Популярні публікації

неділю, 10 червня 2018 р.

GLOBAL PERMANENT WAR A LA GUERRE COMME A LA GUERRE.. ВОРОГ ЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ ВОРОГОМ. НЕ ДІЛИ З ВОРОГОМ ХЛІБ. НЕ ПУСКАЙ ВОРОГА В СВІЙ ДІМ.

 4 червня 2018 року медіотика повідомила, що на хуторі Обірок, на Черніговщині, покінчив життя самогубством український кінорежисер, Леонід Кантер, який  народився в Києві 27 липня 1981 року в єврейській родині. Мати Кантера емігрувала і є громадянкою Ізраїлю. Там і мешкає
Леонід Кантер закінчив Карпенка_Карого і довгий час писав сценарії до фільмів, робив зйомки фільмів, все добре продума і сам процес самогубства зафільмував. Медіотика  розповідає:  щоб занатто не забруднити навколишнє середовище своїми останками Кантер
 


заліз у залізну бочку і там себе у бочці пристрілив з автомата Калашнікова АКМС. 
Будучи талановитим кінорежисером весь процес зафільмува.
Маємо самовбивство он-лайн. 
Так поступають традиційно поступають ЄМО і ГОЛУБІ КИТИ. Хто не знає  голубі кити, з невідомих науці причин викидаються на берег і гинуть.
 
Єврей Кантер, як громадянин України з задоволенням приймав участь у формуванні українського когнітивного простору. Знімав проукраїнські фільми. Влаштовував проукраїнські заходи, і фестивалі, концерти, зустрічі св'ята.Приймав участь в бойових діях з кремлівськими окупантами в Криму і в Лугандоні.
Його поведінка  не співпадала з сьогоднішнім антиукраїнським  вектором, який формують іудосовки з антиукраїнського товариства Алєксандра Левіна та його ізраїльських, кремлівських та ньюйоркських колег. 

Поки друзі в шоці намагаються розібратися чому Леонід Кантер так вчинив, медіотика роздмухує жахалки.
 СУДЯЧИ З ТЕНДЕНЦІЙ В ГІБРИДНІЙ ВІЙНІ,
для мене очевидно, що в Кантері зіткнулись несуміні між собою  український - актуалізаційний  і древнєіудейський - маніпулятивний архетипи і світогляди.  
Навіть не існує альтернатива хто кого в Кантері застрілив: українець іудея, чи навпаки.
Очевидно, що Кантер-іудей застрілив Кантера-українця і зробив це максимально публічно і наглядно в угоду і як повчальний приклад для іудейської  спільноти, своєї ізраїльської мами і можливо для спасіння від розправи свої трьох дітей.

Щось схоже вчинали сім'я Гебельса, наглядно зафільмувавши свою самоліквідацію. 
Перед цим сім'ю Гебельса знімали, як зразок майбуньої німецької родини. 
ЙДЕ БЕЗКОМПРОМІСНА ВІЙНА НЕ ТІЛЬКИ, ЯК СТРІЛЯНИНА. https://nesterdennez.blogspot.com/2017/07/global-peranent-war_20.html
ЙДЕ ВІЙНА АРХЕТИПІВ, СВІТОГЛЯДІВ.  
ЙДЕ ВІЙНА  В КОГНІТИВНОМУ ПРОСТОРІ.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/08/global-permanent-war_39.html
НЕ ВСІ МОЖУТЬ БУТИ ТВЕРДИМИ ЯК СТЕПАН БАНДЕРА.

Щоб прикрити свою не людську, а звірячу суть, діловари і властолюбці запустили в  NETRі  новий термін "ГІБРИДНИЙ МИР". 

Діловарам і властолюбцям та їх лизоблюдам потрібно якось пояснювати чому земна, гуманоїна цивілізація,  з часу свого винекнення,  залишається цивілізацією лютих анторопофагів. 
Діловари і властолюбці світового маштабу, лідери цивілізації антропофагів ХХІ століття, виключно статистично констатують факт про глобальну і тотальну ненависть між людьми: релігійну, расову, класову,  національну, вікову, статеву, сексуальну орієнтацію і самоненвість яка існує  не просто як малозначуще явище в бутті сучасної цивілізації, а  розцвіла пишним, махровим квітом під гаслами гуманізму, терпимості. любові до ближнього.  
При цьому часто ворожнеча і ненависть між групами, народами, релігійними конфесіями, державами, близькими, родинними, культурно подібними буває запеклішою, ніж у чужих один для одного груп.
Сьогодні 8 червня 2018 року. 
В Україні в умовах гібридного миру йде гібридна війна. 

 28 лютого 2018 року головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив громажськість, що в ЗСУ високий рівень самогубств.  
Дані Єдиного реєстру досудових розслідувань (далі ЄРДР)  безпристрасні:  два суїциди в тиждень.
Військова прокуратура гостро ставить питання про крайню необхідність своєчасного виявлення посттравматичного синдрому (ПТРС) та запобіганню випадків самогубств серед колишніх та діючих учасників АТО. "Лише за даними ЄРДР з майже 313 тисяч учасників АТО 518 осіб вчинили самогубства. 
Скільки ними вчинено самогубств  у цивільному житті, після демобілізації з АТО на ґрунті ПТРС- не обліковує ніхто.

Щоб зрозуміти феномен війського пост травматичного синдрому подивимось, що відбувається в самій розвиненій країні світу Сполучених Штатах Америки.
Національна Система демографічної статистики (SDS) США, в найбільш розвинутій в економічному, науково-технічному і культорологічному плані,  опублікувала дані по самогубствам в цій країні за 2014 рік (свіжіші поки не доступні), а також порівняла їх з результатами минулих років.



Як стурбовано підкреслюють  лизоблюди від діловарів і властолюбців в силу невідомих обставин кількість самогубств в Америці продовжує неухильно зростати.
Найчастіше самогубства скоюють білі чоловіки без вищої освіти, яким за сорок років.
 Всього, за даними SDS з 1999 по 2015 рік, частота самогубств в США виросла з 10,5 до 13,0 на 100 000 чоловік, причому з 2006 року ця тенденція все більше збільшується. 
Зростання на 24 % кількості  ніби непокоїть владу тим більше, що його причини на даний момент невідомі. Їх важко пов'язати і з економічною кризою, оскільки цей процес почався задовго до нього.


Наприклад  в Україні в Угорщині і Японії самоогубств однакова кількість на 100 000 чоловік. При цьому Мадярщина і Японія  не ведуть бойових дій і мають вищий рівень добробуту. 
В Росії багато нафти і газу, заробітні плати  і добробут вищі ніж в Україні і одночасно з райським життя 36 чоловік із 100 000 вчиняють самогубства.
Протягом десяти років після закінчення В'єтнамської війни 62 тисячі колишніх американських солдатів наклали на себе руки (в мирний час).. Для порівняння, за даними Пентагону, під час самої В'єтнамської війни загальні бойові втрати США склали 47 378 осіб, небойові втрати - 10 799 осіб, 153 303 особи отримали поранення і каліцтва, а 2300 осіб вважаються зниклими без вісті. 
В американській армії в 2012 році був зафіксований 321 випадок самогубства, в 2016 році - 275 випадків. 
З відкритих джерел на профілактику  ПТРС в США після війни у В'єтнамі бюджет складав 4 млрд. дол. 

Гаряча війна, яку в 2013 році розв'язали в Україні  нацмени і маланці проти українців ніколи  не стихала і ніколи не завершиться.  
ЖИТТЄВО НЕОБХІДНО КОЖНОМУ УКРАЇНЦЕВІ НАВЧИТИСЬ ЖИТИ У УМОВАХ ВІЙНИ.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/09/global-permannent-war.html
УКРАЇНЦІ НІЯКИМИ ПЕРЕГОВОРАМИ НЕ ПРИПИНЯТЬ І НЕОСЛАБЛЯТЬ ВІЙНУ, БО НЕ ВОНИ ВІЙНУ РОЗПОЧАЛИ.
Поки що, пострадянські іудосовки, які захопили  Банкову, хоч і готові, але не можуть собі дозволити масових репресій типу звірств ЧК 1917 -1922 року.
Ще поки не має сил організувати Голодомор і масові репресії, які влаштувало НКВС в 1937 року.  
Гібридний мир в Україні ХХІ століття, сформувася ще в 90-х роках ХХ століття. 
Його співцем став Нобелівськиий  лауреат з літератури пітерський єврей Йосип Бродський.
 https://nesterdennez.blogspot.com/2016/08/global-permanent-war_29.html
В Україні продовжив і підхопили совецкоязичні, посткомуністичні мародери під  протегуванням і керівництвом другого президента України Леоніда Кучми, 
 
а в РФ під прикриттям і активній участі Бориса Єльцина, Володимира Путіна і Дмитра Мєдвєдєва.

 
Гібридний мир, існував завдяки глибоковкоріненій у свідомість ненависті пострадянської компартноменклатури і  іудосовків, нацменів і маланців  до українців і супроводжувався показовими, кровавими банями по містах і селах  Україниґ: замовними і просто вбиствами вбивствами, катуваннями  і зфабрикованими МВД, СБУ і судами тюремними вироками  

Ненависть — це глибоке емоційно негативне ставлення суб'єкта до іншого індивіда чи іншого об'єкта, що характеризується відчуттям гніву, ворожістю, огидою, бажанням заподіяти йому смерть, біль, як фізичну, так і моральну, чи шкоду.

Ненависть це активне зацікавлення в деградації і знищенні об'єкта ненависті. Викликається як будь-якими діями об'єкта, так і властивими йому якостями, сприйняттям об'єкта ненависті такими що суперечить переконанням і цінностям суб'єкта. Суб'єкт  негативно впливає на  життя об'єкта та перешкоджає задоволенню його важливих життєвих потреб.Ненависть однозначно зв'язується з отриманям задоволення від невдач об'єкта і з бажанням зла об'єкту, з наміром заподіяти шкоду емоціям об'єкту і "тихо ілі громко радоваца".Причини ненависті і ворожнечі глибоко архаїчні і  настільки дрібні, несуттєві, що видима ірраціональність таких причин ненависті разом з легкістю, з якою ненависть може бути викликана ззовні, робить можливим припущення про існування у людей початкової, генетичної потреби в  ненависті і ворожості. НЕНАВИСТЬ ЯК ФУНДАМЕНТАЛЬНИЙ ПРИНЦИП ЕВОЛЮЦІЇ ЛЮДИНИ.

Тому не дивно, що не дивлячись на гуманістичну риторику, повсякденно люди вбивають людей.
Українці повинні усвідомити, якби вони не годили нацменам і маланцям вони ніколи і ні при яких обставинах не перестануть ненавидіти українців, а ще лютіше будуть проявляти свою ненавість до добрих по своїй природі  українців,а все українське їм буде бридке. Нацмени і маланці всіма фібрами своєї душі ненавидять українців і все українське хочуть знищити , а перед смерттю кожен українець, харкаючи кров'б повинен обов'язково відректися від всього українського.

 Ось маячня  Йосипа Бродського Нобелівського лауреата квітесенція прихованих бажань всіх іудеїв:

"С Богом, орлы, казаки, гетманы, вертухаи!
Только когда придет и вам помирать, бугаи,
будете вы хрипеть, царапая край матраса,
строчки из Александра, а не брехню Тараса."

На думку Нобелівського лауреата пітерського єврея Йосипа Бродського українець Тарас Шевченко - брехун. Ці стішата Бродський зачитував в в залі Пало-Альтовского Єврейського центру і Каліфорнії.
На думку Йсипа Бродського українець повине бути приблизно ось таким: https://youtu.be/uEl83oq7MYQ

За довго до Путіна, ще на початку 90-х років, Леонід Кучма від імені нацменів і маланців проголосив, що Україна ніколи не буде для українців. 
Реальне життя підтвердило його прагнення до знищення українців і ліквідації Української держави.
Три роки тому гібридний мир перетворився в гібриднну війну. https://nesterdennez.blogspot.com/2017/07/global-permanent-war_19.html
Протистояння між нацменами, маланцями  і українцями в Україні, при зовнішній підтриці нацменів і маланців їх метрополіями: Їзраїлем, РФ, Польшею, Угорщиною, Румунією та іншими вилилось у гарячий збройний конфлікт, і з того часу нікуди не зникає. 
https://nesterdennez.blogspot.com/2016/12/global-permanent-war-2016.html
Ще з весни 2014 року по один бік барикад опинилися ми, українці, вчорашні майданівці, які стали бійцями "добробатів" та волонтерами фронту, та вони – іудосовкові нацмени і маланці, які до останнього служили кримінальному диктаторові Януковичу, ставленику Леоніда Кучми і Володимира Путіна. 


Вони, опираючись на міліцію, СБУ, прокуратуру, суди, разом з кримінальниками масово, зразково-показово і безжально переслідували,  катували та вбивали українських малих і великих бізнесменів, політичних і громадських діячів, журналістів, письменників, поетів, композиторів, співаків сучасності, а простих українців розігнали по світові заробляти хоч якусь копійку на виживання. 
В результаті 25 річної деструктивної, антиукраїнської діяльності нацменів та маланців Україна втратила території, а населення України з 52 міліонів впало до 42 мільйонів.
https://nesterdennez.blogspot.com/2016/07/global-permanent-war_59.html
Українці, як могли, відстоювали ліберально-демократичні цінності, в умовах демократії мирними протестами намагались спрямовувати пост комуно-фашистьський олігархічний лад нацменів і маланців ліберально-демократичне русло.

Тепер кожен українець усвідомлює що в ліберальній, демократичній Україні нацменами і маланцями створені і розцвіли махровим квітом  тоталітарні, тиранічні, нацистські угрупування, замасковані під фінансово-промислові олігархічні клани.
Олігархи - це голови тоталітарнио-нацистських концернів, в основному рускоязичні іудосовки, ортодоксальні іудеї, ісламські фундаменталісти, християнські православні, католицькі та протестанські релігійни мракобіси.Саме вони розв'язали і війну, а коли побачили, що програють, запросили військову підтримку в РФ та Ізраїлі де владу захопили іудосовки вертухаї совіцького ГУЛАГу.
https://nesterdennez.blogspot.com/2016/11/glbal-permanetn-war-westwata.html

  LA GUERRE COMME A LA GUERRE.
https://nesterdennez.blogspot.com/2017/07/global-permanent-war_21.html



Немає коментарів:

Дописати коментар