Популярні публікації

понеділок, 26 грудня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ТУ - 134 ТРИВІАЛЬНО ЗБИЛИ ПЗРК "СТРІЛА"

Глобальна перманентна війна в яку включилась Російська Федерація в рамках своїх ідей поділу світу, потихеньку ескалується і переноситься на територію Російської Федерації в новому деверсійному форматі.

У неділю у Чорне море в районі Сочі упав літак, що належав Міністерству оборони Росії.
 Літак тривіально збили ручним ПЗРК "Стріла" спеціальні рибалки і втікли.

На борту перебували 92 людини, зокрема вісім членів екіпажу. Пасажири - військові, музиканти і журналісти - летіли у сирійське місто Латакія. У відомстві заявляють, що в катастрофі ніхто не міг вижити. Триває рятувальна операція. За останніми даними, на борт рятувального судна підняли 11 тіл загиблих, а також низку уламків літака. Ту-154 зазнав аварії за кілька хвилин після вильоту з Адлера. Міністр транспорту Росії заявив, що слідчі вивчають "весь спектр" можливих причин аварії, зокрема можливість теракту.Ту-154 впав на сьомій хвилині польоту. Літак зазнав аварії в п'яти кілометрах від берега Чорного моря ближче до Анапи. Уламки розлетілися уздовж узбережжя на півтора кілометра, вони знаходяться на глибині 50-100 метрів.

Літак за хвилини перед катастрофою розвернувся на 180 градусів - до аеропорту вильоту. В ынтернеты з'явилася карта, на якій позначено шлях літака. На ній видно, що пілоти намагалися повернутися.
У списку пасажирів літака, який опублікувало міноборони, вказані:
64 члени ансамблю імені Александрова;

дев'ять співробітників ЗМІ;
вісім військових;

вісім членів екіпажу;
двоє "федеральних державних цивільних службовців";
Єлизавета Глінка з організації "Справедлива допомога" (відома як доктор Ліза).
ІМХО
НА ВІЙНІ, ЯК НА ВІЙНІ.
СТИЛЬ ПУТІНА
Путін підриває не тільки будинки, але й літаки зі своїми ж пропагандонами.
Бий своїх, що чужі боялись.
ЯКЩО ПРОТЯГОМ 5 ДНІВ НІХТО НЕ ВІЗЬМЕ НА СЕБЕ ЗБИТТЯ ЛІТАКА, ЗНАЧИТЬ ЙОГО ЗБИЛИ ОРКИ ПУТІНА.
Charlie Hebdo опублікував на своєму сайті карикатуру щодо катастрофи російського Ту-154, на борту якого перебували артисти ансамблю імені Александрова. Карикатура зображує падіння літака, на тлі якого соліст ансамблю виголошує довгий звук «а». Підпис під зображенням – «Репертуар хору Червоної армії розширюється». На другий карикатурі також зображене падіння літака, але з іншим підписом – «Погані новини... Путіна всередині не було».

Немає коментарів:

Дописати коментар