський обласний Муніципалітет Об'єднаної єврейської Девід Letyczewski.
Dnieprzańska периферійне єврейська громада України Борис Песина
Волинський релігійна громада прогресивного іудаїзму Ilja Myrecki
Mikołajowska периферійне єврейська громада Михайло Гольденберг
Єврейський інститут національної пам'яті Надя Ліпес
Chmielnicka іудейська релігійна громада Ігор Ratuszny
Єврейська громада Івано-Франківськ Ісаак Фефером
Czerniowicka Муніципальне Благодійність єврейська громада Ilja Hocz
Миргородська єврейської громади міста Михайло Ruthajzer
Równieńska єврейська громада Геннадій Faejerman
Mydrasza Cyonyt Еліша Хенкин

Немає коментарів:

Дописати коментар