Популярні публікації

середу, 27 липня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЧИ ЗНАЙДЕ ФБР ДІЙСНИХ ЗАМОВНИКІВ ТА ВБИВЦЬ ПАВЛА ШЕРЕМЕТА.

Не вбивши бджіл не поласуєш медом.
Перед тим, як написати ІМХО про загибель Павла Шеремета, мушу зробити коротеньку анотацію.

1       Я, як і моя бабуся, рідні, односельці, і всі українці знаємо, що по радіо, ніколи не говорять те, що дійсно відбувається в світі. В нашому селі, як і по всіх селах і містах України радіоприймач  називають «БРЕХУНЕЦЬ», а телевізор «ГОЛОУБИЙ ЯЩИК». 
       КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ ТВЕРДО ЗНАЄ: ВСЕ, ЩО ГОВОРЯТЬ І
    ПИШУТЬ НА РОСІЙСЬКІЙ ТА ПОЛЬСЬКІЙ МОВАХ В ЗМІ
    АПРІОРІ АБО ДЕЗИНФОРМАЦІЯ АБО ВІДВЕРТА БРЕХНЯ. 
2     
       Жодної радіо –теле-інтернет передачі за участю Павла Шеремета я не дивився та не читав його статей. Мало того, як би мені запропонували послухати чи почитати щось із Павла Шеремета я б відмовися. Ні чим Павло Шеремет і багато інших таких як він,  мені не цікаві. Можливо колись, дуже давно,  я випадково подивися якесь шоу або репортаж з Шереметом і зробив висновок, що українцю витрачати час на Шеремета не варто. Можливо це був репортаж з Литовського кордону за його його інтерпритації. Бо хоч якоїсь іншої передачі я не пам’ятаю. Для розуміння реальної дійсност і-  вклад Павла Шеремета дуже близький до нуля.
3.     Заробітчан в ЗМІ, всіх без виключення,  я вважаю джинсовими медіотами, медіантами, журнашлюхами, журналюгами. Найближчий прикладссученої медіотики є Громадське та Суспільне телебачення. Діяльність Шеремета - це накидати дезинформаційне гівно на ветилятор  і розкидувати його по інтернетрям.
       Вчених істориків, що пишуть, на так звані "болючі питання української історії" вважаю іудосовковими істеріопатами. 
      БАЗІКИ в голубому ящику політолухи на службі у хитрожопих політиканів, ділловарів і властолюбців.
4.     Голубий ящик та брехунець в мене є тільки для того щоб почути гарну новину – ще одного хитрожопого діловара, властолюбця, медіанта, медіота,журналюги, журнашлюхи трагічно не стало. 
 ІМХО.
19 серпня 2016 року кожен українець зустріне за столом накритим з  нагоди 25 річчя зникнення Архіпелагу ГУЛАГ під назвоСРСР. 
Дата зникнення  СРСР,  чітко співпала з Другим Спасом.  
ДЛЯ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ САМЕ 19 СЕРПНЯ 1991 РОКУ І Є ДЕНЬ ТВОРЕННЯ НОВІТНЬОЇ УКРАЇНСКОЇ  ДЕРЖАВИ.
Наслідком подій 19 серпня 1991 року розпочалось юридичне  оформлення  Україннської Держави.  24 серпня 1991 року  Уряд України приступив до створення Збройних Сил України, республіканської гвардії та підрозділу охорони Верховної Ради, Кабінету Міністрів і Національного банку України. В серпні 1991 року розпочалась трансформація іудо-совкової армії, МВД, КГБ, Прокуратури,  Судів  в Українські компетентні органи. Домінуючу роль в створенні спецслужб зіграли колишні працівники КГБ основу яких складали чекісти – євреї.  
Так КГБ в Україні трансформувалось в Службу Безпеки України – СБУ.
За 25 років трансформація  іудосовкових  силових  державних  структур в  українські компетентні органи так і не відбулась .  Навпаки постсовіцькі  іудочекісти  стали наглядачами закордонних силових відомств  над українцями.  
При Президенті  України  Л. Кучмі в силових структурах владу захопило ФСБ та Мосад та розпочали таємну війну проти українців.  Розпочався відкритий бандитський грабіж Українських ресурсів,  єврейською посткомуністичною комуно - кримінальною чернню, яка творила нечувані  беззаконня під прикриттям СБУ, МВС та Прокуратури.
Розбій  в Україні кримінальної  креатури ФСБ  Мосад набув вражаючих масштабів. 
Л. Кучма почав шукати захисту від пострадянських розбійників.  
11-12 травня 1995 року Біл Клінтон за запрошенням Л. Кучми відвідав Україну, підписав Спільну заяву та деякі інші документи. Політичне значення цього візиту для обох країн полягало в тому, що це був перший державний візит Президента США до України.
20-22 лютого 1996 року Клінтон приймав Кучму з робочим візитом
До сих пір не дуже відомо і те, хто і за яких обставин познайомив Віктора Пінчука з дочкою Президента України. Знайомство відбулося приблизно в 1997 році. В червні 2000 р. Президента США знову можна було побачити у Києві. Цей візит запам'ятався також тим, що Клінтон цитував Тараса . Шевченка, заявляючи «Борітеся — поборете». 
З того часу в Україну розпочалось проникнення іСША в Україну.
 16 вересня 2000 року близько 22:30 Георгій Гонгадзе пішов з роботи, але вдома так і не з'явився. Розпочася новий етап розбою в Україні -  гібридна війна проти українців. Русскоязичні єврейські іудосовки  розпочали потужну абсурдну інформаційну війну проти українців звинувачуючи їх в нацизмі нарівні з гітлерівцями. У 2001 році єврейські організації США реанімували процес проти Дем'янюка. Почалась іудочекістська, псевдо нацистська антиукраїнська мега  істерія  в світових ЗМІ. Коли Демянюк помер в 2012 році. Іудочекісти та іудосовки  розпочали істеричну компанію в абсурдному та безпідставному звинуваченні українців в проведенні геноциду поляків в трьох районах Волині в 1943 -1944 року.  Волинська істерія іудочекістів розгорнулась за рецептами нацистського доктора Йзефа Гебельса. "Чим жахливіше брехня, тим легше в неї вірять".
Жодна силова структура в Україні не стала на захист українців, а організації, та медіоти, медіанти, журнашлюхи та журналюги,  які розповсюджували нацистські наклепи на українців не притягнули до відповідальності.
 Всі силові структури в Україні на 20 липня 2016 року залишаються антиукраїнськими.
На сході та півдні України йде війна. Деякі частини території України окуповані.ворогами.
Ось в таких умовах 20 липня 2016 року в Києві, на перехресті вулиць  Богдана Хмельницького та Івана Франка біля МакДональдса  максимально публічно, зі смаком, дистанційно підірвали, по моїх оцінках,  двохсотграмову тротилову шашку закладену за ліве переднє колесо автомобіля Олени Пртули. Після підриву Павло, намагався вилізти з машини, але не зміг. і помер на очах в усіх громадян України. Потім спалили його машину, щоб точно знищити речові докази. Потім вкинули відео, як якийсь хромий і дівка підкладали вибухівку. Голівуд.
Як нам відомо,  в рамках глобальної  війни,  22 грудня 2013 року в Україні розпочалась  локальна війна за «СПАДЩИНУ  СРСР».
Чому саме вибрали Павла Шеремета?  Могли вибрати когось іншого. Чому саме підірвали на перехресті двох доріг, а не застрілили в якійсь вбиральні на горшку, чи не бахнули в спальню Олени Притули з гранатомета фугасним зарядом або підірвали Українську Правду.  Могли підірвали весь  будинок, одним  мішком з селітрою та цукром,  або за допомогою метану. 
Одним пострілом всіх вальдшнепів.
Час, місце вибрали : Мирний ранок,  Україна - Центр, Київ - Іван Франко - Богдан Хмельницький - МакДональдс , терористичний акт, журналіст, вбивство -    антиукраїський та антиамериканський  нейрон-лінгвіністичний ланцюг.
Вбивство  Павло Шеремета,  які  вбивство Олеся Бузини це елементи глобальної  гібридної війни за «СПАДЩИНУ  СРСР».
Більш за все  Павло Шеремет, Олесь Бузина  та секретар Бузини були ліквідовані СПАДКОЄМЦЯМИ, як відпрацьований шлак. Можливо вони, після кінабельного вбивства Бориса Немцова, відчули, що від них також будуть позбавлятись,  почали копати і щось накопали та  мали якийсь матеріал на замовників  убивства Бориса Нємцова, оприлюднення яких могли завадити початку  процесу над призначеними Кремлем  вбивцями Бориса Нємцова, який був сакральною жертвою СПАДКОЄМЦІВ
27 лютого 2015 року Нємцов загинув внаслідок чотирьох вогнепальних поранень з 9 -міліметрового пістолета Макарова о 23:40 ночі і продемонстрували Московскій ваті хто на справді в Москві хазяїн.
Замовники та виконавці убивства Шеремета, та Бузини відомі українським політиканам та спецслужбам, але спецслужби президента Порошенка не мають повноважень проводити будь-які росслідування,  арешти , а тим більше судити притендентів на спадок СРСР.
Тому розслідуванням убивства Павла Шеремета  займеться ФБР.
Медіотика буде мовчати, як сіцілійська риба.

Немає коментарів:

Дописати коментар