Популярні публікації

пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

GLOBAL PERMANENT WAR. ВПАДИ СІМ РАЗІВ, ПІДНІМИСЬ ВІСІМ

На початку 1920-х років, унаслідок політики царизму, українські міста були русифіковані. Українці у містах становили менше третини населення, а в Києві — 17 %, у Харкові — менше 25 %, в Одесі — не більше 10 %. . В Астро-Угорщині в містах жили полякию
Міста в Україні були оплотом колонізаторів. Міста Схід, Південь та Північ - заселялись кацапами та жидами , а в містах Західу заселялись ляхами та жидами .
Так само російськими або російськомовними були більшовицька верхівка, інтелігенція та пролетаріат 
Із 3702 відповідальних працівників губернського, окружного і районного рівнів українською мовою володіли лише 797 чол. Ще менше таких працівників було у республіканських установах. Тим не менш, станом на 1926 рік частка українців у населенні України становила 80 %, тоді як російськомовних нацменів та маланців— лише 20 %.

Якщо 1919 року Україна за кількістю населення посідала 10 місце на планеті, то 1960-го — 14-те, 1990-го - 22-ге, 2000-го - 25-те, 2015-го — 32-ге, повідомляє Укрінформ.
В Україні кардинально змен­шується кількість населення. На початку 1993 року було зафіксо­вано 52,244 млн осіб. За даними перепису 2001 року ця кількість скоротилася до 48,241 млн осіб. Станом на 1 січня 2009 року в Ук­раїні проживало 46,038 млн осіб. А вже станом на 1 квітня 2016 ро­ку чисельність населення Украї­ни, за даними Державної служби статистики України, становила 42,708 млн осіб (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя).
Для сучасної демографічної ситуації характерне поступове старіння населення у російськомовних містах України. Внаслідок постійного зниження народжуваності впродовж остан­нього століття чисельність дітей знизилася з приблизно 40 % на початку XX століття до 15 % на початку XXI-го. Зростає кількість населення старшого за 60 років — від 3—4 % на початку XX ст. до 21 % на початку XXI ст.
Водночас спостерігається ви­сока смертність населення, пере­дусім чоловіків у містах. Близько третини чоловіків у містах не доживає до 55 років. У нас це приблизно 28%, у Польщі - 18 %, у Швей­царії — 8 %.
Із середини 2014 року в нашій країні помітна тенденція змен­шення народжуваності. Якщо у 2013—2014 роках реєструвалося до 500 тисяч пологів на рік, то 2014-го ця цифра скоротилася до 400 тисяч. за рахунок виїзду нацменів та маланців з України.

Українці поки що не володіють статками на своїй етнічній землі; їм не на­лежать інформаційні джерела; українська культура деформова­на кульурою російськомовних нацменів та маланців, які не тільки не розвивають економіку в Україні, а по хижацькому її руйнують.
Але всупереч антиукраїнським олігархічним бандам, українці утримуют свою державу власним коштом, поза антиукраїнськими державними інституціями. 
Політсистема в Україні: нацмено-маланська олігархія.  
Нацарювавши, шляхом корупційних схем мільйонні статки, нацмени та маланці емігрують в РФ, Ізраїль, Австрію, Швецарію, Угорщину, Польшу, Великобританію, ЮАР та інші розвинені країни, де через засоби масової інформацфї поливають українців брудом. 
Діють як кишенькові злодії, найголосніше кричать "ДЕРЖІ ВОРА". 
Через штучне падіння економіки, влаштоване нацменами та маланцями,  українці змушені їхати на заробітки за кордон. У ба­гатьох населених пунктах України майже немає дорос­лого населення, бо всі перебува­ють на заробітках за кордоном.
Легальні перекази українських заробітчан в Україну складають 10 млрд євро,  що практично співмірно з державним бюджетом в Україні, в 600 млрд. грн, який розкрадають захопивші владу  нацмени та маланці. 
Безвізовий режим в Європу приведе до колосального відтоку висококваліфікованої робочої сили з підприємства олігархів, інженерів, науковців, висококваліфіковани робітників. 
Така динаміка міграції робочої сили приведе до колапсу  і розвалу  нацмено-маланської олігархічної корупційної економки в Україні, створенню умов економічного зростання.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар