Популярні публікації

понеділок, 28 листопада 2016 р.

GLBAL PERMANETN WAR WESTWATA/





11 серпня 2014 українські ЗМІ повідомили, що МІККІ РУРК під час свого візиту у Москву придбав собі футболку із зображенням російського президента і демонстративно одягнув її у всіх на очах, заявивши, що збирається носити її скрізь і ніхто йому не накаже, що саме носити, та наголосив, що йому подобається кремлівський Хуйло. 

Стівен Сігал  відомий проросійськими поглядами — він підтримує політику Володимира Путіна щодо Грузії та України, зокрема, анексію Криму та  Лугандон Вважає американські ЗМІ упередженими щодо Росії. Сігал також відомий поїздкою до Чечні на особисте запрошення Рамзана Кадирова та відвідинами байкерського шоу в Севастополі, де він виконав гімн «Донецької народної республіки» і отримав футболку з портретом Путіна в подарунок. 3 листопада 2016 Путін підписав наказ про надання Сігалу громандянства Російської Федерації.

3 січня 2013 року президент Росії Володимир Путін підписав указ стосовно прийняття Жерара Депардьє до громадянства Російської Федерації. 23 лютого 2013 Жерар Депардьє був офіційно зареєстрований за місцем проживання в будинку номер 1 по вулиці Демократична у центральній частині столиці Мордовії Саранську.  25 лютого Жерар Депардьє став почесним громадянином Чеченської республіки, а глава Чечні Рамзан Кадиров вручив йому документи на п'ятикімнатну квартиру. У червні 2013 року Жерар Депардьє заявив, що більше не вважає себе французьким актором. Натомість він є франко-російським актором, і хоче мати паспорти 7-ми країн світу.
МАТИ СПРАВУ З ЧЕКІСТОМ МОЖЕ ТІЛЬКИ ВАТА І ДУРАКИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар