Популярні публікації

суботу, 15 липня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR XYILO PUZDYN





Головнний Xyilo & Puzdun Московії Володимир Путін заявив, що завершення війни на Донбасі залежить від терпіння місцевих жителів.

 Про це повідомляє прес-служба Кремля."У нас народ терплячий. Коли я говорю" у нас ", маю на увазі і Росію, і Україну. Ви знаєте мою позицію, багато раз говорив з цього приводу. Вважаю, що у нас один народ, і різниці практично ніякої немає. Є культурологічна, мовне забарвлення трішки інше. Причому, для мене, наприклад, своєрідність культури українського народу, на мій погляд, це дуже дорого коштує. це, дійсно, багата культура. Але в цілому, по суті-то, один народ. І він дуже терплячий. Ти ж розумієш, Джордж, що Україна - це навіть не держава! Що таке Україна? Частина її територій - це Східна Європа, а частина, і значна, подарована нами!", - сказав Путін, відповідаючи на питання, скільки буде тривати війна на Донбасі.

 
 - різко відреагував Юнкер на пропозицію Путіна більш активно шукати можливості для розширення контактів і взаємодії.
ІМХО
Війна з Путіним і путіноїдами - діловарами, властолюбцями, корупціонерами, злодіями, грабіжниками, наркоділерами, буде тривати до тих пір, поки вони не будуть знищені.

Немає коментарів:

Дописати коментар