Популярні публікації

четвер, 5 січня 2017 р.

GLOBAL PERANENT WAR ПЫНЧУК - МЫДВЕДЧУК МОСКОВСЬКІ ВОШІ

Писанина іудосовкового олігарха Піні (В. Пінчука) з дуже знаменитого єврейського роду написана на англійській мові, в адуже знаменитому американському жулналі, в місці до якого жоден амереканський політик не доходить.
http://www.wsj.com/articles/ukraine-must-make-painful-compromises-for-peace-with-russia-1483053902.

Хто замовник писанини ?
Відомо хто.
 Русскоязикі єврейчата з усього СЕРУСЕРУ.
Можна бути білоруським, литовським, українцським, казахським комуносіоністом але, приїхавши в Америку, всі євреї стають  русскимі.
 Цю тендецію дуже точно підмітив Олександр Левін, президент Всесвітнього форуму російськомовного єврейства.
КОМУНОСІОНІСТ ДО МОЗГУ КІСТОК.

Дійсно, почувши російську мову або характерний акцент, американці відразу роблять висновок про те, що перед ними - росіяни. А то, звідки саме приїхав комуносіоніст - з Москви або Мінська, Києва або Алма-Ати, залишається несуттєвою деталлю.
Дональд Трам понняття не має, що має справу з комуністами, а точніше комуносіоністами із СРСР. Свого часу сенатора Джозефа Маккарті, організатора Комісію з розслідування антиамериканської діяльності. Суть проблеми макартизму.
 Виступаючи в лютому 1950 p., сенатор Джозеф Маккарті заявив: «Шість років тому в сфері впливу СРСР було 180 млн осіб… Тепер вже 800 млн осіб опинилися під абсолютною владою Радянської Росії — зростання на 400%. Причини, через які ми виявились безсилими, не в тому, що наш єдиний могутній противник послав війська для вторгнення на наші береги, а в зраді тих, до кого наша нація відноситься так добре… На мою думку державний департамент піддався комуністичній інфільтрації».  
Колишнім громадян СРСР точно відомо, що КОМУНІСТ І ЄВРЕЙ З СРСР  ЦЕ СИНОНІМИ,  цей факт знайшов підтвердження, що вдень Іцхак Арад, знаменитий НКВДист Толька, директор Яд-Вшему носив піонерський галстук, а вночі читав сіоністику

Промова сенатора Маккарті стала сигналом для антиіудокомуністичних сил. Всупереч президентському вету у вересні 1950 р. було прийнято закон «Про внутрішню безпеку». Почалися гоніння і арешти лідерів Комуністичної партії США (арештовано 140 осіб) і профспілок (арештовано 100 осіб), переслідування ліберально настроєних професорів, «полювання на відьм», шпигуноманія. Викорінення з Амереканського політикуму завершилось розгромом СРСР в 1991 р. 

Сьогодні рускій язик став головною сполучною ланкою, яка об'єднує іудосовків та їхніх дітей.  іммігрантів з країн колишнього СРСР які в очах жителів США індентифікуються не як комуносіоністи, як респектабельні майстри на всі руки, але  чомусь не євреї, РУССКІЄ.
Це не стосується українців. Українці мають свою українську діаспору.
Про комуносіоністів Америки більш детально тут:  http://www.forumdaily.com/russkoyazychnaya-amerika-vybiraet-cheloveka-goda/
Негайно оговорюсь.
Нічого особистого, чи зависті до їх, так званих успіхів у житті.
Такая она сєрм'яжная правда жізні
Ці рускоязикі євреї втікли з УРСР, а перед цим були активними будівниками комунізму, піонерами, комсомольцями комуністами, будували СЛОН, ГУЛАГ, розсріляли 300 українських, письменників, більш ніж 1000 вчених, тисячі вчителів. Навіть заморози живцев  більш як 1500 сліпих  ніщих кобзарів. Про селян годі говорити -  селян заморили голодом міліони. Мільйони знищених комуносіоністим українців. Чому комуносіоністами ?
В день у внутрішній кишені, біля серця носили квиток ВКП (б) -КПРС, а вночі накухні писали доноси. Всіх їх об'єднувала люта ненависть до всього українського.Ну з ВКП (б), ЧК-ГПУ-НКВД-МГБ-КГБ зрозуміло. Ще ті тварюки та мерзенні сапожніки.
Ось як вігукнувся на проголошення Української держави в 1991 році Нобелівський лауреат іудосовковий рускаязичний стішатник Йосько Бродський.

Крім Нобелівського лауреата Бродського комуносіоністи та іудосовки з СРСР мають зграї ошалілих медіотів, медіанті, журнашлюх, журналюг, істеріопатів, політолухі, істеріпатів, юродистів та соціопатів не тільки в Америці та Європі, а і в Російській федерації.

Серед одіозних іудосовків в медіотиці  Ернст, Васерман, Хазін, Ескін, Левін.
Саме комуносіоністське угрупування Алєксандра Лєвіна з штабквартирою в Єрусалимі, отаборилось в Києві  і влаштував всесвітній хохлосрач, а розпочала іудосовки в далекому 2010 році з розпалювання так званої Великої Волинської брехні.

Очевидним є той факт, що вершки комуносіоністської і іудосовкової алії: вертухії СЛОНА, ГУЛАГу, тюрем НКВД, розсрільників, прокурорів, совських суддів, адвокатів, стукачів і сексот розселили в кібуцах Ізраїлю, де вони організували свою іудосовкову, антиукраїнську гноївку.
ПРО КОМУНОСІОНІСТКУ ГНОЇВКУ ДОСИТЬ ОПУКЛО МОЖНА ОЗНАЙОМИТИСЬ ТУТ:
http://communitarian.ru/publikacii/istoriya_rossii/naftaliy_frenkel_-__evreyskiy_trigger__ideologii_gulaga_290620120014
Всі українці знають які причини майдану і революції гідності.
Щоб зрозуміти всю правду про теперішній  Лугандон варто подивитись відео про одного придурка з Лугандону. Нічого особливого, рускоязике опудало. Торгував трамадолом в донецьких аптеках.  Дональд Трам повинен зрозуміти на прикладі цього ублюдка, що таке сучасна Росія її керівник кгбешник Путін  та його комуносіоністська кодла.
Всі українці знали про стан справ в усіх сферах життя Росіїї 21 століття.



Сам факт написання лише англійською мовою і лише в США, без авторського дублювання, хоч би в якійсь україномовній газеті говорить про те, що Піня повністю антиукраїнська особа, а значить ворог кожного українця і українки - від малого до великого, в тому числі і своєму тестю Президенту Л. Кучмі, теперішній жінці Олені Франчук і своїм двум донькам.
 Не виключено, що після цієї писанини  Олена Кучма-Франчук- Пінчук розірве шлюб з Піньою і забере в нього все майно, за нансені образи українцям. І це буде вірний крок.

ТЕПЕР ПРО ПИСАНИНУ РУСКОЯЗИКОГО ІУДОСОВКА ПІНІ.
 ЦЯ ПИСАНИНИНА ПІД ДИКТОВКУ МЕДВЕДЧУКА ЗНАЙДЕ ВІД ВІДГУК В ГОЛОВАХ ЛИШЕ КОМУНОСІОНІСТІВ, ЯК в АМЕРИЦІ, ТАК І В УКРАЇНІ ТАК І РФ.
ТЕПЕР ЛИШИЛОСЬ ПРОМОНІТОРИТЬ МЕДІОТИКУ І ЗАФІКСУВАТИ КОГО ТРЕБА, А ЗА ЩО І ТАК ЯСНО.
Основні тези.
Повернення Криму може почекати?
- Крим не повинен стати перешкодою на шляху вирішення, яке покладе край війні на сході на справедливій основі. Україні потрібно 15-20 років, щоб згенерувати достатній економічне зростання і стабілізувати нашу інфраструктуру, соціальний захист і фінансову систему.
Всі жителі Криму захочуть в такому випадку жити в цій майбутній Україні - як східні німці хотіли стати частиною Західної Німеччини ...
ПІНЯ ТИ ЩО ЗДУБА ВПАВ.
 МЕНІ, ЯК ГРОМАДЯНИНУ  УКРАЇНИ НАЛЕЖИТЬ ЧАСТКА В КРИМУ І  В МЕНЕ ЇЇ ПОЦУПИЛИ. ЯКІСЬ УБЛЮДКИ В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПРИСВОЇЛИ СОБІ СПІЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ МІЛІОНІВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ.
ЦЕ ЗВИЧАЙНИЙ ГРАБІЖ З РОЗБОЄМ.
Вибори в "ДНР" та "ЛНР" без контролю над територією
- Конфлікт на сході був ініційований з-за кордону Росією і не є справжнім рухом за автономію або громадянською війною. Для справедливих виборів умов не буде, поки Україна не отримає повний контроль над своєю територією. Однак, можливо, нам (КОМУНОСІОНІСТАМ) доведеться проігнорувати цю правду і погодитися на проведення місцевих виборів. Такі компроміси можуть означати, що будуть розчаровані українці сходу, які сильно постраждали. Однак якщо це те, що необхідно, щоб Україна могла продемонструвати свою прихильність мирному об'єднанню, можливо, нам доведеться піти на цей компроміс, заради порятунку тисяч життів ...
ЄС і НАТО поки не світить
- Україна повинна розглянути можливість тимчасово виключити членство в ЄС з наших заявлених цілей на найближче майбутнє. Ми можемо побудувати європейську країну, бути привілейованим партнером, а пізніше обговорювати вступ ...
- Слід визнати, що Україна не вступить в НАТО в найближчій або середньостроковій перспективі.
Пропозицію нам  не зроблено, але якби воно і було зроблено, воно могло б привести до міжнародної кризи безпрецедентних масштабів.
 На даний момент, ми повинні прагнути до альтернативної конфігурації в області безпеки і погодитися на нейтралітет - як наше бачення найближчої перспективи на майбутнє ...
ІМХО.
Кремлівські пострадянські мародери щедро фінансували антиукраїнські сили в Україні.
Кремля 25 років грубо вмішувався у демократичний вибрчий процес в Україні.
Єльцин, а потім Путін всіма силами намагались навязати українцям  сина агента гестапо і агента НКВД В. Медведчука на посаду Президента України. Були часи коли В. Медведчук рядився в одежі евросоціаліста. Широкому українському загалу В. Медведчук нав'язував думки, що саме ЄВРОПЕЙСЬКА соціал-демократія може забезпечити європейський вибір України І ЩАСТЯ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ.. 
Міф про соціально-демократичну ментальність української нації та необхідність соціал-демократичної ідеології для впровадження європейського вибору послідовно обґрунтовувалась в книгах, численних публікаціях та інтерв'ю лідера СДПУ(о) В. Медведчука. Наведемо декілька його висловлювань: "Соціал-демократія не є чужою нам ідеологією, занесеною ззовні, вона повністю відповідає менталітету української нації, нації господарників, нації власників" ("Киевские ведомости" від 13.05.1999); "Саме представники соціал-демократії формували уряди в більшості європейських країн і зрештою привели свої держави до економічного розквіту" (Медведчук В. Дух і принципи соціал-демократії. Українська перспектива. - К.: 2000. - Передмова). "Соціал-демократична більшість у ВР, якщо не наступного, то подальших скликань - це моя мрія ... Ми згодні співпрацювати з усіма силами, що дотримуються соціал-демократичної ідеології. Це може й повинно бути майбутнім України" ("Наша газета +" (центральний друкований орган СДПУ(о)), №46, 16.11.2001). 
ВСІ УКРАЇНЦІ ЗНАЛИ ВІКТОР МЕДВЕДЧУК КОЗАЧОК ЗАСЛАНИЙ.
РАНІШЕ І ТЕПЕР ВСІ УКРАЇНЦІ ТВЕРДО ЗНАЮТЬ:
 ПІНЧУК І  МЕДВЕДЧУК - ДВА ВАЛЯНКИ ПАРА.

Немає коментарів:

Дописати коментар