Популярні публікації

вівторок, 1 листопада 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR SCIENTIA POTENTIA EST

Сьогодні 1 листопада 2016 року.
До цього часу українці не долучились до жодного формату переговорів, щодо війни розвязанної іудосовками в Україні в 2013 році.

Від імені українців ведуть переговори особи, які не звязані жодними зобовязаннями перед українцями і тому бойові дії тривають на широкому фронті, частина території окупована, а
КРОВОПРОЛИТНА ВІЙНА ПРОТИ УКРАЇНЦІВ ЙДЕ ВЖЕ ТРИ РОКИ.

Українці ведуть війну проти пяти ворогів: Російського імперіалізму, Польського та Угорського великодержавного шовінізму, Паніудоізраелітського експансіонізму та Пятої колони всередені України, яка поділена між зовнішніми агресорами.
Українців, теперішня влада нацменів та маланців, в особах Порошенка - Гройсмана - Парубія, не приймає до уваги і веде не бородьбу за свободу, незалежність українців і територіальну цілісність Української Держави, а проводить таємні, позорні підкилимні торги, зговір візантійського типу з лютими ворогами кожного українця.

Доля українців перговорщиків не турбує. Їх турбує лише одне питання, яке положення вони та їх клани займуть в тій чи іншій конфігурації в результаті договорняка.
Українці в договорняках участі не беруть.
Іх від договорів так завні політолухи відсторонили та ізолювали.

Жодних державних переговорів в інтерасах українців з агресорами не ведеться.
Відкриту війну розвязали нацмени та маланці з пятих колонон в середині Українськоої Держави, колишня партгоспноменклатура, компетентні силовики, цеховики та кримінальні злочинці.

За іудосовківих постсовітських мародерів першими вступились кремлівські іудосовки на чолі з Путіним і Московським папою Берл Лазаром і в наглу відірвали Крим і частину Донбасу.
Другими вступили у війну іудополяки. Дуда, Шидло, Терлецький і ксьодзи.
Третіми обявив війну українціям Ізраїль в особі Президента Ізраїлю та ще й у Верховній Раді в присутності Президента України Петра  Порошенка, премьерміністра  Гройсмана, Голови Верховної ради Парубія і всіх депутатів Верховної Ради.
Ну що ж в сучасній гібридній війні буває і таке, що війну оголошуть в парламенті.

Антиукраїнські агресори повинні   принаймі розуміти:
1. Українці ніколи  не сядуть за один стіл з тими, хто розвязав війну, хто віддавав накази стріляти по мирних містах і людям, хто ідеологічно, матеріально підтримує агресивну війну.
2. Кожен українець знає, що ті, хто розвязав війну, віддавав накази відкривати вогонь і розпочав стрілянину по беззбройних українцях тільки за те, що вони в Українській Державі хочуть бути українцями  - це, безумовно відкриті вороги.
3. Українці не дозволять жити в одній країні з тими, хто поставив себе поза українською нацією, хто при допомозі іноземних спецслужб та фінансових інституцій готував заколот та зраду, хто організовував озброєні загони, хто віддавав накази застосовувавти будь-які заходи для придушення українців, хто по українцям стріляв, убивав, розстрілював, грабував, катував, творив шантаж, терор, беззаконня, хто через державні органи творив корупційні схеми, а награбовані кошти вивозив за кордон на зберігання.
П'ЯТА КОЛНА КОЛИШНІХ СПІВВІТЧИЗНИКИ, ЯКІ МАЮТЬ ПОВНОЦІННЕ ГРОМАДЯНСТВО І ПАСПОРТИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ, МАЮТЬ КАРТИ ПОЛЯКІВ, УГОРЦІВ, СЛОВАКІВ, РУМУН, РОСІЯН АПРІОРІ СПІВПРАЦЮТЬ З ЗАКОРДОННИМИ СПЕЦСЛУЖБАМИ, ВІЙСЬКОВИМИ ТА СИЛОВИМИ ТЕРОРИСТИЧНИМИ СТРУКТУРАМИ  РЕЛІГІЙНИХ КОНФЕСІЙ І ЯВНО ЧИ ТАЄМНО СТАЛИ НА ШЛЯХ ЗРАДИ І ВІЙНИ - НАЗАВЖДИ ВТРАТИЛИ ДОВІРУ УКРАЇНЦІВ, ПЕРСТАЛИ БУТИ ПОВНОЦІННИМИ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ.
УКРАЇНЦІ ПРО НИХ ВСЕ ЗНАЮТЬ І КОНТРОЛЮЮТЬ НА ВСІХ РІВНЯХ.

НА ВІЙНІ, ЯК НА ВІЙНІ. 


Немає коментарів:

Дописати коментар