Популярні публікації

вівторок, 26 липня 2016 р.

GLOBAL PERANENT WAR ВБИВСТВО ШЕРЕМЕТА. ХТО ?

УКРАЇНА СТАЛА АРЕНОЮ ВІЙНИ ЗА  МАТЕРІАЛЬНІ РЕСУРСИ.
ГОЛОВНІ УЧАСНИКИ ВІЙНИ ЗА ШКУРУ НЕ УБИТОГО ВОВКА ВЕДУТЬ ІУДО-ІЗРАЕЛІТИ, ІУДО-СОВКИ, ІУДО-ПІНДОСИ ІУДОШВЕЙЦАРЦІ. 
ПОМАГАЮТЬ ЗАГАНЯТИ УКРАЇНСЬКОГО ВОВКА В ЧЕРВОНІ ПРАПОРЦІ ІУДОПОЛЯКИ, ІУДОРУМУНИ, ІУДОМАДЬЯРИ, ІУДОЧЕХИ, ІУДОНІМЦІ, ІУДОФРАНЦУЗИ, ІУДОІТАЛІЙЦІ. 
ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ СВОЇХ ЛОКАЛЬНИХ ЦІЛЕЙ В ГЛОБАЛЬНІЙ ВІЙНІ УЧАСНИКИ АНТИУКРАЇНСЬКОЇ, ЛОКАЛЬНОЇ, ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ СВОЇ РОЗВІДУВАЛЬНО- ДЕВЕРСІЙНІ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ, КРИМІНАЛЬНІ ОГАНІЗАЦІЇ. ТА ПРИВАТНІ АРМІЇ ОЛІГАРХІВ.
Центральне розвідувальне управління (ЦРУ,Central Intelligence Agency, CIA) — 

головне розвідувальне управління при уряді США, основна функція якого полягає в отриманні та обробціінформації щодо іноземних урядів, корпорацій та людей, у звітуванні про отриману інформацію відповідним гілкам уряду.
Федеральне бюро розслідувань  - є органом внутрішньої розвідки і, одночасно, федеральної правоохоронної структурою Сполучених Штатів.

Складова частина міністерства юстиції США і Розвідувального співтовариства США. Підпорядковується Генеральному прокурору і, одночасно, Директору Національної розвідки. Є керівним органом контррозвідки і антитерористичної діяльності США. Має повноваження розслідувати порушення федерального законодавства країни і забезпечувати безпеку держави, нації і президента, в тому числі шляхом збору розвідки агентурними і технічними засобами/
Мосса́д  — релігійна, терористична, політична розвідка з Ізраїлю, за своїм призначенням та функціями є аналогом американського Центрального Розвідувального Управління.

Вважається однією з найбільш ефективних професійна та терористична спецслужб у світі. На емблемі організації зображена менора, один з елементів гербу Держави Ізраїль; девізом організації цитати з Тори: «При недостатній кількості доглядачів падає народ, а при багатьох — процвітає» і  «Тому з обдуманістю веди війну свою». Таємний збір інформації за межами Ізраїлю. Запобігання терористичній діяльності проти ізраїльських та єврейських об'єктів за кордоном. Розвиток і підтримка особливих таємних зв'язків за кордономПопередження розробок і купівлі запасів не конвенційної зброї ворожими державами. Здійснення репатріації євреїв з країн, офіційний виїзд до Ізраїлю з яких є неможливим. Отримання стратегічної, політичної та оперативної розвідувальної інформації. Виконання особливих терористичних операцій за межами Ізраїлю. Кожен єврей та єврейка в світі зобов’язаний виконувати вимоги Мосад беззаперечно.
Федера́льна слу́жба безпе́ки Російської Федера́ції, (ФСБ РФ) - спецслужба Російської Федерації, правонаступник КДБ. Федеральний закон «Про органи Федеральної Служби Безпеки в Російської Федерації» визначає такі головні напрями діяльності: Контррозвідувальна діяльність (Стаття 9),  Боротьба проти злочинності (Стаття 10),  Розвідувальна діяльність (Стаття 11)

Мосад, ЦРУ, ФБР,  ФСБ Росії прямо причетні до розв’язання  в Україні:  глобальної , гібридної,  військово-терористичної агресивної колоніальної війни проти українців на стороні іудо-ізраелітів.
Слу́жба безпе́ки Украї́ни (СБУ) — державний правоохоронний орган спеціального призначення, який забезпечує державну безпеку України. Підпорядкована Президенту України.
СБУ, МВД, ПРОКУРАТУРА УКРАИНИ ТА ПРЕЗИДЕНТ УКРАИНИ ЗНАЮТЬ ХТО ПІДІРВАВ, АЛЕ НЕ МАЮТЬ ПОВНОВАЖЕНЬ ЗАТРИМУВАТИ  ЗАМОВНИКІВ І ВИКОНАВЦІВ.
ЗАТРИМАННЯМ ВИКОНАВЦІВ І ЗАМОВНИКІВ  ЗАЙМЕТЬСЯ ФБР. 

Немає коментарів:

Дописати коментар