Популярні публікації

четвер, 13 липня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ГІБРИДНА СВІТОВА РЕВОЛЮЦІЯ.. ТРОЦКІСТИ ТА ОГПУ ЗАХОПИЛИ НЕ ТІЛЬКИ КРЕМЛЬ, А Й ОВАЛЬНИЙ КАБІНЕТ.

«Американський ультраправий консерватор, як і  ультралівий  це в першу чергу  винищувачі лібералів." 

Зустріч апологетів троцькізму та одночасно агентів, завербованих  ОГПУ-МОСАД президента Росії Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа,  вперше легально відбулась, 7 липня 2017 року, на полях саміту "Великої двадцятки" в Гамбурзі.

 Амплуа Дональда Трампа:

- автор бестселерів;
- президент найбільшої будівельної корпорації Trump Organization;
- засновник компанії «Трамп Ентертайнмент Ресортс», що спеціалізується на азартних іграх і готельному бізнесі;
-продюсер і ведучий реаліті-шоу «Кандидат»;
-політик, член республіканської партії; 
-гравець у гольф і любитель рестлінга;
-мільярдер.
 90-ті роки пройшли для Дональда під знаком занепаду. Трамп кілька разів опинявся на межі грошового краху, але дивом вибрався з боргів і до початку тисячоліття відновив слабку репутацію.
Див в економіці і бізнесі не буває.
Отже саме в 90 -х Дональд Трамп був завербованй троцкістами через агентів ОГПУ, які отаборились  в США після Другої світовї війни в США і діяли не легально.

Амплуа  Володимира Путіна:
- жовтеня-ябеда, піонер-доносщик,  комсомолець-стукач, член КРСС кагебіст (ЧК-ОГПУ-НКВД-МГБ-КГБ).
-зрадник радянської батьківщини, робітничого класу, колгоспного селянства і трудової інтелігенції і всього радянського народу;
-завербований МОСАД в 1992 році в логові троцкізма Ленінграді;
- став секретарем троцкіста Анатолія Собчака;
- пострадянський мародер;
телеканал BBC One показав документальний фільм Річарда Білтона «Таємні багатства Путіна», в якому російський президент звинувачується в тому, що використовував свою владу, щоб накопичити таємний статок. За оцінкою автора фільму, Володимир Путін — найбагатша людина в Європі і один із найбагатших людей в світі. 
Статок Михайла Івановича, такий псевдонім Путіна, оцінюється в 40 мільярдів доларів. Шлях від підполковника КГБ до таємного міліардера, який став олігархом, ставши Президентом Російської Федерації.

Першим почав бородьбу з "дивними" комунотроцкістами в США Д. Маккарті
В лютому 1950 p., сенатор Джозеф Маккарті заявив: «Шість років тому в сфері впливу СРСР було 180 млн осіб… Тепер вже 800 млн осіб опинилися під абсолютною владою Радянської Росії — зростання на 400%.
Причини, через які ми виявились безсилими, не в тому, що наш єдиний могутній противник послав війська для вторгнення на наші береги, а в зраді тих, до кого наша нація відноситься так добре… На мою думку державний департамент піддався комуністичній інфільтрації». «У мене на руках список з 205 співробітників Держдепартаменту, які виявилися або мають членський квиток, або безумовно вірні комуністичної партії, але які, незважаючи ні на що, все ще допомагають формувати нашу зовнішню політику».
http://www.eatpussyhailsatan.com/denisov-mccarthy1/
http://www.eatpussyhailsatan.com/mccarthy2/  
Довести до кінця справу декомунізації америки Джозефу Маккарті не дали ультраправі консерватори, звели на нього наклепи, а потім убили братів  Кеннеді .
В усі сфери життя США інфільтрувались  "дивні комуністи" типу Ізраїля Гельфанда (Парвуса) та його послідовник Лейба Бронштейн (Троцкий).

Парвус Олександр Львович справжнє повне ім'я Ізраїль Лазарович Гельфанд,
інші псевдоніми: Олександр Молотов, Олександр Москович; 27 серпня 1867, Березіно, 
Мінська губернія, Російська імперія з тих же місць походить родиа Девіда Кушніра зятя нинішнього президента США Дональда Трампа.
Парвус ідейний автор-теоретик так званої Жовтневого революції 1917 року в Росії,  організатор реформ Ататюрка в  Османській імперії.  Ататюрк відомий своїм  прагненням очистити в етнічному та релігійному відношенні  Анатолію  бо вважав  християн неблагонадійними.  Молодотурецька влада під проводом Ататюрка здійснила етнічні чистки проти грецького та вірменського населення  Понтійської обл. 
Знищення вірменського населення супроводжувалося кампанією по знищенню вірменської культурної спадщини. Вірменські пам'ятники і церкви підривали динамітом, кладовища  знищувались і розорювались  під поля, де сіяли кукурудзу і пшеницю, вірменські квартали міст
руйнувалися або займалися турками і перейменовувалися. Жовтнева революція, і дії младотурків супроводжувались кровавими бійнями над християнами, розрушенням і пограбуванням християнських кладовищ і святинь.

Кажуть що помер р Парвус — 12 січня 1924, Берлін, від інсульта, але цей "дивний комуніст"  мільйонер і одночасно  діяч європейського міжнародного німецького  і російського соціал-демократичного руху, публіцист, теоретик марксист,  доктор економічних наук схоже займався комуністичною революцією в Германії в 1923 році в Німеччині.
Ситуація в Німеччині була схожа з тією, що була в Росії влітку 1917 року.
23 серпня 1923 на засіданні Політбюро ЦК РКП (б) Карл Радек запропонував організувати збройне повстання в Німеччині. Йосип Сталін поставився до цієї пропозиції скептично.
Невиліковно хворий Ленін не грав при цьому ніякої ролі. Все ж ЦК ВКП (б) вирішено створити комітет для підготовки повстання в Германії під керівництвом Карла Радека.
У відповідь відбувся Пивний путч Гітлера, а Олександр Парвус був схоплений але під час арешту помер, можливо так же як і  Яків Свердлов, Карл Лібкнехт та Роза Люксембург.
http://www.eatpussyhailsatan.com/jjameson/
http://www.eatpussyhailsatan.com/denisov-mccarthy1/
 http://studentu.info/gosudarstvo-i-pravo/istoriya-gosudarstva-i-prava-zarubezhnyh-stran/demokratichna-revolyutsiya-v-nimechchini-utvorennya-veymarskoyi-respubliki
 http://pre-party.com.ua/content/entry/donald-tramp-v-molodosti-ili-evolucia-amerikanskogo-prezidenta.html
До чого тут згадувати теперішнього мільярдера, крайнє право американського консерватора президента США Дональда Трампа, президента РФ Володимира Путіна та  мультимільйонера 20-х років  крайнє лівого Ізраїля Гельфанда (Парвуса) і Льва Бронштейна - Троцкого.
 Тут слід повернутись в епоху молодого марксизму.


В цьому плані цікавий роман антиутопія американського письменника Джека Лондона «Залізна п'ята» "The Iron Heel" —  Випущений у світ в 1908 році видавництвом «Макміллан».

За сюжетом, роман являє собою автобіографічний рукопис американської революціонерки XX століття Евіса Евергарда, знайдений аж в XXVII столітті, в епоху Братства Людей. Передмова і всі примітки написані кореспондентом XXVII століття, що знайшов рукопис.
Основний текст написаний від імені Евіс Евергард жінки Ернеста Евергарда.
Сюжет роману війна простих людей  з олігархами. Головного героя соціаліста Ернеста запрошують в клуб місцеві ділки, щоб він виступив там з промовою. Вони думають виставити його на посміховисько, але він логікою і фактами показав їм, що перехід влади до соціалістів неминучий. На це була отримана відповідь:
«Все це так, але зараз влада в наших руках. Силою цієї влади ми утримаємо владу. Якщо ви протягнете руки до наших багатств ми їх відірвемо. У громі гармат і кулеметів ви почуєте нашу відповідь».
У США посилюється влада олігархів. Ернест називає їх влада "Залізної п'ятою". Доведені до відчаю робітникиі  фермери, що розорилися, піднімають повстання. Повстання жорстоко придушується армією, Роман закінчується описом жахливої ​​бійні при придушенні повстання в Чикаго восени 1917 року. Як стає відомо з рукопису і приміток до них, в 1932 році в США відбулося друге найбільше повстання робітників, однак воно також було жорстоко придушене. Ернест був схоплений і страчений, сліди Евіс чий рукопис залишилася незавершеним загубилися. Після описуваних подій пройшло ще близько 300 років, поки в результаті численних повстань влада олігархії не впала і не наступила соціалістична епоха Братства людей.

Такий же роман «1984» (відомий також під назвою Тисяча дев'ятсот вісімдесят четвертий) — антиутопія англійського письменника Джорджа Орвелла, написаний 1948 р.
Діловари Уоллстріт дали доручення свої професорам економістам, соціологам, політологам, психологам, і психіатрам розібратись з марксизмом. Професори прочитали і твори Карла Маркса стали обов`язкові для вивчення в елітних університетах США. 
Найбільш праві консерватори прийняли рішення фінансувати ультраліве крило і знайшли осіб, які очолили крайнє ліве крило марксизму Парвуса, Троцького, Леніна та підготовили для них відповідні кадри. 
Згідно Карлу Марксу пролетарська революція повинна була розпочатись в найбільш розвинутих імперіалістичних країнах, але видумщики з Уоллстріт вирішили розпочати з одніє з відсталих країн Росію і встановили ультраправу диктатуру під ультралівими прапорами.
Весь більшовицький ЦК складався з не бідних людей, які хотіли стати не просто багатими, а ультрабагатими і одночасто мати необмежену  необмежену жодними моральним засадами виробленими ліберально - християнською традицією, а не  жити по законах ліберального суспільства

Детальний список соціал-деморатичних  більшовицьких упирів в різні роки. https://fremontarchive.wordpress.com/2015/11/.
Ультралівий комуно-більшовицький терор супроводжувався рознузданою сексуальною розпустою та ультратолерантністю до іудейства,  яка властива ультраправим консерваторам.
Ось приклад крайнє правої ультраконсерваторки сучасної америки порнозірки Джена Джеймісон

Вона активно підтримує Дональда Трампа, патріотка Америки, прихильниця жорсткої зовнішньої політики, прийняла іудаїзм, дотримується проізраїльських поглядів, ненавидить іслам, знущається над прихильниками абортів і захищає конституційне право на зброю. 
Рознуздана роспусниця, як Клара Цеткін, Роза Люксембург, Шура Колонтай, Інеса Арманд та інші прихильниці "випитого стакана води"
Що ж відбулось в 1991 році ? 


Ультраліві іудосовкови здали СРСР ультраправим консерваторам, які в нагороду за здачу СРСР назначили олігархів і дали їм кредити для проведення фіктивної, рознузданої приватизації і встановлення терористичної ультраправої тираничної диктатури.

В 2017 році за допомого ультралівих з РФ допомогли  ультраправим захопити  владу в Сполучені штати Америки.
Азохенфей ! 
Збулась віковічна мрія ультраправих: 
Тепер Сполученими штатами Америки та Російською Федерацією на кінець почали напряму керувати  з Ізраїлю із самого Єрусалиму. 
Тепер МОСАД керує і ЦРУ і ФСБ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар