Популярні публікації

четвер, 28 липня 2016 р.

GLOBAL PERANENT WAR ГІМНА ВАРТА ХРЕСНА ХОДА ХРИСТИЯН МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ЗА МИР ТА ЛЮБОВ.

Хресна хода православних християн української православної церкви Московського патріархату,  до Києва.
Інші широко вживані назви в іудосовковому медіотизмі:
Всеукраїнська хресна
Хресний хід — за мир, любов та молитву за Україну.
Акція організована промосковськими, антиукраїнськими  політиками та релігійними мракобісами Московського Патріархату  в Україні та приурочена до чергової річниці хрещення Київської Русі.
Про цю хресну ходу оголосив 27 червня предстоятель УПЦ Московського патріархату релігійний мракобіс  Онуфрій. 
3 липня  2016  одна колона вирушила до Києва зі Святогірської лаври на Донеччині, а 9 липня інша — з Почаївської лаври на Тернопільщині. Зі Святогірської лаври колона йшла через Ізюм до Харкова, далі на Полтаву,  Яготин, Березань та Лебедин  Бориспіль .
З Почаївської Лаври  колона вирушила до Києва через Кременець, Шумськ, Славуту, Житомирі , Коростишів, Макарів, Дмитрівку. Дві колони ходи налічують приблизно по 2000 чоловік.  27 липня 2016 року в Києві зібралось близько 20 тисяч учасників хресної ходи.  Близько 13:00 розпочався молебень, який очолив предстоятель УПЦ МП, митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Після хода вирушила з Європейської площі до своєї мети Києво-Печерської Лаври .  З 3 по 27 липня в Святогорській, Почаївській  тп Києво-Перській Лаврах  християни московського патріархату і в день і в ночі молись за мир, любов, та за Україну.
В цей самий час християни Московського патріархату  в ЛугандоніЇ ні на один день не припиняли обстріли та деверсійно-розвідувальні операці  проти українців та України.  Вбивали та калічили українців по всій лінії фронту.
З 3 по 27 липня 2016 року лугандонами було вбито 100  та покалічено близько 300 українців.  
20 липня 2016 року на перехресті вулиць Б. Хмельницького та Івана Франка публічно стратили  православного християнина московського патріархату Павла Шеремета. 
Всі  молитви вознесені хрестною ходою Московського патріархату не змогли відмінити  наказ  публічно його знищити.

ІМХО

ЖОДНІ ХРЕСНІ ХОДИ МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ НА GLOBAL PERMANENT WAR НЕ ВПЛИВАТЬ.
МИРНА ХРЕСНА ХОДА УПЦ МП, МОЛИТВИ, ЛІТУРГІЇ, ПІСНОСПІВИ ПОСТИ ПУТІНА НА ВАЛААМІ НІЯК НЕ ВПЛИНУЛИ НА ПРАВОСЛАВНИХ ХРИСТИЯН МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ В ЛУГАНДОНІЇ - КОМАНДИРІВ ТА ЇХ ПІДЛЕГЛИХ, ЯКІ СУПРОВОДЖУВАЛИ ХРЕСНУ ХОДУ АРТЕЛЕРІЙСЬКОЮ КАНОНАДОЮ В ЛУГАНДОНІЇ, НАРОЩУВАЛИ ВІЙСЬКОВИЙ КОНТИНГЕНТ  НА ДОНБАСІ, КРИМУ ТА ВИКОНАТИ  МАКСИМАЛЬНО ПУБЛІЧНО ТЕРОРИСТИЧНУ АКЦІЮ ПРОТИ ЖУРНАЛІСТА.

ГІМНА ВАРТІ ХРЕСНІ ХОДИ ХРИСТИЯН  МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ЗА МИР ТА ЛЮБОВ.

Немає коментарів:

Дописати коментар