Популярні публікації

пʼятниця, 24 березня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ВБИЛИ ДЕНИСА ВОРОНЕНКА.

КИЇВ. 24 березня. УНН. 
http://www.unn.com.ua/uk/news/1654129-prezident-prisvoyiv-chergovi-viyskovi-zvannya-spivrobitnikam-sbu

СБУ, наказом від 25.01.2013 р. №30 установила для себе такі відомчі заохочувальні відзнаки: нагрудний знак «Відзнака Служби безпеки України», нагрудний знак «За доблесть», нагрудний знак «За відвагу», Почесна грамота, Грамота, Подяка, а також медалі «Ветеран служби», «20 років сумлінної служби», «15 років сумлінної служби» і «10 років сумлінної служби». При цьому протягом календарного року співробітників-військовослужбовців та працівників Служби безпеки України може бути відзначено в такій кількості: оголошено Подяку Служби безпеки України - до 2000 осіб; нагороджено Грамотою Служби безпеки України - до 1800 осіб; нагороджено Почесною грамотою Служби безпеки України - до 1500 осіб; нагороджено нагрудним знаком «За відвагу» - до 300 осіб; нагороджено нагрудним знаком «За доблесть» - до 1000 осіб; нагороджено нагрудним знаком «Відзнака Служби безпеки України» - до 400 осіб; нагороджено медаллю «Ветеран служби» - до 1000 осіб; нагороджено медаллю «20 років сумлінної служби» - до 1200 осіб; нагороджено медаллю «15 років сумлінної служби» - до 1700 осіб; нагороджено медаллю «10 років сумлінної служби» - до 2200 осіб. Крім того, у них ще є відомча відзнака Служби безпеки України «Вогнепальна зброя» (наказ від 25.01.2013 р. № 31). 

Президент присвоїв чергові військові звання співробітникам Служби безпеки  і Президент також вручив співробітникам Служби безпеки державні нагороди передає УНН з посиланням на прес-центр СБУ.

ІМХО

Всі ми чули або читали про стародавні воїнів - вікінгів, для яких, за повір'ями, вважалося вищим ганьбою і крахом всього життя, померти поза полем бою. Однак, чи дійсно, вікінг, який вмирав не в смертельному бою, позбавлявся вічності в райських кущах, покладених хтивих незайманих і безлімітного міцного алкоголю? Насправді, не зовсім так, було три перевірених способи, які згідно з повір'ями давали пропуск в обіцяний мир мрій, навіть без меча, міцно стисненого в мертвої руці.

Однак, час був важкий, нордичні воїни не були розпещені жалістю і високою мораллю, тому дітям, вагітним жінкам і психічно нездоровим людям, читати цей текст протипоказано.

Кривавий орел

Перший спосіб найгуманніший. Людині, яка хотіла замовити квиток в притулок всіх воїнів, позачергово, або, не обтяжуючи себе боями, викликався добровольцем, в якості жертви Одину. Після цього, його прив'язували до двох стовпів, щоб він не міг вирватися, і розкривали гострим кинджалом спину. Ребра і легкі витягали назовні, щоб це місиво нагадувало крила, і залишали так, поки людина не вмирала.

Прогулянка навколо дерева

Другий його все-таки перевершив за складністю виконання. Якщо в попередньому все за вас робили жерці, то тут доводилося постаратися самому. «Прогулянка навколо дерева» ускладнювалася в першу чергу тим, що вам потрібно було розпороти собі живіт і прив'язати кишки до гілки, подібно японському самураю. Потім слід було почати кружляти навколо дерева, намотуючи на нього свої нутрощі, які не видавши ні звуку і не упустивши з рук меч. У разі, коли вдавалося дотримати всі перераховані вище умови, видавався негайний квиток в Вальхаллу.

Музичний супровід


Третій спосіб дійсно зносить дах, при спробі його уявити. Його жах, в першу чергу, полягав в тому, що терпіти доводилося ціле життя, яке могло бути і не коротким. Жертві відрубували всі кінцівки, і вона продовжувала існувати такою собі личинкою, яка і поїсти щось сама не може. Найчастіше воїни їх прив'язували до спини, перед боєм і інвалід горлав надихаючі пісні, підбадьорюючи вікінгів.


Убивця Вороненкова ідентифікований як

 Павло Паршов, 28 років, колишній боєць 

батальйону НГУ “Донбас” у складі в/ч 

3057 схоже був прихильником ОДІНА 

Загинув у бою зі зброєю в руках і тепер у 

на  банкеті з ОДІНОМ у ВАЛГАЛІ.


Кажуть Паршов був скінхедом.

Немає коментарів:

Дописати коментар