Популярні публікації

неділю, 4 вересня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ЕСКАЛАЦЯ ІУДОСОВКОВОЇ ВІЙНИ ПРОТИ УКРАЇНЦІВ.

 Путін оголосив раптову масштабну перевірку боєздатності армії
У Південному, Західному, Центральному військових округах Росії, на Північному флоті, а також у головних командуваннях Повітряно-космічних сил і ПДВ оголошена раптова перевірка боєготовності.

"Сьогодні у відповідності з рішенням верховного головнокомандувача збройними силами РФ розпочата чергова раптова перевірка. Війська Південного, частина сил і засобів Західного і Центрального військових округів, Північного флоту, Головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ з 7:00 мск приводяться в бойову готовність "Повна".
перевірка триватиме до 31 серпня.
В ході раптової перевірки боєготовності буде відпрацьований повний цикл підготовки Збройних сил до захисту інтересів РФ при наростанні загроз безпеки. 
 "В ході перевірки здійснювалося перекидання військ на великі відстані (понад 2000 км) авіаційним, залізничним і морським транспортом для виконання завдань в призначених районах. Танкові, мотострілкові і артилерійські підрозділи виконали стрільби на незнайомих полігонах ПВО. Зенітні ракетні полки на полігоні Ашулук і Капустін Яр здійснили практичні пуски ракет по мішенях різного класу"
 Авіація РФ виконала завдання із несення бойового чергування з протиповітряної оборони, прикриття колон техніки з повітря і завдала ракетно-бомбового удару по умовним наземним цілям. "Екіпажі бойових кораблів Чорноморського флоту і Каспійської флотилії виконали бойові вправи з проведення спільних стрільб з корабельних артилерійських установок і відпрацювали комплекс заходів пошуково-рятувального забезпечення
 В ході раптової перевірки російської армії проведено мобілізаційні заходи, відпрацьовано питання переведення ряду підприємств оборонно-промислового комплексу на воєнний час. 
Раптова перевірка бойової і мобілізаційної готовності збройних сил РФ здійснювалась залученно близько 100 тисяч військовослужбовців. 

У Збройних силах України (ЗСУ) розпочались масштабні збори з резервістами з метою зберегти бойовий потенціал, накопичений під час бойових дій.

За даними Генштабу, на сьогодні до оперативного резерву ЗСУ зараховано понад 85 тис. резервістів.

"Головна мета навчань — відпрацювання механізму оперативного доукомплектування частин і з’єднань силами оперативного резерву у випадку відвертої агресії".

ОБСЄ - ПРОВОДИТЬ ЕВАКУАЦІЮ СВОЄЇ МІСІЇ В ЛУАНДОНІ.
http://sprotyv.info/ru/news/kiev/zhurnalist-soobshchil-o-strannyh-manevrah-obse-na-donbasse-foto
ІМХО
Звичайна ескалація війни.

НА ВІЙНІ, ЯК НА ВІЙНІ

Немає коментарів:

Дописати коментар