Популярні публікації

суботу, 26 листопада 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR. STEVEN SIGAL DURAK


90% кіновисерів, які удостоїв своєю присутністю Стівен, а-ля «Праведний гнів», «Гнівна правда», «В ім'я помсти / справедливості» і таке інше, оповідають про те, як ГГ мстить за дружину / дитину / хом'яка / зганьблену честь, і тільки два фільми відрізняються сюжетом - «В облозі 1-2».

Зміст фільмів Стівена Сігала  детальніше: погані хлопці захоплюють лінкор / поїзд / нафтову вишку / дитячий садок / собачу будку і починають загрожувати терором всьому людству, ослобливо і в основному  ліберально-демократичному сособу життя  Зєднаних Держав Америки. Усвідомивши глибину і жахливість загрози з кухні / холодильника / туалету / сортиру/чорної діри вилазить Стівен Сігал, який, з властивою йому широтою емоційного укладу та  техніки айкідо максимально жорстоко насаджує ліббералізм, демократію та  людинолюбство.
На тлі Шварц і Ван Дамм виділяється тим, що вкрай рідко демонструє свої голі біцепси, вважаючи за краще ховати пузо за темними закритими костюмами.
Строго кажучи, ранні кінороботи Сігала являли собою зразок не тільки невбиваного, але і абсолютно неповреждаемого персонажа, у супротивника не виходило забризкати його навіть своєю кров'ю.
Тепер шо я бачу !!!
Стівен Сігал стоїть поряд з Хуйлом.
ВИСНОВОК:
               STIVEN SIGAL DURAK

Немає коментарів:

Дописати коментар