Популярні публікації

неділю, 23 квітня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR УКРДЕРЖСТАТ ПРО КІЛЬКІСТЬ НАСЕЛЕННЯ В УКРАЇНІ

За період січня-лютого цього року населення в Україні з природних причин скоротилося на 45 тис. 888 осіб. У той же час за аналогічний період в країні народилося 59 тис. 619 дітей. Про це повідомили в Державній службі статистики (Держстат).


Держстат опублікував дані, згідно з якими, за 2016 рік населення України скоротилося на 134 200 тисяч осіб. А за один місяць (лютий) 2017 року - майже на 17 тисяч.

Загалом, за повідомленням відомства, чисельність населення України станом на 1 березня поточного року склала 42 млн 541 тисяча 600 осіб. Це дані без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та частини зони АТО на Донбасі.
станом на 1 лютого 2017 року чисельність населення становила 42 млн 558,3 тис. осіб. Виходить, що за місяць населення України скоротилася на 16,7 тис. Осіб. 
У процентному співвідношенні - 0,04%.

Цікаво, що 1 березня 2016 року населення в Україні становило 42 млн 722 тис. Чоловік. Таким чином, за рік людей в країні стало менше на 180,4 тис. Осіб.


Повідомляється, що 42 млн 372 тис. осіб - це постійне населення України (за станом на 1 березня 2017 року).
  • мешканками України є близько 22, 5 мільйонів жіночого населення. За останні роки відбувається спад приросту жіночого населення, так як представниці прекрасної статі навмисно залишають країну і переїжджають на інше постійне місце проживання в інші, більш спокійні місцевості;
  • близько 19, 5 мільйонів чоловік займає площу України чоловіче населення. Із-за останніх подій і через воєнізованих дій в країні, чоловічого населення працездатного віку заборонено залишати межі цієї держави;
  • за минулих рік територія України поповнилася на 200 000 новонароджених немовлят. Помічено, що процентне співвідношення народжуваності суттєво скорочується. Молоде подружжя воліють обмежитися одним або двома дітьми в сім’ї, а багато молодята зовсім воліють не продовжувати свій рід. Ще кілька років тому за статистикою було показано, що протягом однієї доби на світло могли з’являтися близько 1000 маленьких українців. Але сьогоднішні цифри дещо знижені, за добу в 2015 році народжувалися лише близько 800 малюків;
  • що ж стосується відсотка смертності, то вона значно перевищує за відсотками народжуваність. В середньому, протягом року помирає близько 320 000 людей. Головними причинами смертності виділені: хвороба і похилий вік. Останні кілька років основні причини смерті включені і конфліктні ситуації в цій країні, в результаті воєнізованих дій гинуло величезна кількість місцевих жителів;
  • працездатне населення України на 2017 рік становить межу близько 30-ти мільйонів людей. У цю категорію включені жителі, які досягли 18-річчя віку і не перейшли поріг 65-ти річного віку. Як бачимо, велика частина населення України представлена у вигляді працездатного населення. Близько 5 мільйонів осіб припадає на дітей і підлітків, які не досягли 15-ти років. А близько 6 мільйонів осіб від загальної чисельності проживаючих жителів віддано у владу пенсіонерам.

Немає коментарів:

Дописати коментар