Популярні публікації

суботу, 8 липня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ТРАМПУТІН ШИЛО В МІШКУ І МИЛО

Стали відомі подробиці двогодинної зустрічі Дональда Трампа і Володимира Путіна. 
Глави зовнішньополітичних відомств Росії та США Сергій Лавров і Рекс Тіллерсон розповіли подробиці зустрічі президентів - В. Путіна і Дональда Трампа - на саміті G20.
"Росія є одним з найбільш перспективних місць для інвестицій в світі, - говорив Трамп в 2007 році. - Рано чи пізно ми будемо в Москві".

"Переважна більшість американських політичних діячів та керівників силових відомств дотримуються думки США, що Путін - це ізгой, який не дотримується права людини і порушив норми міжнародного права в прагненні знову домінуючий вплив і захопити території в колишньому Радянському Союзі, - стверджуєWashington Post. 
Дональд Трамп таки побував у Москві  У 2012 році, за рік до того, як Трамп повіз до Москви свій конкурс краси, кандидат республіканців у президенти Мітт Ромні назвав Росію головною геополітичною загрозою для США. З тих пір ця оцінка отримала все більше хо ення "
Трамп же дотримується іншої думки, частково породжене його комерційними амбіціями. З 1980-х років він сам і його рідні багато разів побували в Москві в пошуках бізнес-проектів і залучали російських інвесторів до покупки своєї нерухомості по всьому світу.
"На російських інвесторів доводиться досить непропорційна частка наших будівель, - завив Дональд-молодший у 2008 році на конференції з нерухомості. - Ми бачимо, як з Росії б'є грошовий потік".

Недарма держсекретар США Тілерсон зазначив, що в ході зустрічі лідери були дуже сильно втягнуті в процес обміну думками. Вони не захотіли припиняти бесіду, навіть коли американська делегація відправила в кімнату першу леді США Мелані Трамп, яка повинна була умовити їх завершити дискусію.
"Був такий рівень присутності та обміну думками, що ніхто з них не хотів зупинятися. Люди заглядали за двері переговорної кімнати. У якийсь момент вони навіть відправили першу леді подивитися, чи зможе вона нас звідти вивудити. Очевидно, вона не змогла це зробити . Обидва лідери, я б сказав, зійшлися дуже швидко. Ясно, що між ними склалася позитивна хімія. У них було так багато тем для розмови, ніхто не міг зупинитися ".
Як пояснив Лавров, в ході переговорів президентів вдалося домовитися про декілька конкретних речах. Зокрема, країни готові оголосити про припинення вогню на південному заході Сирії з 9 липня і забезпечувати виконання режиму всіма угрупованнями в цьому районі.

Як пояснив Лавров, в ході переговорів президентів вдалося домовитися про декілька конкретних речах. Зокрема, країни готові оголосити про припинення вогню на південному заході Сирії з 9 липня і забезпечувати виконання режиму всіма угрупованнями в цьому районі.
Кирило Лавров  спростував інформацію про наявність у США "іншого плану" щодо врегулювання української кризи. 
За його словами, країни створять канал зв'язку для просування врегулювання на Україні на основі діючих мінських угод. Глава МЗС висловив надію, що представник США по Україні скоро приїде в Москву.
Спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні призначено Курта Волкера. 

Як представник по Україні, Волкер займатиметься спробами Держдепу розв'язати конфлікт, який був створений тоді, коли Росія вдерлася до Криму і Східної України".
Тіллерсон додав, що Путін і Трамп домовилися створити робочу групу з вироблення рамкової угоди про кібербезпеки і невтручання в справи один одного. Зачіпалася і тема "втручання Росії у вибори США". Лавров зазначив, що американський лідер приймає слова російського колеги про те, що це неправда. При цьому Тіллерсон підкреслив, що неясно, чи зможуть Росія і США коли-небудь розібратися з цим питанням.
Не щодавно весь  Ізраїль обговорював призначення нового керівника ізраїльської зовнішньої розвідки" Моссад " новітнього ізрїльського Джеймса Бонда  Йосі Коена.

Син глави "Моссада" Йонатан Коен, незважаючи на церебральний параліч, служить в ізраїльській армії. Для друзів - Джонні. Хлопчик народився з церебральним паралічем, він прикутий до інвалідного крісла. Звичайно, Джонні не зобов'язаний був служити в армії. Але він пішов добровольцем. З огляду на важку інвалідність, його направили на легку посаду, управляти ударними безпілотникам.



Нагадаю, що ще  лютому 2001 року на авіабазі ВПС США Нелліс вперше були виконані випробувальні пуски протитанкових керованих ракет (ПТКР) AGM-114 Hellfire з борту БПЛА «Predator». «Хижак» може озброюватися двома ПТКР (по одній під кожним крилом).

9 місяців хлопець сам, без допомоги батьків, домагався переведення на справжню службу кібервійська Ізраїля і домігся свого.

За результатами тестів його направили в Підрозділ 8200 - військову розвідку, а після досягнутих успіхів - на офіцерські курси. Сьогодні Коен-молодший є капітаном ЦАХАЛу. 

"Ми домовилися продовжувати дискусії з приводу того, як ми можемо отримати зобов'язання, що російський уряд не має наміру і не буде втручатися в наші справи в майбутньому, і як створити рамки, в яких ми зможемо якимось чином оцінити, що відбувається в кіберпросторі та кого притягати до відповідальності. і це питання, безумовно, ширше, ніж просто відносини Росії і США ", - додав Тіллерсон. 

 В червні 2009 р фахівці США і Ізраїлю створили і запустили в Інтернет спрощену версію вірусу Stuxnet  джерело походження якого неможливо було визначити. Спочатку даний вірус дозволяв викрадати зберігається в комп'ютерах інформацію, ідентифікаційні номери, паролі і кодові слова, відомості про конфігурацію мереж, блокувати роботу комп`ютера та вимагати гроші за розкодування.   
ХА-ХА-ХА !!! УМОРА !!! ХА-ХА-ХА !!!            

   

Немає коментарів:

Дописати коментар