Популярні публікації

понеділок, 5 грудня 2016 р.

GLOBAL PERANEN WAR ПИТАННЯ, НА ЯКЕ ВІДПОВІДЬ - ЦЕ АНТИСЕМІТИЗМ.

1. Єгипет 40 років тому був на межі вимирання. Але зібрався з духом, побудував на Червоному морі Хургаду, розвинув інфраструктуру й вибрався з убогості.

2. Китай 40 років тому від повного відчаю висунув свою національну ідею: хоча б по 1 чашці рису на душу населення. Сьогодні це лідер глобального світу.

3. Емірати 40 років тому були самої злиденній в світі країною, населеною бедуїнами і рахітичними дітьми, без будь-яких шансів на економічне процвітання.Сьогодні - це процвітаючий край, де в пустелі (!) Висаджено 2 мільйони (!) Пальм, і на полив і добриво кожної з них держава витрачає по 2000 доларів на рік. Там всі 8 000 автобусних зупинок обладнані кондиціонерами (працюють!) І телеком, щоб тим, хто чекає автобус, було не жарко і не нудно. І ніхто не краде пульти від телевізора. Навіть коли ніхто не бачить.

4. Норвегія - 40 років тому була рядовий країною в Європі. Але виявивши нафту в Північному морі, і правильно нею розпорядитися, вийшла в світові лідери за якістю життя і процвітання.

5. Фінляндія в 1918 році відірвалася від падаючої в безодню Росії. І, незважаючи на жахливу нищівну війну, через 40 років, до 1958 року оформилася в цілком пристойну країну.

6. Сінгапур 40 років тому був бананово-лимонної околицею Південно-Східної Азії, важко постраждалий від агресивної Малайзії. Але відколовся від неї, стрепенувся, придумав, як не тільки виживати, а й процвітати, і сьогодні - зразок для всього світу.

З 40 років  Україна пройшла 25 років.
Жодна з перечислених країн не робить таких літаків, які вирбляють в Україні.

Тільки Китай може будувати космічні ракети.

Немає коментарів:

Дописати коментар