Популярні публікації

четвер, 8 грудня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПЕРМАНЕНТНА ГЛОБАЛЬНА АНТИУКРАЇНСЬКА ВІЙНА. ПІДСУМКИ 2016 РОКУ.

28 листопада 2006 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Голодомор 1932—1933 років в Україні», поданий Президентом України Ющенком, який трактує події 1932—1933 років, як геноцид українського народу. Із 450 депутатів проголосувало за  233 голосами і Закон " Про Голодомор в Україні 1032 - 1933 років в Україні " було прийнято
Від Партії регіонів проголосувало 2 депутати, від БЮТ — 118, від блоку «Наша Україна» — 79, від Соцпартії — 30, позафракційних — 4.

Фракція комуністів за закон, поданий Президентом України, не голосувала у повному складі.
Всі українці знали, а державні органи провели слідство, матеріали слідства передали в суд і встановив факт цілеспрямованого знищення мільйонів українців в 1932 -1933 році. 
З гуманітарних міркувань судили головних організаторів Голодомору.


Російська Федерація, безпідставно представляє себе на світовій політичній арені правонаступницею Радянського Союзу, відмовляється визнавати голодомор 1932—1933 років і в офіційному зверненні президента РФ Дмитра Медведєва від 14 листопада 2008 року використовує слово «голодомор» тільки в лапках. Небажання РФ визнати Голодомор  1932 -1933 років навіть просто злочином спричинене взятим в останні роки кремлівським  керівництвом курсом виправдовування та відбілювання злочинного минулого більшовицького СРСР, у тому числі ленінського, троцькістського та сталінського періоду історії СРСР. Сучасне  керівництво РФ воліє, щоб тема Голодомору взагалі не згадувалась, як така, що очорнює  радянське минуле, до якого Росія ніби має стосунок як правонаступник СРСР.  В РФ також широко не розслідувані звірства ЧК та РСЧА в Тамбові, голодомору в Поволжжі, Північному Казахстані та інших частинах теперішньої РФ.  У Росії суди приймають рішення, якими забороняється поширення деякої української історичної літератури: переважно історичних книг про Голодомор та злочини ЧК-ДПУ-НКВС не тільки в Україні, алей в інших колишніх республіках СРСР. Громадські організації, які намагаються вивчити питання Червоного терору  переслідуються.
Ізраїльський уряд також відхилив прохання президента України Ющенка про визнання Голодомору – Геноцидом української нації. Посилаючись на те, що ніби Ізраїль не хоче псувати відносин з Росією, яка не визнає злочином перманентний Геноцид - Голодомор, свідомо проведеного, більшовиками-комуністами - ленінцями, троцькістами  та сталіністами після захоплення влади в Росії в 1917 році.
«Ми це не коментуємо », - сказав, чомусь в  польській  газеті Rzeczpospolita тодішній прес-секретар уряду Давид Бейкер [David Baker]. 
Загально відомо, про діючу в історії Ізраїлю теорії «Винятковості Холокоста».
Відповідно до цієї теорії, знищення 6 млн. євреїв німцями було злочином, рівних якому не було в світовій історії.
Визнання Великого Голодомору в Україні геноцидом могло б під іншим кутом зору розглядати події і наслідки Холокосту і при наймі зрівняти ці події.
«Ініціатива Президента України досить невдала», «Звичайно, кожен народ має право на власний погляд на історію, але у Великому голоді не було расистського елемента». – сказав, в знову ж таки в польській газеті «Rzepospolita» Іцхак Арад, колишній директор інституту «Яд Вашем»,  який під час 2 Світової війни був  диверсантом НКВС і вчиняв
терористичні акти проти мирного населення  в Прибалтиці.
Як згадує Іцхак Арад « В Швенчонисе я пошел в русскую школу и стал пионером. Еврейская школа, которая действовала в этом местечке раньше, была закрыта советской властью, а школьная библиотека оказалась заперта в подвале. Но я и еще несколько моих друзей нашли способ, как попасть в этот подвал через окно, украли книги и читали их тайно по ночам. Так что днем мы были советскими пионерами, а ночью сионистами-подпольщиками».
Іцхак Арад вважає: «У той час як метою Холокоста було знищення цілого народу, Великий Голодомор в Україні був спрямований проти «багатих селян». «Так що ми тут маємо абсолютно різні мотиви. Тут одержимість расизмом, а там – боротьба класів», – стверджує комуно сіоністський історіопат.
Такий підхід викликає обурення у всіх людей, предки яких постраждали від комуністичного більшовицького режиму.
Хіба жертви нацизма не результат класовї боротьби між комуністами та правими буржуазними партіями. Кожному відомо, що більшовизм, як і нацизм знищив мільйони людей різних національностей в тому числі і за класовою ознакою і в результаті класової бородьби.
Як би на виборах в Германії гору взяли комуністи на чолі з евреями Карлом Лібкнехтом, Розою Люксембург, Кларою Цеткін,  Лео Йогихес, Пауль Леви. Пауль Фрёлих, Гуго Эберлейн, Франц Меринг, Август Тальгеймер и Эрнст Майер та  Ернстом Тельманом, або в 1918 році в Угорщщині владу захопив еврей Бела Кун, а в Швеції Парвус - Гельфанд  і об’єднались з евреями Росії  Свердловим, Бронштейном, Розенфельдом, Апельбауманом, Радеком, Кагановичем, Урицьким, Ягодою та іншими кремлівськими більшовицькими діячами,  то всі класові вороги, марксистів з  Європи були б стопроцентно по звірячому репресовані,  за зразком Київської, Харківської, Херсонської, Одеській та інших ЧК.
 Якби сталінський дикий кабан заліз в Західну Європу, як заліз в частину Польші, то події в Європі були б подібні Польських. Арешт. Табір. Катування. Розстріл. Депортація.
Нації Європи масово були б переселені на південні береги Карського, Сибірського та Лаптєва морів.  В першу чергу аристократів, поміщиків, капіталістів, куркулів, державних службовців, військових, поліцаїв, суддів, прокурорів, депутатів, вченних, вчителів, письменників, поетів, музикантів, вченних. Адже жодної різниці між комуністами Германії і більшовиками з Кремля не існує.
Єропейські нації евреї- комуністи розселили б компактно в  географічні зони Крайньої Півночі  арктичну, тундру, лісотундру, а також тайгу. Столицями місць поселень для греків, німців, поляків, французів, іспанців, італійців, словаків, чехів, румунів та інших виселених народі  Європи могли б стати такі романтичні міста як: Інта, Магадан, Воркута, Дудінка, Салехард, Норільск або Діксон.  Австрійцями, сербами, датчанами, бельгійцями, голандцями і жителями Люксембурга заселили б Нову Землю, Землю Франца-Йосипа, а англійців, ірландців, шотландців поселили б на островах:  Новосибірських, Врангеля, Ушакова та Північну Землю.
 Рушійною силою всіх європейських марксистсько-ленінських, комуно-більшовицьких, троцькістських партій в усьому світі були євреї.
Всім відомо, що гімн НСДРП «Хорст Вессель» жодним словом не вказує на расизм і  на євреїв, а чітко вказує проти кого ведуть боротьбу члени НСДРП - проти РОТ- ФРОНТУ.

Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen.
SA marschiert mit ruhig festem Schritt
Kam’raden, die Rotfront und Reaktion erschossen,
Marschier’n im Geist in unser’n Reihen mit
Знамена ввысь! В шеренгах, плотно слитых,
СА идут, спокойны и тверды.
Друзей, 
Ротфронтом и реакцией убитых,
Шагают души, в наши встав ряды.
Высоко знамя реет над отрядом,
Штурмовики чеканят твердый шаг.
И коммунистами убитые камрады —
Незримо с нами в пламени атак.

Членами НСДАП був середній клас та робітники Германії, що підкреслено в назві партії.
В далекому 1932 році за КПГ проголосувало 5 980 614 чоловік.
Шість мільйонів виборців Веймарської республіки горіло бажанням побудувати в Германії комунізм, а значить організувати в Германії «СЛОН» і «ГУЛАГ», а  замість Поліції  створити ЧК-ОГПУ-НКВД.
Ще 7 251 690 виборців Германії були соціалістами-марксистами. Разом в Веймарській республіці було 13 232 304 виборці які сповідували  кроваву  ідеологію  марксизму різних відтінків класової звірячості.
Рейхстаг спалили члени НСДРП, і намагались спихнути на комуністів і судили таки не євреїв, як свого часу Дрейфуса чи Бейліса, а болгарського комуніста, майбутнього голову  Комінтерна Георгія Дімітрова і як не дивитись на цей процес його не засудили.
З 1960 року почалась еміграція комуно сіоністів, впершу чергу чекістів–нкаведістів, вертуха їв ГУЛАГу, прокурорів, суддів, доносчиків, сексот    в Ізраїль і їх поселели в кібуцах.
Ніхто не буде сперачатись з тим, що нкаведисти воювали проти гітлерівців.
Ніхто не буде сперечатись, що нкаведисти були лютими катами народів СРСР.
Ніхто не буде сперечатись, що комуно сіоністи з ВКП (б), ЧК, ОГПУ, НКВД замордувало людей  більше чим націоналсоціалісти Адольфа Гітлера.
Ніхто не буде сперечатись з тим, що большевики уникли слідства суду і кари.
Ніхто не буде сперечатись з тим, що рушійною силою в  ВКП (б), а особливо в керівному апараті  каральних органах СРСР судах, прокураторі, ЧК – НКВС 1905 – 1945 роках було більше половини євреїв.
В зв’язку з цим постає ряд питань:
1.     Скільки серед тринадцяти мільйонів виборців Веймарської республіки, які проголосували за  комуністів і соціалістів  було євреїв?
2.     Чи коректно включати в жертви Холокоста євреїв-комуністів, євреїв-соціалістів, євреїв членів Комінтерна,  їх прихильників,  виборців та  членів їх сімей, які  віддали свої голоси на виборах за комуно-соціаліалістичних єврейських ублюдків у Веймарській республіці?
3.     Чи має право нквдист Іцхак Арад і інші колишні функціонери ВКП (б) та НКВД, Прокуратури, Судів СРСР обговорювати серед цивілізованих людей проблеми Холокосту, Голодомору та інших злочинів нацистів та комуністів.
4.     Чи вірне твердження колишнього диверсанта НКВД і директора Ізраїльського інституту «Яд Вашем» прокомуністичного єврея Іцхака Арада:  «Так що ми тут маємо абсолютно різні мотиви. Тут одержимість расизмом, а там – боротьба класів».
 В січні 2010 року, в кінці своєї, каденції Президент Віктор Ющенко вирішив  зробити другу  добру справу в ім`я справедливості та  історичній пам’яті всіх українців і присвоїв  Голові проводу ОУН (р) Степану Бандері та Головнокомандуючому УПА Роману Шухевичу звання Героя України " - за незламність духу у відстоюванні національної ідеї, проявлені героїзм і самопожертву в боротьбі за незалежну Українську державу".
Після зміни Президента вже 1 квітня 2010 року , у Чистий четвер,  в столиці України місті Києві, в приміщенні "ІНТЕРФАКС- УКРАЇНА" відбулась прес-конференція інтернаціональної "ЧОРНОЇ БАНДИ" українофагів,  щоб розповісти українцям, що вони останні не розкаяні і самі розшукувані нацисти і вбивці в Європі.
"Під прапором" Міжнародного українського союзу учасників війни" вони подали заяву до Президента України Віктора Януковича з вимогою скасувати визнання Героями України Романа Шухевича, Степана Бандери та визнання   ОУН-УПА нацистською організацією, винною в геноциді євреїв, поляків, циган, росіян, білорусів, українців підчас 2 Світової війни на територіях України, Білорусії, Росії та Польщі, а самих керівників ОУН-УПА особами, що вчинили злочини проти людяності.
Список учасників пресконференції : Авігдор Ескін, сіоніст громадський діяч, публіцист, (Ізраїль);
Марія Швець : - керуючий адвокат Адвокатскої компанїї  "Золота Середина"  м. Київ.
Жорж Дигас, -  сіоніст голова української юридичної комісії ветеранів війни, військової служби і спецслужб, член президії Міжнародного українського союзу учасників війни, ветеран КГБ; 
Михайло Сидько, сіоніст голова відділення Ізраїльської Асоціації в’язнів концтаборів і гетто в Ізраїлі (Ізраїль); 
Михайло Штейман  сіоніст член Ізраїльської Асоціації в’язнів концтаборів і гетто в Ізраїлі (Єрусалим, Ізраїль),
Борис Забарко  сіоніст к.і.н., голова Українскої Асоціації малолітніх в’язнів гетто і концтаборів (Україна);
Тадеуш Ісакович-Залеський – католиксіоніст  арм’янського походження, ксьондз, голова Польського товариства кресовян (Польща).
Жоден з підписантів не був, не є і не стане українцем і не має морального права називатись українцем, створювати організації в яких би було слово Україна і його похідні. Всі підписанти люті  українопоїди. З 2006 року не дали жодного інтерв’ю, заяви, статті українською мовою  Зміст іудосовкових  вкапбешних та нквдистських мантр і заклинань приведений нижче:
"Ми звертаємося до вас напередодні шестідесятиліття  розгрому нацистської Німеччини. Гітлерівські задуми зазнали краху завдяки героїзму народів, що відкинули людиноненависницький тоталітаризм. Нюрнберзькі процеси наочно викрили коричневу чуму і дали чіткі визначення злочинів проти людства, досконалими нацистами і їх посібниками. Особливо були виділені злодіяння нелюдів з рядів СС. Важливо підкреслити, що на нюренбергского процесах була засуджена як злочинна сама ідеологія нацизму, внаслідок чого багато країн Європи прийняли закони, що забороняють пропаганду нацистської ідеології ".-
ЗАГАЛЬНІ ФРАЗИ З ПІДРУЧНИКА «ІСТОРІЇ КПРС».
"Навіть у найстрашніших снах « снах, ВЕТЕРАНІВ ВКП (б) - КПСС, ЧК-ОГПУ-НКВ-МГБ-КГБД» ніхто не міг припустити тоді, що шістдесят років по тому нацистські злочинці будуть оголошені героями главою найбільшої держави Європи. Акти про посмертне присудження звання героїв України Роману Шухевичу і Степану Бандері були підписані особисто колишнім президентом України Ющенко за підтримки тодішнього прем'єра Юлії Тимошенко. Іменами цих нацистських злочинців названі сьогодні вулиці в Україні. У багатьох містах України були канонізовані як герої нелюди з дивізії СС "Галичина".
«ЖОДНОЇ КАНОНІЗАЦІЇ ШУХЕВИЧА ТА БАНДЕРИ НЕ БУЛО.»
Йдеться про першу спробу реабілітації та глорифікації нацистських нелюдів на державному рівні з часів Другої Світової війни»
«НІХТО В УКРАЇНІ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ РЕАБІЛЮТУВАТИ ТА ГЛОРИФІКУВАТИ НАЦИСТСЬКИХ НЕЛЮДІВ».
"Ці дії були засуджені Європейським парламентом, Кнесетом Ізраїлю та групою членів Конгресу і Сенату США. Однак ми переконані, що необхідно домагатися від нинішнього президента України Віктора Януковича скасування вищезазначених указів його попередника. Це буде важливим нагадуванням всьому світу, що фальсифікація історії неприпустима" «ТУТ СУЦІЛЬНА ШИЗОФАЗІЯ ВРАЖЕНИХ СИНІЛЬНОЇ ДЕМЕНЦІЄЮ ПЕНСІОНЕРІВ НКВДИСТІВ-СІОНІСТІВ».
Під зверненням підписалися Жорж Дигас, Тадеуш Ісакович-Залеський, Михайло Штейман, Авігдор Ескін, Михайло Сідько, Степан Секерка, Борис Забарко, Георгій Котращенко, Микола Лойко, Петро Холодов –
«НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА ПРИЗВІЩА ЖОДНОГО УКРАЇНЦЯ СЕРЕД ПІДПИСАНТІВ: ІЗРАЇЛЬСЬКІ, ПОЛЬСЬКІ, ІУДОСОВКОВІ, КОМУНОСІОНІСТИ»                                                1 квітня 2006 року в День Дурнів комуністів розпочали чергову антиукраїнську дурійку «ВОЛИНСЬКА БРЕХНЯ – 1943». За 10 років своєї діяльності група ізраїльських комуносіоністів  провела  величезну дезінформаційну, наклепницьку агітаційну та пропагандиську роботу направлену на внесення у відносини угорського, польського, російського та інших народів світу підозр, недовіри, ненависті, агресії до українців.    Результат десятилітньої інформаційної війни комуносіоністів вражаючий. Комуносіоністам,  за допомогою медіотів, медіантів, журналюг, журнашлюх, істеріопатів наповнили медіотику і  жахливою брехнею про українців. і вдалось поглибити розкол в Україні, набити голови росіян і поляків пропагандою основаною на "жахливій комуносіоністській брехні" і натравити євреїв всього світу, поляків,  та росіян на українців. В результаті дій комуносіоністів сейм Польщі, президент Ізраїлю та президен і дума  РФ обявили глобальну гібридну війну державі українців. РФ розпочала військову агресію проти української нації та України.
 25 РОКІВ ЙДЕ  ПЕРМАНЕНТНА ГЛОБАЛЬНА АНТИУКРАЇНСЬКА ВІЙНА.
  
НА ВІЙНІ - ЯК НА ВІЙНІ.                                                                                                                  
7 грудня 2016 року Народні депутати Верховної Ради України ухвалили проект постанови "Про звернення Верховної Ради України до демократичних держав світу щодо визнання Голодомору 1932-1933 років в Україні злочином геноциду українського народу".                        Звернення  підтримали знову 233 народні депутати.
P.S. 
КРІМ "ЖАХЛИВОЇ БРЕХНІ" ,  УКРАЇНЦІ ЗНАЮТЬ ЖАХЛИВУ ПРАВДУ.


Немає коментарів:

Дописати коментар