Популярні публікації

суботу, 23 липня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПОЛЯКИ ОСТАННІ ДИКУНИ ЄВРОПИ

Всі члени Організація українських націоналістів  з під стягу Степана Бандери були громадянам Другої Речі Посполитої, .яка була розгромлена та зникла НАЗАВЖДИ з політичної карти світу тому:
1. Постанова Сенату та Сейму  Польщі від 22 липня 2016 року про про ОУН (б)  це прояви внутрішнполітичної  шизофренія, основою якоє є  історіопатія  польської держави, ії політичної еліти і не несе жодних наслідків для теперішньої Української Держави.
2. Українців громадян Речі Псполитої 2, після травневого перевороту 1926 року, санаційний режим Пілсудського виключив з  громадянської спільноти, частиною якої вони  були до цього. Розпочалась відкрита польська окупація українських територій та геноцид українців.
3. Польська національна більшість громадянської спільноти РП ІІ не змогла не тільки забезпечити українцям  відповідні громадянські права, а навпаки, рядом спланованих, послідовних терористичних акцій проти українців на державному рівні, з застосуванням армії, поліції, наглих судів позбавила українців права на життя і вважала своїм обовязком асимілювати  українців, як неісторичний народ.
На українських землях рзпочалось Польське Іго.
4. ОУН (б) виникла на території Речі Посполитої 2 і стала одною з багатьох  українських партій, які вступили в національно - визвольну бородьбу  проти Польського Іга.
5. Степан Бандера в числі інших членів ОУН (р), за вбивство міністра внутрішніх справ Броніслава Перацького - головного санатора та "пацифікатора" українців був засуджений в Р.П. ІІ до смертної кари і сидів у Польській в'язниці до вересня 1939 року.
6. 30 червня 1941 року ОУН (б), в умовах гітлеровської, окупації ОУН (Б) проголосила Акт про відновлення Української держави.
7. На ультиматум Гітлера — відкликати Акт Відновлення Української Держави — провідник ОУН Степан Бандера, прем'єр уряду Ярослав Стецько і голова Українського Національного Комітету (УНК) Володимир Горбовий відповіли відмовою, були зарештовані та ув'язнені  концтабору Заксенгавзен 3 1941 року до кінця війни.
8. Двох братів Степана  Бандери за доносом поляків німці увязнили в концтабор Аушвіці. Там іх жорстоко катували а потім вбили поляки - КАПО на службі у СС. Батька -Андрія Бандеру розстріляло НКВС в 1941 році, матір та сестер кинули в ГУЛАГ на 25 років..
 9. Акт відновлення Української держави відіграв  важливу роль на Нюрнберзькому процесі, і ОУН-УПА була визнана цілим цивілізованим світом як воююча сторона в 2 СВ проти нацизму.
10. Сучасні поляки, польський Сенат та Сейм повинні визнати, що в Речі Посполитій  ІІ з 1926 до 1944 року правивив нацистський ультра-націонал-клерикально-мракобісний санаційний режим, який головною своєю метою бачив асиміляцію так званих не історичних народів, яка перетворилась в геноцид українців.
11. Без засудження на державному рівні санаційно-пацифікаційного нацистського режиму, який існував в Речі Посполитій ІІ в 1926 -1944 роках, його ідеолгів та правлячої кліки,  починаючи з Домовського та  Пілсудського, поляки не можуть називатись цивілізованою нацією, а залишаться дикунами в Європі разом іудосовковим, постсовіцьким режимом  В.В. Путіна.
13. Нацистська  Річ Посполита ІІ була  лівідована  Рейхом та СРСР в 1939 -1944 роках.
14. За всі беззаконня, які творились на территорії колишньої Речі Посполитої 2  в 1939  - 1949 -1991 роках несуть відповідальність окупаційні режими. - нацитська Німечиина,   комуністичний СРСР та націона - комуно-соціалістичний режим ПНР, які  через свою людиноненависницьку ідеологію були розгромлені та зникли  політичної карти світу.
Політика та ідеологія  цих режимів та  засуджені світовим співтовариством.


Українці нічого,  нікого, ніколи не забувають.
Українці не  пробачають і не просять вибачення.
Чорний собак статає білим,  коли посивіє від переляку.

Немає коментарів:

Дописати коментар