Популярні публікації

суботу, 26 листопада 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ВИСТУП ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАНИ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

25 листопада 2016 РОКУ, експрезидента України Віктора Януковича повинні були допитати як свідка у справі проти 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", щоправда слухання так і не відбулось.  На всі питання щодо цього політик має відповісти на прес-конференції в російському Ростові-на-Дону. Нинішнє судове засідання так і не відбулося, оскільки, обвинувачених не доставили до зали. "Беркутівців" у СІЗО заблокували активісти. Учасники "Правого сектору" заявили, що блокували "беркутівців" у Лук'янівському СІЗО, оскільки мали побоювання, що їх відпустять на волю.

У підсумку Віктор Янукович не став скасовувати прес-конференцію, яка мала відбутися за результатами відеодопиту, однак зазначив, що не зможе сказати все, що хотів сказати суду.
Дуже цікаво подивитись попереднє інтервью Віктора Федоровича.
Нічого нового для громадян України Віктор Янукович не сказав. Для кримінального авторитета Хама, громадяни України звичайні "козли, які мішають йому житити".  Разом з тим авторитет і професор Хам повідомив свої кримінальних братків про своє бачення ситуації. Саме для них і була приготована прес конференція.
Вся українська медіотика захлинаючись від сміху почала розбирати феню, абсолютно не розуміючи про що говорив і мовча професор Хам. Їм і не потрібно нічого розуміти. Головне кримінальна братва отримала попередження, що відкати потрібно своєчасно перераховувати.
Хам попередив, що він війни не хоче і зробив паузу. 

Братва зрозуміла, якщо треба то війна буде.



Немає коментарів:

Дописати коментар