Популярні публікації

суботу, 1 квітня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ДЕ ПЛАНУЮТЬ НАНЕСТИ ГОЛОВНИЙ УДАР КРЕМЛІВСЬКІ СТРАТЕГИ ? .


«ЛУГАНДОН»
«Загальна цифра бойовиків та російських вояків на тимчасово окупованій території України, саме на сході, складає 34 тисячі. З них приблизно 7 тисяч – це кадрові військові, і мова йде не лише про військових інструкторів, а і тих, хто безпосередньо бере участь у диверсіях, терактах та спробах штурму наших позицій вздовж усієї лінії розмежування». Угруппованння противника на території окупованих районів Лугандона складається з ЗС РФ та 1 й 2 армійських корпусів, сформованих із проросійських місцевих сепаратистів і російських добровольців. Кількість особового складу ЗС РФ та 1, 2 АК становить 39 тисяч 761 осіб. На території Лугандона розміщена така важка російська техніка: танки – 600 шт., ББМ – 1257 шт., артилерійські системи – 871, РСЗВ – 295 шт.; засоби ППО – 479 шт., протитанкові засоби – 368 шт «КРИМДАУН»
На території Кримського операційного району, кількість особового складу ЗС РФ становить 22 тисячі 800 осіб. Важка техніка  в Криму: російських танків — 30, бойових броньованих машин – 598, артилерійських установок – 106, ракетних систем залпового вогню – 56, бойових літаків – 101, ударних гелікоптерів – 56
Із вказаної кількості у північних районах Криму, тобто у безпосередній близькості до адміністративної межі з Херсонською областю розміщено 800 військовослужбовців особового складу, 20 танків, 25 бойових броньованих машин, 18 артсистем, 18 РСЗВ.
«БЕСАРАБИ»
У квітні 1995 року Генеральний штаб Збройних сил Російської Федерації видає директиву (Директива Міністра Оборони Російської Федерації від 18.4.1995 р № 314/2/0296), в якій 14-а гвардійська армія перейменовується в Оперативну групу російських військ в Придністровському регіоні Республіки Молдова.
59-а гвардійська мотострілецька Краматорська Червонопрапорна, орденів Суворова і Богдана Хмельницького дивізія, Тирасполь (155 танків, 180 БТР, 66 БМП, 82 САУ, дві гармати, 36 мінометів, 14 РСЗВ)
180-я мотострілецька Київська дивізія, Білгород-Дністровський (61 танк, 54 БМП, 5 БТР, 50 знарядь, 36 мінометів, 12 РСЗО
4-й артиллерийский полк, Унгены (36 Д-30, 24 2A36 «Гиацинт-Б», 26 9П140 «Ураган», 3 ПРП-3, 5 Р-145БМ, 47 МТ-12, 54 МТ-ЛБ.
Ворги клєвещуть ніби все в Бесарабії і в інших місцях це металолом.
Нехай клєвещуть. Про «Буратіно» чогось мовчать. Хай мовчать.
Для порівняння на 22 червня 1941 року в складі 1 танкової групи Евальда фон Клейста в  5 танкових дивізія знаходилося 880 танків.
265 PzKpfw II, 447 PzKpfw III и 168 PzKpfw IV.
На танках Pz.II Ausf a, b, c, A встановлювалася 20-мм автоматична гармата KwK 30 з довжиною ствола 55 калібрів. Початкова швидкість бронебійного снаряда становила 780 м / с, скорострільність - 280 постр / хв. Максимальна дальність стрільби - 4400 м, дальність прямого пострілу - 1000 м. Маса зброї - 63 кг. Вертикальне наведення знаряддя здійснювалося в межах від -9,5 до + 20 °.

Ось основні характеристики БМП-3 (1987 рік):
маса 18,7 т,  потужність двигуна 500 л. с.,
Озброєння:
100-мм гармата-пускова установка 2А70, 30-мм автоматична гармата 2А72,  ПТУР 9М117, три 7,62-мм кулемети ПКТ.
Екіпаж: 3 людини - командир бойової машини (командир відділення), механік-водій, навідник-оператор. Десант - 7 осіб. БМП розрахований на перевезення мотострілецького відділений.
Порівнювати німецькі Т3 і Т4 з радянськими Т-72 не коректно.
  
У німецького танка Т-4 була 75 мм гармата в БМП -3  100 мм.
ТД в СРСР  складалася з двох танкових, мотострілецького і гаубичного артилерійського полків, зенітного дивізіону, частин і підрозділів спеціальних військ і тилу. За штатами воєнного часу в ній передбачалося мати близько 11 тис.чол., 300 танків, 95 бронемашин, 40 (в тому числі 12 зенітних гармат) і 45 мінометів.
ІМХО
Отже тільки в Лугандоні в першому ешелоні  маємо дві кадровані на 80% мотострілкові армії типу 47 армії СРСР, яка стояла в Тирасполі, і  дві танкові дивізії часів СРСР.
Час розгортання цих лугандонських армій одна доба. Вони по суті розгорнуті залишилось виїхати за ворота і вперед з "Ура!"
Подейкують в другому ешелоні на Лугандоському напрямку від 60 до 100 тис. чол.. з танками і всім чим потрібно.
Тобто ще чотири армії.
На Чернігівському напрямку від 80 - 100 тисяч з прибамбасами, плюс дві дивізії ВДВ.  
З 2014 ПО 2016 рік РФ зконцентрувала  навколо кордонів з Україною вже більше 500000 чол., ще стільки ж алкашіні в резерві, а металолома не рахували. 
В планах генірала  Шойху - стрільби  по українских містах  з підводних човнів Північного полюсу, Балтійского, Чорноморського флотів та Каспійської флотилії, а можливо і з Тихоокеанського флоту.
Де планують нанести головний удар кремлівські стратеги ?
Очевидно що через Білорусію із району Гомеля в напрямку Чернігова на Київ.
В район Умані  скинуть одну дивізію ВДВ, а другу скинуть в район Коростеня далі на Житомир та білу Церкву, через Попельню - Сквиру.
Впаде Севастополь. Природньо утворяться Уманський, Київський, Харківский і Керченські котли. 
 І головне "ПЯТА КОЛОНА в Україні" на чолі з Медведчуком,  Пінчуком, Рабіновичем, Ахметовим і Новінським розпочнуть покаяльні хресні ходи в дальні і ближні могильні печери Київської лаври, одягнуті у рубища та вериги. 
Мабудь маршал  Шойху уже почуває себе грізним і вумним вузькоплівкивим геніралісімусом рівним ЧАЙ-КАН-ШІ.

Головним принципом війни геніралісімуса Чай-Кан-Ші був принцип "В Чай-Хуй-Сунь", а  "Винь-Су-Хім". 
тепер чайканшисти живуть на ТайВані і в ТайБеї роблять чудові копмп`ютери "ASUS".  
Яка ціль майора Путіна і  маршала Шойгу ? Це секрет
Полішенеля : "На Сахаліні організувати будівельну фірму". 
Це Путіну і Шойгу по силам і відповідно до їх освіти.

В. Путін у 1970—1975 вчився на міжнародному відділенні юридичного факультету Ленінградського державного університету імені А. Жданова. В університеті вступив до КПРС і залишався її членом до заборони партії 1991 року. Тема диплома Путіна як правознавця — «Принцип найбільшого сприяння нації». Після закінчення Ленінградського державного університету був направлений на роботу до Комітету державної безпеки СРСР. Де мав вишкіл на диверсанта-розвідника нелегала також і на екстрасенса.
Серж Шогу з 1972 по 1977 рік Сергій Шойгу навчався в Красноярському політехнічному інституті і закінчив його за спеціальністю інженер-будівельник .

У 1996 році захистив дисертацію «Організація державного управління при прогнозуванні надзвичайних ситуацій з метою зменшення соціально-економічного збитку» в РАНХиГС на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.
Якщо Кожегутович з пяти років навчання 2,5  роки зубрив марксизм - ленінізм, вивчав фальшиву історію КПРС, науковий атеїзм, науковий комунізм, політекономію соціалізму  2,5 роки таки мусив вчити математику, фізику, хімію, опір матеріалів, теоретичну механіку, нарисну геометрію, креслення, промислове та житлове будівництво,  то Володимирович заняння точних дисциплін: математики, хімії, біології, астрономії, а фізику по Пьоришкіну,  має в об'ємі "хорошиста" десятого класу.  
Ще раз підкреслю обидва "руководітєлі" отримували базову освіту з 1967 по 1977, яка була  устаріла за десять років до початку іх навчання. 
Тепер ці "дєятєлі неуки" "рубят лес - щепки летят". 
ВИСНОВОК:
НІЧОГО ДИВНОГО В ЇХ В СУЧАСНІЙ ВНУТРІШНІЙ ДЕРЖАВОТВОРЧІЙ ТА ЗАКОРДОННІЙ ДІЯЛЬНОСТІ НЕ МАЄ.
На Сахаліні Росія і Тува після війни легко помістяться під назвою "Республіка Тувосія"

Заступник міністра оборони України Іван Руснак повідомив лише представників НАТО, про те що ім давно відомо і  РФ випробує в Україні нові форми і способи ведення гібридних боїв, і новітні зразки озброєння та зразки військової техніки.

"На території Російської Федерації в безпосередній близькості до кордону України Воронізька та Ростовські обл. на сьогоднішній день розгорнуті підрозділи російських Збройних сил чисельністю понад 18 тисяч військовослужбовців, близько 1370 танків і бойових броньованих машин, близько 300 артилерійських систем і систем залпового вогню, близько 700 бойових літаків і вертольотів, 24 бойових кораблів ".

За його словами, до кінця 2018 року Генштаб збройних сил Росії планує повністю розгорнути 20-ту і 8-му армії в Воронезької та Ростовської областях. 
У її складі 20 - армії були відновлені 2013 року 2-га Таманська мотострілецька дивізія,  4-та гвардійська Кантемирівська танкова дивізія
2014 року у зв'язку з початком російської агресії проти України 20-а армія була переведена у Вороніж.
10-та гвардійська танкова дивізія (сформована з 1-ї окремої танкової бригади й з розформованої 262-ї бази збереження й ремонту військової техніки) станом на вересень 2015 року формується у місті Богучар, Вороніжська обл.
6-та окрема танкова бригада
9-та червонопрапорна окрема мотострілецька бригада (переведена з Нижнього Новгорода у місто Богучар Воронізької області)
144-а мотострілецька дивізія (формується у 2016 році у місті Єльня Смоленської області)
23-тя окрема гвардійська мотострілецька Петроковська Волзька козацька бригада (Валуйки Білгородської області)
28-ма окрема мотострілецька Сімферопольська бригада (Клинці Брянської області)
49-а зенітна ракетна бригада (Красний Бор, Смоленск, Бук-М1)
53-тя зенітна ракетна бригада (Курськ, Бук-М1)
99-а база зберегання й ремонту військової техніки (Твер, 13-та омсбр)
112-а гвардійська ракетна Новоросійська бригада (Шуя)
288-ма артилерійська Варшавсько-Бранденбурзька бригада
448-а ракетна бригада (Курськ)
69-а окрема бригада матеріально-технічного забезпечення.
9-а гвардійська Львівсько-Берлінська бригада управління (Вороніж)
8 - Армія

150-я мотострілецька Ідріцьку-Берлінська ордена Кутузова дивізія (Новочеркаськ).
Дивізію вирішено розмістити в трьох військових гарнізонах Ростовської області. Військові полігони дивізії - Кузьмінський, Кадамовській і Міллерово.
Дивізія відтворена за радянським зразком і складається з танкового, зенітно-ракетного, артилерійського, трьох мотострілкових полків, підрозділів зв'язку, розвідки та матеріально-технічного забезпечення. 9 тисяч чол.

20-я отдельная гвардейская мотострелковая Прикарпатско-Берлинская Краснознамённая, ордена Суворова бригада (Волгоград).
на 19.11.90 20-я гв. мсд мала:
154 танки Т-80;
349 БМП (120 БМП-2, 200 БМП-1, 29 БРМ-1К)
303 БТР (155 БТР-70, 148 БТР - 60)
126 САУ (72 2С1,54 2СЗ)
72 мінометами 2 С12 «Сани» (120 мм)
«Керівництвом ГШ ЗС РФ дано вказівку про повну заборону проведення російськими військовослужбовцями на Донбасі фото- і відео- зйомки, щоб уникнути можливого витоку інформації про їхню присутність в регіоні». Це вже не перша спроба засекретити російських вояків на Донбасі. Раніше російське військове командування безуспішно намагалося заборонити кадровим військовослужбовцям РФ, які перебувають в «відрядженні» на території окупованого Донбасу, користуватися соціальними мережами. Також, як повідомляв, російське командування вживає низку заходів для штучного заниження кількості санітарних і безповоротних втрат окупаційних корпусів російських військ. У зв'язку з цим, командування 1-го і 2-го армійських корпусів неодноразово наказувало командирам з'єднань, частин і підрозділів, а також начальникам медичних частин, фальсифікувати дані про втрати. Для виконання цього наказу поранених окупантів оформляють, як постраждалих від побутових травм, а загиблих звільняють заднім числом, оформляючи їх трупи під виглядом звичайних цивільних людей. Нагадаємо, в травні 2015 року, президент Росії Володимир Путін своїм указом засекретив дані міністерства оборони РФ про втрати армії в «мирний час в ході проведення спеціальних операцій». Таким чином, російський «вантаж 200» став державною таємницею.


Згідно з указом, розповсюджувачам інформації про загиблих на Донбасі російських військовослужбовців, загрожує до семи років в'язниці. Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли, що для приховування фактів участі російської армії в бойових діях в Україні, командування армії РФ застосовує мобільні крематорії, спалюючи в них тіла загиблих військовослужбовців.

Немає коментарів:

Дописати коментар