Популярні публікації

середу, 27 липня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЧИ ПРОМАХНЕТЬСЯ ХІНКЛІ - МОЛОДШИЙ СТРІЛЯЮЧИ В ТРАМПА З GLOK - 19?

ДжонА Хінклі-молодшого , який вчинив замах на президента США республіканця Рональда Рейгана випустили з дурдома.
В 1981 році збройний напад на 40-го президента США Рональда Рейгана вчинив  Джон Хінклі-молодший, а в  серпні 2016 року буде відпущений на свободу з психіатричної лікарні, де він провів останні 35 років, передає російська служба BBC.

Раніше Хінклі було дозволено щомісячно проводити по 17 днів в будинку його матері в штаті Вірджинія.

Замах на Рейгана було скоєно всього через 69 днів після його вступу на президентську посаду.
30 березня 1981 року Хінклі відкрив вогонь з пістолета по Рейгану і супроводжували його особам в той момент, коли вони вийшли на вулицю з вашингтонського готелю Hilton, де проходив захід за участю глави держави.
Перша куля влучила в голову прес-секретаря Білого дому Джеймса Брейді. Друга - в спину поліцейського округу Колумбія Томаса Делаханті. Третя пролетіла повз президента і потрапила у вікно будинку навпроти. Четверта куля поранила агента Секретної служби Тімоті Маккарті в груди. П'ята потрапила в бронескло відкритих дверей президентського лімузина. Остання куля зрикошетила від корпусу лімузина, увійшла в груди Рейгана, зачепила ребро і застрягла в легкому. Відразу ж після пострілів на злочинця навалилися спецагенти Хінклі і Джеймс Маккарті (який не є родичем пораненого Тімоті), що опинилися поруч, і притиснули його до стіни, а поруч встали на випадок групового нападу інші агенти, частина з яких була озброєна револьверами, а Роберт Ванко - пістолетом-кулеметом Uzi, і тримали доти, поки не прийшла поліція і швидка допомога. Постріли викликали паніку і потік журналістів до місця події.

ІМХО.

9 мм ГЛОК 19 НА БАГАТО ЕФЕКТИВНІШИЙ ЗА   РЕВОЛЬВЕР  5.6 RЁHM RG - 14 .


Немає коментарів:

Дописати коментар