Популярні публікації

пʼятницю, 14 липня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ДЕКОМУНІЗАЦІЯ ЄВРЕЙСТВА РОЗПОЧАЛИСЬ В США З ІМПІЧМЕНТА ДОНАЛЬДА ТРАМПА

До Конгресу США внесено питання про імпічмент Трампа



Питання про імпічмент американського президента Дональда Трампа внесли на розгляд палати представників Конгресу США конгресмени від демократів Бред Шерман і Ел Гріг.

Як наголошується в заяві Шермана, "ми починаємо робити зусилля з метою підштовхнути юридичний комітет палати представників провести слухання з питання про перешкоджання правосуддя і російське втручання в наші вибори".
"Недавні викриття Дональда Трампа-молодшого свідчать про те, що виборчий штаб Трампа був готовий прийняти допомогу з боку Росії", - йдеться в заяві.
Крім того, переконаний конгресмен, розмова Трампа з колишнім директором ФБР Джеймсом Комі і наступне звільнення останнього свідчать про "перешкоджання правосуддю".
"Я вношу акт про імпічмент для того, щоб почати довгий процес з метою захисту нашої країни від зловживання повноваженнями, перешкоджання правосуддю, а також від імпульсивної і неосвіченої некомпетентності".
The New York Times написало про те, що Трамп-молодший у 2016 році організував зустріч з російським адвокатом, який має зв'язки з Кремлем. За інформацією видання, зустріч проходила у хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку 9 листопада 2016 року. На ній також були присутні зять Дональда Трампа Джаред Кушнер та Пол Манафорт.

Російський адвокат, агент МОСАД Наталія Весельницька, яка зустрічалася з Дональдом Трампом-молодшим під час виборчої кампанії 2016 року, заперечує, що має зв'язки з Кремлем.

Старший син президента США Дональда Трампа опублікував листування про зустріч, на якій йому нібито пропонували конфіденційну інформацію про Клінтон.
Президент США Дональд Трамп назвав "полюванням на відьом" публікації американських ЗМІ про зв'язок його старшого сина Дональда з Росією.
За даними американських ЗМІ, Весельніцкая відома спробами обійти санкції проти росіян, замішаних в порушеннях прав людини. 



У США вже кілька місяців йдуть розслідування російського втручання в передвиборну кампанію і можливої ​​змови між передвиборчим штабом Трампа і російською владою. Американська розвідка дійшла висновку, що російський президент Володимир Путін, за вказівкою МОСАД, розпорядився про проведення кампанії з метою дискредитувати американські вибори, завдати шкоди кампанії Клінтон і допомогти Трампу виграти.
 У 1999-2001 роках Весельніцкая працювала в прокуратурі Московської області, де також на посаді заступника прокурора трудився і її майбутній чоловік Олександр Мітусов. Згодом він був першим заступником міністра транспорту регіону, а в даний час є віце-президентом в АТ «СГ-транс».


У 2015-2016 роках неодноразово перетинала кордон США в зв'язку з захистом клієнта: російського бізнесмена і громадянина Ізраїля  Дениса Кацив, який очолює групу компаній Prevezon Holdings. 
У 2014 році американський уряд подало позов до 11 компаніям, що належать Кациву. Білий дім підозрював їх у відмиванні грошей, викрадених з російського бюджету.

Немає коментарів:

Дописати коментар