Популярні публікації

суботу, 8 квітня 2017 р.

GLOBAL PERANENT WAR БЕЗВІЗ - ЦЕ ЧУДОВА НОВИНА, СУТЬ МОМЕНТУ.

НЕГАТИВНИЙ АСПЕКТ МОМЕТУ.
Олігархи україноненависники, придушивши революцію 2013 -2014  років, підігруючи міжнарожному антиукраїнському політиканству, на фоні псевдодемократичної риторики та гуманістичних гасел  встановили в Україні жорстокий антиукраїнський бандитський, поліцейський, прокурорський та судовий  режим. 
Сьогодні  в усіх сферах суспільного життя України лютує антиукраїнська реакція і терор. 
Занепад, деморалізація, розколи, розбрід, ренегатство, порнографія -замість культури, проституція на місце політики. 
Посилилась тяги до філософського ідеалізму; агностицизму, містицизму, контрреволюційних настроїв одягнутих в камуфляж релігійного мракобісся. 
Ідеологічне виправдання контрреволюції, відродження релігійно-містичного мракобісся наклали свій відбиток наукраїнську  науку, літературу, мистецтво.  
Українців намагаються ізолювати від досягнень сучасної науки а у філософії панують найбільш реакційні форми ідеалізму, що заперечує закономірний характер розвитку природи і суспільства і можливість їх пізнання. В олігархічному середовищі, особливо в колах створеної ними псевдоінтелігенції на фоні особистої морально-етичної деградації, широкого поширення набули «богошукання» - реакційну релігійно-філософську течію, представники якої стверджують, що українский  народ «втратив бог» і завдання полягає в тому, щоб «знайти» його. В літературі і мистецтві вихваляються  культ індивідуалізму, аполітичність, «чисте мистецтво», відмова від революційної ліберально-демократичних традицій української громадської думки, висміюється все українське. 
Будь-який натяк на українське негайно шельмується як фашистське, нацистське. Контрреволюційні сили роблять все можливе, щоб звести наклеп на українців і  партії націонал-лібералного спрямування, намагаються підірвати теоретичні основи українського інтегрального націоналізму.
ПОЗИТИВНИЙ АСПЕКТ МОМЕНТУ.
Антиукраїнська возня дозволила встановити конкретних українофагів. Їх точні адреси проживання, як в Україні, так і за її межами, їх банківські рахунки та місця зберігання їз готівкових заначок, а  джерела фінансуваннячленів їх сімей тасимпатиків практично пофамільно. Виявлені легальні та законспіровані організації українофагів, як в Україні, так і закордоном.
БЕЗВІЗ - ЦЕ ОЧЕВИДНИЙ ПОЗИТИВ.


Немає коментарів:

Дописати коментар