Популярні публікації

середу, 5 квітня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR КОМУ СПІВЧУВАТИ ПІСЛЯ ПІТЕРСЬКОГО ТЕРАКТУ?

3 квітня 2017 року, в Росії, в місті Санкт-Петербурзі,   стався вибух в метро. Бомба вибухнула о 15:24,   на перегоні «синьої лінії» між станціями «Технологічний інститут» і «Сінна площа».  14 людей загинули 56 людей поранені. Бомба була закріплена на молодій людині, яку правоохоронні органи РФ вважають радикальним ісламістом, смертником одиночкою, громадянином Росії. Яким чином,  бомба була приведена дію  дистанційно, чи самим смертникомв влада не повідомляє. 
 В інтернеті з'явилася фотографія бомби, знешкодженій на станції метро "Площа Повстання" в Санкт Петербурзі. Знімок опублікував користувач Alexander Belozor через 5 годин.



Потужність саморобного вибухового пристрою склала 200-300 г в тротиловому еквіваленті. "Воно схоже по влаштуванню на те, що було знешкоджено на станції метро " Площа Повстання". 

15:50 Версіями вибуху в Санкт-Петербурга названі: побутова, кримінальна і терористична. Президент Росії Володимир Путін заявив, що ще рано говорити про причини вибуху в метро Санкт-Петербурга, проте він не виключає версію теракту.



В інтернеті опубліковано відео з камер спостереження, на якому зображений передбачуваний організатор теракту в Санкт-Петербурзі. Відео опублікувало РЕН ТВ. На відео видно, як чоловік провів кілька хвилин на Сінний площі біля метро. Він стояв на одному місці не рухаючись, після чого попрямував до входу. Повідомляється, що камери зафіксували його пересування як зовні, так і всередині метро. 
За однією з версій, він зайшов у вагон на станції метро "Сінна площа" і залишив там рюкзак. Після чого в вагоні прогримів вибух. 
Чоловік встиг сховатися.
Фото організатора вибуху спочатку опублікував телеканал Рен-ТВ. Повідомлялося, що він увійшов в метро на станції "Петроградська" за 20 хвилин до вибуху на станції "Технологічний інститут".

Помилково звинувачений в організації теракту в петербурзькому метро Ільяс (Андрій) Нікітін, уродженець Башкирії, згодом сам прийшов в поліцію, коли побачив себе по телебаченню. Він не чинив опору, представився за формою і пройшов всі стадії перевірки на причетність до теракту в метро "Технологічний інститут". Зняти підозри з затриманого допомогло, в тому числі, дослідження тіл загиблих, серед яких імовірно знаходиться смертник.
ФСБЕШНИЙ ЦИРК З ІСЛАМІСТОМ ІЛЬЯСОМ НІКІТІНИМ.

Помилково звинувачений в організації теракту в петербурзькому метро Ільяс (Андрій) Нікітін зіткнувся з черговим відлунням незаслужених підозр. «Ця історія дуже сильно ускладнила мені життя. Вчора я не зміг полетіти додому - інші пасажири відмовилися летіти зі мною одним рейсом. До того ж я втратив роботу », - розповів мусульманин.Він зазначив, що поліція зняла з нього всі підозри в причетності до теракту після того, як він пройшов усі необхідні етапи перевірки. При цьому він позитивно оцінив роботу спецслужб. Також Ільяс Нікітін поскаржився, що журналісти влаштували полювання на нього і його близьких. 
«Якщо він звернеться до нас як мусульманин, і якщо він не буде причетний ні до якої забороненої діяльності, то ми готові підтримати і звернутися в організацію, де він працює, а також в Слідчий комітет, якщо буде така необхідність», - повідомила глава прес -служби Ради муфтіїв. Нагадаємо, незабаром після вибуху в метро Санкт-Петербурга ЗМІ поширили знімок бородатого чоловіка в тюбетейці і довгих шатах СХОЖОГО НА ІЛЬЯСВ НІКІНА. Повідомлялося, що мусульманин з фотографії може бути організатором теракту. Коли Ільяс побачив своє зображення в пресі, він НІБИ сам пішов в поліцію. В дільниці він розповів, що не причетний до події. Після перевірки його відпустили, знявши всі підозри. Після цього мусульманин намагався полетіти на літаку в Оренбург, але під час пересадки в Москві пасажири ВПІЗНАЛИ в ньому «бороданя-терориста» з телевізора і відмовилися пускати на борт. Не переконав людей навіть перевірка літака з кінологом і вмовляння екіпажу судна. Ільяс залишився в Москві, втім, він не висловлював особливого гніву з приводу різкої реакції на його зовнішній вигляд. В одному з коментарів пресі мусульманин передбачив, що він може втратити роботу. Він розповідав, що правоохоронці вже поспілкувалися з його роботодавцем, і зазначив, що тепер не знає, як на нього відреагує начальство.

Другою людиною, якого перевіряли на причетність до теракту, став 22-річний Максим Аришев, громадянин Казахстану. Видання "Фонтанка" в якості однієї з версій писала, що Аришев останній раз заходив в інтернет за кілька хвилин до вибуху і знаходився близько до епіцентру. РБК з посиланням на незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Team відзначав, що громадянин Казахстану є не терористом, а однією з жертв. За відомостями родичів, Максим в останній раз виходив на зв'язок о 14:30 3 квітня і повідомив, що повертається додому після занять на обід зі станції "Сінна площа" через "Технологічний інститут".
3 квітня о 21:06 год. За місцевим часом до Генерального консула Казахстану в Санкт-Петербурзі надійшов телефонний дзвінок від Аришевой Ірини з Алмати, яка повідомила, що після інформації, що після вибуху на зв'язок перестав виходити її син - Аришев Максим Віталійович, 09.08. 1996 р.н., студент 3 курсу Санкт-Петербурзького Економічного університету. 
У Санкт-Петербурзі М.Аришев проживає разом зі своєю дівчиною, сестрою і зятем. За відомостями родичів, Максим в останній раз виходив на зв'язок о 14:30 годині 3 квітня і повідомив, що повертається додому після занять на обід зі станції Сінна площа через Технологічний інститут. Генеральний консул РК в Санкт-Петербурзі був в лікарні, де проводиться упізнання жертв теракту. Станом на 5.30 год. ранку за часом Астани, серед упізнаних тіл громадян Казахстану немає.

Вважаю, що говорити про можливу причетність Максима Аришева до теракту в Санкт-Петербурзі передчасно. Його пошуки тривають. Зображений на фотографіях, які додаються до згаданих в ЗМІ повідомленнями, людина не є Максимом Аришевим.

Третьою людиною, якого запідозрили в причетності до теракту, став 22-річний громадянин Росії, уродженець Киргизії Акбаржон Джалилов. У метро його зафіксували камери спостереження, орієнтування пішла в соцмережі. Він є уродженцем киргизького міста Ош, більше шести років живе в Петербурзі, змінив кілька паспортів, має закордонний. Крім розісланій орієнтування, в розшук повинні були поставити автомобіль Джалілова Daewoo Nexia.



Прес-секретар ДКНБ Киргизії Рахат Сулайманов підтвердив, що виконавець теракту є уродженцем Киргизії, громадянином Росії. У Следкоме РФ випустили підсумкову інформацію, що смертник - це Джалилов. Саме він привів в дію вибухівку, а також залишив сумку з бомбою на станції "Площа повстання".З'ясувались подробиці життя Джалілова. На спецобліку він не перебував і в злочинах помічений не був. Батько Джалілова є громадянином Росії. Ще в 2011 році він забрав сина з собою в Петербург. Там вони обидва працювали в автомайстерні: вони кузовщики". Перед від'їздом,  Джалилов-молодший отримав російське громадянство. Клопотав про надання громадянства його батько. Для цього він звертався в російське генконсульство в Киргизії, і саме там йому видали паспорт. За словами співрозмовника, останній раз Джалилов приїжджав до батьків в кінці лютого, а полетів 3 березня. Як правило, Джалилов-молодший завжди літав безпосередньо в Пулково, а на цей раз вилетів в Домодєдово, в Москву. 
Зараз, за ​​даними видання, силовики з'ясовують, з ким він міг зустрічатися в столиці
Не виключено, що саме в Москві на даний момент знаходяться організатори теракту.
Четвертий підозрюваний жінка її оголошено в розшук в розшук. Дівчина років двадцяти, яка потрапила в поле зору правоохоронців після перегляду записів з камер відеоспостереження.
Чушь компот какие-то бумажки и цветы
















Особливо гидкий вигляд має фотогрант з путінського медіотського пула. Фарбований, сивобородий бородань в трійці світлокоричневого кольору на колінах, одухотворлітєльно нажимає гашетку гаджета фірми "Nikon".

ЧАС МЕДІОТІВ, МЕДІАНТІВ, ЖУРНАШЛЮХ, ЖУРНАЛЮГ, ІСТЕРІОПАТІВ, ПОЛІТОЛУХІВ, ЮРОДИВІСТІВ І ДУХОВНИХ СКРЕП.

Не дивлячись на всю жахливість ситуації, багато росіян вже почали 
розуміти, що це може бути робота російської влади  та її спецслужб. 

Адже саме такими методами Путін і «Lake Соrp» підняли собі рейтинги в 90-ті, саме так вони працювали в перші періоди свого правління. 

Такої думки дотримуються дуже багато росіян, що яскраво було відображено коли Путін приїхав до Пітера покласти квіти до станції метро «Технологічний інститут», де вчора і був вибух. Він був в натовпі охорони і журналістів, нікого і близько не підпускали, але з іншого боку вулиці знайшлися сміливці які кричали:
«УБИЙЦА! ЦЕ ТВОЯ ПЕРЕДВИБОРНА КОМПАНІЯ !?» 
ІМХО.
Остання хвилина перед вибухом. 
Учасники:
Диспечер станції "Сінна", машиніст поїзда метрополітена, декілька агентів спецслужб у формі явного ісламістського Діда Мороза, якого видно з далеку.

Агент спецслужби, замаскований під Ільяса Нікітіна, йшов вздовж поїзда і видивлявся підходящого, розслабленого хлопчину східного типу, який слухав музику з гаджета.  
Коли всі зайшли в поїзд, на пероні залишився мусульманський Дід Мороз схожий на Ільяса Нікітіна. За три секунди до відправки поїзда, Дід Мороз швидко зайшов до вагона і всунув в руки сумку з бомбою  пацану, який тупо слухав музику і негайно вийшов з вагона. Диспечер побачив мусульманського діда Мороза, що швидко вийшов з вагону і махнула жезлом. 
Машиніст негайно закрив двері і почав рух. В нього була інструкція рухатись максимально швидко і без зупинок до слідуюючої зупинки. 
Пацан від не сподіванки не знав, що робити. Втратив рівновагу і впав на підлогу
Те що відбулось бачили лише ті , хто стояв поруч. Вагон був не переповний вього 70 чоловік. Підхід до дверей був вільний. Сумка вилетіла з рук, але двері закрились і сумка вдарилась об двері і відкочила на середину проходу. Бомба вибухнула. Положення частин тіла людини в якої могла бути сумка в руках після вибуху змінювалось підчас розгону і тормозіння. Каталось туди сюди.

Двері вигнуло на зовні. 14 свідків свідків рознесло на частини та порвало шариками. 10 чоловік загинули негайно. Ще чотири померли від ран. Різкий старт вагона, вибух, дим. 
Ніхто у вагоні нічого толком не зрозумів. 
На слідуючій зупинці вже знали про вибух і почали ліквідовувавти сліди злочину під виглядом рятувалних робіт. 
Станцію оточила міліція . Почались допити шокованих очевидців. Ніхто нічого толком не бачив. Докази збирали організатори вибуху.
Швидко розвішені ярлики по гарячих слідах – сміхотворні. Прямих доказів, ні ісламської атаки, ні акції організованої владою не має, але весь зиск від вибухів у Волгодонську Каспійську, Москві, та інших містах,  а тепер і в Петербурзі  отримав саме Кремль, особисто В. Путін і його спецслужби, під крило яких змушені тулитись зтероризовані петербуржці. Цілком обґрунтовано можна припустити, що саме в Москві в Кремлі та на Лубянці перебувають замовники,  організатори  та виконавці  тих терактів.
Чому б зараз в обстановці кризи не скористатися старими і перевіреними діями наглядний і медійно розкручений терор.
Дивує поведінка західних політиків з їхніми заявами.
Нічого особистого.
Залишається щиро співчувати громадянам Пітера у яких є вкрай налякані, поранені та загиблі родичі.
Замовникам, організаторам та виконавцям Пітерського глобального медійного терористичного акту, а саме В. Путіну, Собезу РФ, Духовним скрепам  співчувати - це верх цинізму. 



Немає коментарів:

Дописати коментар