Популярні публікації

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR УКРАЇНА ГОТУЄТЬСЯ ДО РЯТУВАЛЬНОЇ ОПЕРАЦІЇ ПІСЛЯ ЗЕМЛЕТРУСУ КРИМУ

Я предбачаю жахливий землетрус в Криму.  ДНС і МВС прочитали мою статтю https://nesterdennez.blogspot.com/2016/09/global-peranent-war-zona-vrancha.html.
Мій прогноз почули в українських верхах і розпочали підготовку до пост землетрусної ситуації в Криму. Техніку міг прийняти і керівник ДНС, але приймав керівник МВС і це не даром. Головна задача МВС, в особі добровольчових батальйнів, захист части ДНС від путінських ітерористів.
Уряд Китайської Народної Республіки передав спеціальне аварійно-рятувальне обладнання для рятувальників ДСНС. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«Потужна інженерна та автомобільна техніка дозволить підвищити ефективність діяльності підрозділів ДСНС під час аварійно-рятувальних робіт та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру. Вже наступного тижня китайські фахівці проведуть тренінги для наших працівників щодо експлуатації техніки і після цього обладнання буде направлено у територіальні підрозділи служби», - сказав Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Зазначається, що до складу обладнання входить 25 одиниць інженерної та автомобільної техніки та 32 комплекти аварійно-рятувального обладнання і запасні частини до них на загальну суму понад 185 млн. грн.

Зокрема, 2 автокрани вантажопідйомністю 50 тонн, 3 автокрани вантажопідйомністю 75 тонн, 2 автокрани вантажопідйомністю 180 тонн, 4 бульдозери, 9 екскаваторів, 5 пікапів, 16 комплектів дизельних генераторів, 16 комплектів водяних насосів.

У свою чергу Надзвичайний та Повноважний Посол КНР в Україні Ду Вей зазначив, що дипломатичні відносини між Китайською Народною Республікою та Україною тривають вже майже 25 років. Тож обладнання, яке отримало ДСНС є підтвердженням подальшої плідної співпраці як з Урядом України, так і з рятувальниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар