Популярні публікації

пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

GLOOBAL PERMANENT WAR З КИМ ОСВОЮВАТИ НОВІ СВІТИ

http://maxpark.com/community/ukraine/content/751513

Нишпорячи NETрях, в тому числі і по Гайдпарку зловив себе на думці, що по сайтам і в мережах орудують чорні гробокопатели від історії. Вишукують про українців брудні історії і злорадно іх оприлюднють Дуже високі політики, з подачі істеріопатів, в колуарах взагалі заперечують існування будь-коли українців хоча б у вигляді племені зі своєю мовою.
Очевидним є факт, українці зі своїми піснями, в ряду інших націй, освоїли величезний шматок раніше малозаселених, застиглого в холоду і холоді континенту Євразія на планеті Земля.
Не Африку, Індію, Китай, Австралію та Південну Америку.
Найхолодніші, несприятливі для життя Тайга, Тундра, Урал, Сибір, Далекий Схід, Камчатка, Цілина в Казахстані.
Самі собі будували остроги, каторги і ГУЛАГ. Потім, живучи в цих таборах-острогах., будували БАМи, ГЕСИ, Газопроводи, Нафтопроводи та інші Магнітки.
Тепер тільки ледачий кремлівец не гавкає в сторону українців. Просто напишіть в рядок Гугол: "Хохли виродки", "Українці зрадники" "Какли." і взагалі будь-яку ругань, а після нього українець і тисячі посилань озлоблених статей.
В Netрях стоїть "площадная брань"  на адресу Украинцева української культури, побуту і не простих смертних, типу битовуха, пляшку пива не поділили.
Цілі історичні докторати-трактати про те, що українці це не існуюча нація.
В українців відсутня своя історія.  Скул від Бєлінського, Соловйова, Солженіцина, Лихачова і кінця краю цим лаятелям немає.
На думку великих академічних істеріпатів, політолухів політиканів, медіотів медіантів, журнашлюх і журналюг. хто тільки українську націю не вигадав: і поляки, австрійці, німці, шведи, росіяни і китайці.
Хоч якось важко уявити собі, що десь поблизу  Москви, Варшави, Відня, Берліна, Стокгольма і з 5 тисячоліття до нашої ери розробляли Колодар польових робіт, придумували українські обрядові пісні, приказки, приповідки і інший, когутський український фольклор.
Ті уже легендарні генії придумували україську культуру з однією метою - насолити один одному, як можна більше. Поляки придумали українців назло Москві, Відень придумав українців назло Варшаві і Москві, а Москва організувала українців для розгрому Польщі.
У Римі створили ісклюзівную українську кухню - борщ, вареники, шкварками, голубці, галушки і придумали до цих страв назви.
 У Франції, для українців замість бордо придумали Вишняк. наливки, замість Коньяку-Самогон. У Испани спеціально для українців придумали Гопак, а в Англії Пиво.
Особливо завзято орудують журналюги і медіанти, що обслуговують дрібних та великих політиканів країн гарантів незалежності та територіальну цілісності України.
Блискуче в цьому досягли успіху в антиукраїнському словодристі євреї одеського розливу, починаючи з Васермана-Жванецького далі за алфавітом інші їх товариші уродженці жидівських містечок Кобзони, Табачнікі і прочиї.
Особливе місце займає нобелівський золотар Йосип Бродський. У зв'язку з цією антиукраїнською базарною лайкою і брудом, яку  каналізують в Netрі злобні антиукраїнські  інформаційні ресурси я собі задав питання:
 "Я, українець, чи полетів би освоювати безмежні комсмічні простори з росіянами, поляками, євреями, німцями, французами, угорцями, турками, татарами, румунами, греками арабами, китайцями?
ВІДПОВІДЬ: "НІ!"

Немає коментарів:

Дописати коментар