Популярні публікації

суботу, 15 липня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR В СВІТІ ЗВІРІЮТЬ ХАКЕРИ МАСТРУБАНТИ

Russia-backed hackers try to hijack Britain’s power supply.

https://www.thetimes.co.uk/edition/news/russia-backed-hackers-try-to-hijack-britain-s-power-supply-55bj9790r

Хакери, імовірно, пов'язані з російською владою, зробили кібератаку на енергетичний сектор Ірландії.
Про це пише The Times з посиланням на аналітиків в області безпеки.
За інформацією видання, атака на Раду з питань поставок електроенергії (ESB) була здійснена в минулому місяці. Хакери відправили електронний лист, який містив шкідливе програмне забезпечення.

Ніяких порушень в роботі енергомереж виявлено не було. На думку експертів, хакери могли вкрасти внутрішню інформацію, в тому числі паролі.

Аналітики вважають, що Ірландія була використана в якості полігону для кібервійни, яку веде Головне управління Генерального штабу Росії. За їхніми словами, подібна тактика вже була застосована при недавньої атаці на електростанції США.

Нагадаємо, американські власті підозрюють російських хакерів в недавніх кібератаки на кілька електростанцій, включаючи атомну, в Канзасі. Співрозмовники агентства вважають, що метою хакерів могло бути порушення системи електропостачання країни.
Крім того з`явилась новина що Хакери зламали системи бронювання готелів, що належать президентові США Дональда Трампа, і викрали особисті дані клієнтів  з чотирнадцяти готелів Трампа по всій країні. Вони захватили інформацію про клієнтів, які зупинялися в готелях, починаючи з листопада 2016 року.
Згідно з інформацією, яку надав Trump Hotels, злодії вкрали наступну інформацію: ім'я власника, номер платіжної картки, термін дії та код безпеки. У деяких випадках злодії отримали електронну пошту, номер телефону, адреса та іншу інформацію про гостей.

Адміністратори Trump Hotels порекомендували відвідувачам перевіряти свої виписки по кредитних картах, щоб виявити несанкціоноване зняття коштів шахраями.
ІМХО.
У Російської Федерації не існує жодних причин атакувати енергетичний сектор будь-якої країни в світі, тим більше тепер.
КІБЕРАТАКА ПІСЛЯ ПОЗИТИВНОЇ ХІМІЇ ????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????
Путін тупуватий, але ж не до  такої степені.
Оточення Путіна та його кляті вороги запросто могли і влаштувати "жалкоє подобіє" безрезультатної кібератаки.
НАФІГА ХАКЕРСЬКА  МАСТРУБАЦІЯ?

Немає коментарів:

Дописати коментар