Популярні публікації

четвер, 21 липня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ТЕРОР ПРИЦИПОВА АМОРАЛЬНІСТЬ

Головне знаряддя терориста - це його принципова аморальність.

Тероризм - тактика боротьби з опонентами, що прямо використовує злочинну дію  проти третіх осіб,  проти тих, хто не є  стороною існуючого, поточного конфлікту між не відомими йому суб'єктами, не спроможний захистись бо не є учасником конфлікту, не має жодного уявлення про якись існуючий конфлікт, не знаходиться під персональною охороною спеціальних служб,  живе свої буденним життям, а отже не готовий ухилитись абоефективно відбити таємно спланований раптовий напад та його попередити.
Терорист - той, хто в ході боротьби  ігнорує права непричетних, не відповідальних осіб в конфлікті і  не є справжніми об'єктами претензій терориста. В найгіршому варіанті - той, хто навмисно використовує замах на права непричетних людей,  як знаряддя для тиску на противника.
Очевидно, що злочин проти непричетних має кваліфікуватись, на порядок більш тяжкий, ніж злочин проти суперників -  у терориста не існує конкретних претензій до жертв, мораль і справедливість нехтуються, не приймаються до уваги і повністю відкидаються, як такі, взагалі.
Терорист, домагаючись від противника виконання своїх умов або караючи його за допомогою покарання невинних, бере в заручники саме мораль супротивника, від якої принципово відрікається сам.

Теракт - екстремальна ницість, з використанням переваг аморальності.
ІМХО.
НЕ ВДАЛОСЬ ПРИХВАТИТИ НА ШАРУ ЗАВОД  


 
ПОРОШЕНКО, ГРОЙСМАН, ГРИЦАК 
СТАЛИ НА ВУХА.


КУМ В МОСКВІ, А В КИЄВІ ДЯДЬКО ПРИВІТ ПРИТУЛІ











Профессионально управлять — 
это значит не мешать
профессионалам работать.


Немає коментарів:

Дописати коментар