Популярні публікації

вівторок, 6 вересня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ВИБОРИ В РФ. ПРОЕКТ "МАЛА ПУСТОТА"

 ПРОЕКТ "МАЛЕНЬКА ПУСТОТА"
Мальцев В'ячеслав В'ячеславович ( 7 червня 1964, м. Саратов, РРФСР, СРСР) — російський політик , журналіст та громадський діяч. депутат та заступник голови Саратовської обл. думи РФ.

Автор та ведучий програми «Погані новини» на власному YouTube-каналі Артподготовка. Про Вячеслава Мальцева читай тут: https://meduza.io/feature/2016/08/26/samyy-strannyy-pravyy
Вячеслав Мальцев застосовує риторику націонал-ана́рхо-синдикалі́зму.
Анархо-сидикалізм одна із самостійних течій анархізму, яка вважає, що засоби виробництва мають перейти до найвищої форми організації народовладдя через профспілоки.
ПРАПОР АНАРХО-СИДИКАЛІСТІВ. .

Течія класичного анархо-сидакалізму  виникла наприкінці XIX ст. у Європі і прагнула об'єднати трудящих і за допомогою соціальної революції ліквідувати капіталістичне суспільство. На початку XX ст. синдикалізм був впливовим у міжнародному профспілковому русі та в соціалістичних партіях деяких країн. Головна мета сучасного анархо-синдикалізму — ліквідація державних інститутів і створення вільного  бездержавного соціалізму..

У групи Вячеслава Мальцева анархо-сидикалізм орієнтований на національну російську самоідентичність. Тобто група ячеслава Мальцева це не крайне "права", а  крайнє "ліва" нацпартія.
Існує теорія згідно якої крелівський політикум і духовні скрепи забили Володимира Путіна, і для контактів з західними лібералами використовує двійників.

Психологічні та фізичні портрети  Путіна у якого кілька різних осіб, а значить і кілька психологічних портретів, які між собою ніяк не сходяться, тому що кожна людина індивідуальна у зовнішності і по психології свого духу, душі, характеру, міміки і рухів.
Володимир Володимирович Путін мертвий.  
Президент Росії раптово помер ще 6 червня 2004 року в 23.15 за московським часом від атеротромбічного ішемічного інсульту. -«До вечора 6 червня пацієнт став скаржитися на сильний головний біль, нудоту і блювоту, біль в очних яблуках, сплутаність мови, сонливість і слабкість. У нього було даігностіровано підвищений артеріальний тиск (220/120). В наслідок повторних ішемічних атак стан пацієнта стрімко погіршувався, він втратив свідомість і був екстрено госпіталізрован. В умовах медустанови йому була надана своєчасна допомога, але врятувати його не вдалося. Внаслідок великого набряку мозку сталося вклиненн у великий потиличний отвір мигдаликів мозочка зі здавленням нижніх відділів довгастого мозку, що викликало смерть пацієнта

Для підготовки двійників застосовуються найостанніші досягнення медичної науки - працює ціла команда провідних пластичних хірургів і психологів. Результати, яких їм вдалося домогтися вражають - адже практично ніхто з вати не бачить підміни.
Сама клініка розташована не в Москві і не в Санкт-Петербурзі, а в передмісті Сочі.
Організована справжня фабрика двійників. За їх спинами країною керують зовсім інші особи, які природно опікуються зовсім нема про благополуччя народу Росії. 
  Хто саме? Курують режимну клініку співробітники ФСБ і ФСО. А хто керує ними - можна тільки здогадуватися.
 ІМХО.
Кремлівському політикуму надоїло гратись з двійниками. тим більше, що західні політики двійників Путіна уже відверто посилають на хрен. Також було визнано, що ні Нємцов ні Медведєв не сприймаються ватою, як свої. Тому Нємцова забили, а Медведєва виставляють ідіотом.

Новий проект "Мальцев - Касьянов"  виглядають природнь російським тому сміливо обявив імпічмент давно уже мертвому Володимиру Путіну. 

Московський папа вирішив змінити обличчя Путіна-Медведева на обличчя Мальцева.-Касьянова
Подальший грабіж РФ буде відбуватись під націонал-демократичну  риторику. 
Явлінські, Хакамади, Зюганови, Жиріновські та інші Миронови уже не канають.
Цього разу "духовні скрепи" точно визначили строк перебування Мальцевського варіанта правління. 
З 5.11.2017 по 5.11. 2022 рік.. 
Проект РОСІЯ - "ПУТЬ МЕДВЕДЯ " вирішили замінити на РОСІЯ - "МАЛИЙ КАСЬЯН".  
Українсько мовою звучить "МАЛЕНЬКА ПУСТОТА" 

Немає коментарів:

Дописати коментар