Популярні публікації

четвер, 29 грудня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ОБЕРЕЖНО ЄВГЕНІКИ.

БЛАГИМИ НАМІРАМИ ВСТЕЛЕНА ДОРОГА В ПЕКЛО.
Найбільш вірогідним початковим автором вислову вважається англійський богослов XVII століття Джордж Герберт, в книзі якого «Jacula prudentium» присутня фраза
"Hell is full of good meaning and wishings" 
"Пекло сповнене добрими намірами і бажаннями" 

Цим висловом Герберт проілюстрував одну з основних ідей протестантської етики, згідно з якою дійсність віри неодмінно веде до скоєння добрих справ.
Дане вислів перегукується з висловом з Біблії - в книзі Ісуса, сина Сираха (гл. 21 ст. 11) є фраза: «Шлях грішників вимощений камінням, але в кінці його - прірва пекла».
Таким чином, з богословської точки зору сенс даного вислову полягає в тому, що
добрих намірів значно більше, ніж добрих справ, тому люди, які мають добрі наміри, але не здійснюють їх, не можуть вважатися праведниками і таким чином ще не можуть розраховувати на потрапляння в рай.
Тепер трохи про евгенику від грец. ευγενες - «хорошого роду», «породистий» - вчення про селекції стосовно людини, а також про шляхи поліпшення його спадкових властивостей. Вчення покликане боротися з явищами виродження в людському генофонді, ніби як благий намір воплощаяемое в життя.
Розрізняють «позитивну» і «негативну» євгеніку (хоча межа між ними умовна).
Мета позитивної євгеніки - сприяння відтворенню людей з ознаками, які розглядаються, як цінні для суспільства (відсутність спадкових захворювань, хороший фізичний розвиток, іноді - високий інтелект).
Мета негативної євгеніки - припинення відтворення осіб, які мають спадкові дефекти, або тих, кого в даному суспільстві вважають фізично або розумово неповноцінними.
Основні принципи євгеніки були сформульовані англійським психологом Френсісом Гальтон в кінці 1863 року.
Він запропонував вивчати явища, які можуть поліпшити спадкові якості майбутніх поколінь (обдарованість, розумові здібності, здоров'я). Перші ескізи теорії були представлені їм в 1865 році в статті «Спадковий талант і характер» ( «Hereditary Talent and Character»), більш детально розроблені в книзі «Спадкування таланту» ( «Hereditary Genius», 1869).
У 1883 році Гальтон ввів поняття євгеніки для позначення наукової та практичної діяльності по виведенню покращених сортів культурних рослин і порід домашніх тварин (див. Селекція), а також з охорони та поліпшення спадковості людини.
. У 1904 році Гальтон визначив євгеніку як «науку, що займається всіма факторами, що поліпшують вроджені якості раси», «соціальне управління еволюцією людини».
Як тут не згадай Карла Маркса і Фрідріха Енгельса:
"У найближчій світовій війні з лиця землі ЗНИКНУТЬ не тільки реакційні класи і династії, а й ЦІЛІ реакційних НАРОДИ. І це ТЕЖ БУДЕ ПРОГРЕСОМ"
ф. Енгельс. "Революція в Угорщині"
"На сентиментальні фрази про братерство, що обертаються до нас від імені самих контрреволюційних націй Європи, ми відповідаємо: НЕНАВИСТЬ ДОРОСІЙСЬКИМ була і продовжує ще бути у німців ЇХ ПЕРШОЇ РЕВОЛЮЦІЙНІЙ пристрастю; з часу революції до цього додалася ненависть до чехыв і хорватыв, і тільки при допомоги найрішучішого ТЕРОРИЗМУ ПРОТИ ЦИХ СЛОВ'ЯНСЬКИХ НАРОДІВ можемо ми спільно з поляками і мадярами захистити революцію від небезпеки. ми знаємо тепер, де сконцентровані ВОРОГИ РЕВОЛЮЦІЇ: в РОСІЇ і в слов'янських областях Австрії, і ЖОДНА ФРАЗИ АБО ВКАЗІВКИ на невизначене ДЕМОКРАТИЧНЕМАЙБУТНЄ ЦИХ КРАЇН не завадить НАМ ВІДНОСИТИСЬ ДО НАШИХ ВОРОГІ, ЯК ДО ВОРОГІВ"
К. Маркс."Демократичний панславізм "

На Міжнародному Конгресі з питань євгеніки, який проходив в Нью-Йорку в 1932 році, евгенік А.Е. Вігенн  прямо заявив наступне:
«Немає жодного сумніву, що якби в Сполучених Штатах закон про стерилізацію застосовувався б в більшій мірі, то в результаті менше ніж через сто років ми ліквідували б щонайменше 90% злочинів, божевілля, недоумства, ідіотизму і статевих збочень, не кажучи вже про багатьох інших формах дефективности і дегенерації. Таким чином, протягом століть наші божевільні, в'язниці і психіатричні клініки були б майже очищені від своїх жертв людського горя і страждання. ».

Недолюдина - расистско-євгенічний термін з'явився внаслідок благих намірів американця Лотроп Стоддард, який у своїй книзі «The Revolt Against Civilization: The Menace of the Under-Man» ( «Бунт проти цивілізації: загроза подчеловека», 1922) стверджував, що після приходу до влади більшовиків Росією став керувати один з найбільш дегенеративних народів на Землі. Він вважав, що комбінація з визначеної вродженої расової неповноцінності російських слов'ян, ідіотизму політичної доктрини, волає до нижчих людських інстинктів (таким, наприклад, як заздрість до більш обдарованим і багатшим), а також той факт, що ряди комуністичної партії складалися, по його думку, з «вроджених злочинців» в самому звичайному сенсі цього слова, вимагали абсолютно нового поняття для опису цього феномена: «the Under-man» (досл. «подчеловека»). У цьому сенсі Жовтнева революція була по Стоддард бойовим кличем на близьку невідворотну битву між цивілізованими націями і «масами зі Сходу». І якщо білої раси належало здобути перемогу в цій війні з «подчеловека», то - так аргументувалось в книзі - їй слід було відмовитися від непродуманих ліберальних ідей і скоріше перейти до рішучих політичних заходів, таким, наприклад, як впровадження довгострокових евгенических програм.
«White supremacy».

GLOBAL PERMANENT WAR І Є ТРИВАЛА ЄВГЕНІЧНА ПРОГРАМА.

ІМХО.
Нічого особистого.
ТІЛЬКИ ПОСТІНЕ ВИВЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СПРАВИ СПАСЕ ВІД ЄВГЕНІКІВ.
Така проста правда життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар