Популярні публікації

неділю, 20 листопада 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЯК КАЦАПИ РОЗДМУХУЮТЬ УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКУ ВІЙНУ

РУССКАЯ ПРАВОСЛАВНАЯ ЛІНІЯ СІЄ ВІТЕР.
Анджей Дуда: 
Україна повинна добровільно повернути землі Польщі, що належать їй до 1939 року

Поляки мають намір вимагати від Києва компенсувати Варшаві втрати територій в результаті приєднання їх до Української РСР ... http://rusk.ru/newsdata.php?idar=72899


Президент Польщі Анджей Дуда дружескіе відносини, які, всупереч історичній логіці перманентної українсько польської війни, склалися між Україною і Польщею після державного перевороту в Києві, можуть перерости в серйозні територіальні розбіжності двох цих країн з приводу приналежності Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Рівненської областей, які були приєднані до України тільки в результаті «радянської окупації» Польщі.
У Варшаві, де президентом в даний час є польський ультра правий націоналіст Анджей Дуда, це питання у взаєминах з Києвом поступово виходить на перший план. Причому поляки всерйоз хочуть вимагати від Києва повернути захоплені СРСР землі, посилаючись при цьому на політичні заяви самих українських властей, які засуджують дії радянського режиму, повідомляє «Російська весна» з посиланням на польський державний телеканал TVP1.
Дійсно, якщо Україна сама була окупована «російськими комуністами», а серед українців практично не було радянських діячів (в чому намагається переконати українців офіційний Київ), то логічно не тільки зносити пам'ятники Леніну і перейменовувати радянські вулиці, а й вжити заходів щодо виправлення того, що накоїли комуністи. Зокрема, повернути Польщі землі, які були зайняті «москалями» і незаконно приєднані до Української РСР.
«Я закликаю всіх громадян Польської республіки бути готовими до боротьби за повернення колишніх польських земель, де наші співвітчизники продовжують зазнавати утисків і принижень з боку вже нового українського керівництва. Якщо сучасна Україна засуджує дії СРСР, - а вона їх засуджує, то ця держава повинна добровільно повернути землі Польщі, що належать їй до 1939 року. Ми вже проводимо певну роботу по поверненню Полісся, Галичини та Волині і нам необхідна підтримка всього населення польської республіки », - заявив Анджей Дуда, виступаючи в польському сеймі.
Втім, немає ніяких сумнівів, що Київ не віддасть Варшаві і паді переданої їй радянськими діячами землі. Однак, уникнути обговорення даного питання в Європі і відповідних позовів поляків на відшкодування збитку від вигнання їх батьків з Галичини, Україні навряд чи вдасться.
На сьогоднішній день в Польщі почала працювати організація «Реституція Кресів», яка зібрала вже 600 пакетів документів для звернення до суду, а ще 1200 знаходяться на розгляді, зазначає газета «Взгляд».
«Креси» організували просвітницьку кампанію в Любліні, Перемишлі, Хелмі, Вроцлаві та інших містах, де живуть нащадки колишніх львів'ян та інших жителів міст Східної Галичини, що відійшли після Другої світової війни до України. Як видно, підтримують це починання і в Адміністрації Президента Польщі.
Загальна сума вже зібраних запитів оцінюється в 5 мільярдів доларів.
ІМХО.
ПЕРМАНЕНТНА ВІЙНА МІЖ ПОЛЯКАМИ-КАТОЛИКАИ ТА УКРЇНЦЯМИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, ЩО ТВОРЯТЬ ДУХОВНІ СКРЕПИ КАЦАПСЬКОГО ПРАВОСЛАВІЯ. 


КАЦАПСЬКЕ ПРАВОСЛАВИЄ ВИКОРИСТОВУ І РОЗПАЛЮЄ НАЦІОНАЛЬНУ ПИХАТІСТЬ,  БРАВАДУ І БРЯЦАННЯ ЗБРОЄЮ ПОЛЯКІВ В СВОЇ КОРИСНИХ ЦІЛЯХ, ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРАВОСЛАВНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕКСПАНСІЇ.
ЦІЛЬ КАЦАПСЬКОЇ ХОХМИ ЗНОВУ ПРИНИЗИТИ І ЗГВАЛТУВАТИ ПОЛЬЩУ

Немає коментарів:

Дописати коментар