Популярні публікації

суботу, 1 липня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЛЮБИШ М. Е. ДОК - ЛЮБИ І ХОЛОДОК

ОЗа часів Януковича його сатрапи для подачі електронної звітності створили ряд програмних продуктів для подачі електронної звітності. Війною тоді не пахло, але потрібно було поставити весь малий бізнес і особливо ФОП.. Янучарам не потрібні були самостійні підприємці. 

ЯНУЧАРИ БУДУВАЛИ ТЮРМУ І ЇМ ПОТРІБНІ 

БУЛИ РАБИ.

В ПРОВИНУТОМУ СЕДОВИЩІ АЙТІШНІКІ Є БАГАТО ЗЛОДІЙЧУКІВ І ПРХИЛЬНИКІВ РАБСТВА, ЯКІ ПІШЛИ ПРАЦЮВАТИ ДО КРИМІНАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА
КРІМ ТОГО, ПОТРІБНО ЗНАТИ  - ХАРКІВСЬКЕ АЙТІ СЕРЕДОВИЩ - ЦЕ ОСОБИ РУЦКАГА МІРА І ЛЮТО НЕНАВИДЯТЬ ВСЕ УКРАЇНСЬКЕ. 

ОО «Инфосвит ИТ" Сервис»

Наш адрес: г. Полтава, ул. Соборности, 66, офис 216
Тел./факс: (0532) 612-944, (0532) 693-821, (0532) 691-738, (0532) 691-728, (050) 304-15-99, (097) 457-25-0

MEDoc (мій електронний документ або м.е.док, медок) — це програмний комплекс для здачі звітності в електронному вигляді, керування електронним  документообігом та роботи з договорами підприємства.  

Компанія «БЕСТ» практично більше 10 років тому розробила і успішно вивела на ринок програму «Бест-Звіт ПЛЮС». Практично весь час програма змінювалася, допрацьовувалася, враховувалися думки клієнтів (користувачів програми) та вимоги законодавства. Медок — це новий, з значно розширеною функціональністю програмний продукт, який дозволяє не тільки здавати звіти в електронному вигляді. 

Яка різниця між програмою Медок і, вже добре знайомим бухгалтерам за довгі роки роботи, «Бест-Звітом»? Навіщо необхідно переходити з однієї, успішно працюючої програми на іншу, нову? Відразу обмовимося, що функціональність «Бест-Звіту» в повному обсязі збережена і в Медок. Але це далеко не всі його можливості.

Модуль звітність дозволяє все також просто і зручно формувати, перевіряти і відправляти звіти по електронній пошті, підписуючи його при цьому електронним цифровим підписом. Більш ергономічною і зручною стала робота з реєстрами податкових накладних. Особливо Медок порадує кожного бухгалтера можливістю швидко обмінюватися податковими накладними, що економить масу часу.

Медок — робота з договорами та документами

Окремої уваги заслуговує модуль договору. У наш час всі звикли до того, що більша частина роботи підприємства з клієнтами, партнерами і постачальниками заснована на договорах. Найчастіше договори редагуються в якомусь офісному пакеті або текстовому редакторі (наприклад, Microsoft Word) і в кращому випадку лише номер і дата підписання договору фігурують десь в обліковій системі. Процес узгодження договору, робота з декількома редакціями і підписання договору займає досить багато часу. Медок, і зокремамодуль договори, дозволяє не тільки значно прискорити, але і спростити цей процес.

В Медок представлені різні шаблони, що дозволяють взяти їх за основу при складанні свого договору, зразки документів тощо. Більш того, дуже зручна функція копіювання таблиць і тексту прямо з Word, Excel або, наприклад, Open Office.

Потім, можна підписати документ, наклавши електронний цифровий підпис, що надає документу юридичний статус. Це звільняє вас від обов'язкового дублювання договору в паперовій формі. Але й можливість роздрукувати договір ніхто не відміняв. Робота з архівом договорів в Медок дозволяє в лічені хвилини знайти необхідний вам договір і отримати цікаву інформацію. Це набагато зручніше, і що важливо швидше, ніж перегортати папки з шафки для документів в пошуках потрібного договору. Крім того, договір в паперовому вигляді не дозволить вам підняти історію цього договору. Програма Медок дозволяє зробити це без будь-яких ускладнень.

Медок — мобільний цифровий підпис

Також, варто звернути увагу на таку, незамінну для сучасного бізнесмена функцію як мобільний підпис. Керівник підприємств, перебуваючи у відпустці або відрядженні, може переглянути і підписати не тільки договір, а й будь-який документ прямо на своєму мобільному телефоні. Квитанції про здачу звітів будуть приходити вам також прямо на мобільний телефон у вигляді смс (sms). Для цього достатньо ввести свій номер телефону у відповідне поле в програмі Медок.

Медок — прогноз ймовірності податкової перевірки

Податкова перевірка … Найчастіше ці слова якщо і не викликають паніки, то як мінімум пов'язані з не найприємнішими емоціями, особливо коли мова заходить про позапланову перевірку. Навіть справна і своєчасна здача звітів не завжди може вас від цього застрахувати.

Основна мета кожного підприємства, принаймні комерційного — це заробити гроші, тобто отримати прибуток. З прибутку ми зобов'язані заплатити податки. Податкові інспектори, що аналізують подані декларації з ПДВ та податку на прибуток, визначають ступінь податкової віддачі. Порівнюють цей рівень з середньостатистичним по відповідній галузі. Таким чином, робляться висновки про рівень виплати податків, припущення щодо застосування методів мінімізації сплати податків. Саме ці критерії впливають на ймовірність потрапити в списки підприємств, яким належить позачергова податкова перевірка.

У програмі Медок передбачена можливість аналізу і прогнозу ступеня ймовірності податкової перевірки, на основі заповнених декларацій ПДВ. Важко недооцінити такий інструмент.

Переваги та ефективність програми Медок

Інтерфейс програми Медок став більш дружнім та приємним, більш зручним і ергономічним. Маса корисних підказок і додаткових можливостей допоможуть вам без проблем освоїти Медок в найкоротші терміни. Знайти необхідний документ можна в лічені хвилини з будь-якого запиту, наприклад, по періоду, назві необхідного документа, індивідуальному податковому номеру, номеру договору та іншим параметрам.

Працюючи з будь-яким звітом вам не треба постійно його закривати, для здійснення якої-небудь операції, наприклад, для перевірки або відправлення. В Медок можна перевірити звіт, внести правки, накласти електронний цифровий підпис і потім відправити, і отримати квитанцію не закриваючи звіт.

Найчастіше робочий день бухгалтера розписаний на тиждень вперед і вільного часу практично немає. Навіть заповнення картки підприємства, незважаючи на те що це разова операція, вимагає часу і нерідко бухгалтери заповнюють картку неуважно, залишають деякі поля порожніми.

Медок економить ваш час! Якщо ваше підприємство має сертифікати (ключі електронного цифрового підпису), то всі необхідні дані ви можете завантажити автоматично. Досить  мати доступ до інтернету.

Наведений опис можливостей програми Медок (MEDoc чи мій електронний документ) відображає далеко не всі можливості цього чудового програмного комплексу.

Медок не тільки незамінний помічник бухгалтера, але і дуже корисна програма для директора підприємства.

Одним з головних переваг програми Медок є дуже оперативний випуск оновлень, в яких відображені всі останні зміни в законодавстві.


імхо

Очевидно, що вихіднй код МЕДОК фірма  БЕСТ придумала не сама, а вкрав в американців.
Тепер це дає всі підстави вважати, що кібератаку організували із США.
Можливо МЕДОК був вкрадений і власники за допомогою ПЕТІ глючанули всіх незаконних власників.

Немає коментарів:

Дописати коментар