Популярні публікації

суботу, 12 листопада 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR «Я ПОВНІСТЮ ЗА УКРАЇНУ" І РЕСПУБЛІКАНСЬКА ПАРТІЯ В ЦІЛОМУ ЗА НАДАННЯ ВІЙСЬКОВОЇ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ.

9 листопада 2016 року 45-м президентом США став республіканець Дональд Трамп. 
"Я буду найбільшим президентом, коли-небудь створеним Богом".
"Ми тільки здаємося собі цивілізованими. Насправді світ жорстокий, а люди безжальні. Вони можуть вам посміхатися, але за посмішками ховається бажання вас прикінчити. Хижаки в джунглях вбивають заради прожитку, і тільки люди вбивають заради забави. Навіть друзі раді нанести удар в спину: їм потрібна ваша робота, ваш будинок, ваші гроші, ваша дружина і ваша собака, в кінці кінців. Вороги і того гірше! Ви повинні вміти захищатися. 
Мій девіз: "Наймай кращих - і не довіряй їм ні в чому".
Палата представників Конгресу США, практично напередодні президентських виборів, схвалила законопроект H.R. 5094 "Про підтримку стабільності і демократії в Україні", раніше підтриманий Комітетом у закордонних справах, про збереження санкцій проти РФ. Також законопроект передбачає надання Україні летальних оборонних систем озброєнь. Згідно з повідомленням, відповідний закон Палата представників Конгресу США схвалила одноголосно"Документ, ініційований співголовою Комітету у закордонних справах Палати представників Еліотом Енгелем і внесений ним спільно з конгресменом-республіканцем Адамом Кінзінгером, передбачає" збереження американських санкцій проти Росії до своєчасного, повного і доведеного виконання нею Мінських домовленостей "

У документі йдеться, що відповідно до закону, який містить заборону на визнання США приєднання Криму до Росії (" анексії "- в оригіналі), відповідні санкції можуть бути зняті з РФ тільки після того, як президент США надасть Конгресу свідоцтво про відновлення суверенітету України над півостровом. 
До переліку передбачених законом координованих з союзниками і партнерами США засобів підтримки України включено положення про летальні оборонних системах озброєнь.
Окремі положення закону спрямовані на посилення протидії російській інформаційній пропаганді і сприяння залученню іноземних інвестицій в економіку України.
Згідно з опублікованими даними, співавторами законопроекту виступили близько 40 конгресменів від Демократичної і Республіканської партій. Після схвалення документа Конгресом законопроект повинен бути підтриманий Сенатом і підписаний президентом США.
Барак Обама розглядати цей документ не буде, а почне передачу справ новій адміністрації тепер уже нового президента США Дональда Трампа.
. "Я дуже переживаю за Україну: за регіон і те, що там діється. Я думаю, що люди з різних куточків світу мали б допомогти їй. Я не думаю, що Україна має належну повагу. Вона цього заслуговує, і довго це доводила "

Саме Дональд Трамп і республіканська більшість буде розглядати і підписувати документи про надання Україні сучасних летальних озброєнь Україні і розміщення ядерних озброєнь на території України взамін тих, які Україна передала Російській Федерації.

Немає коментарів:

Дописати коментар