Популярні публікації

четвер, 6 квітня 2017 р.

GLOBAL PERMANENT WAR ПРИКЛАД ІНДИВІДУАЛЬНОГО ТЕРОРУ ПРОТИ ІНТЕЛЕКТУАЛА.

Стаття та відеоселфі кінорежисера Андрія Кончаловського 

«ЖАХНИСЬ САМ СОБІ» крик і благання ліберальної людини, яка хоче пробудити свою батьківщину РФ від багаторічного важкого сну, поки цей сон не став смертельним. 

"Я не знаю, чи здатний на такий самогубний вчинок Володимир Володимирович Путін. Чи здатний він взяти «сталеву мітлу» і проголосити рівність ВСІХ перед законом? Всіх без винятку. Якщо здатний - йому судилося почесне місце в Пантеоні Російської Історії.  
Якщо немає ... не знаю ...
Я росіянин, скучаю по своїй Батьківщині, але я її «не бачу»!
Я не бачу країни, якій я хочу пишатися. Я бачу натовпи невдоволених роздратованих осіб і чужих людей, які бояться один одного!"

http://svobodu-narodam.livejournal.com/2021720.html https://ofigenno.com/kartiny-vasiliya-shulzhenko

Я хочу пишатися своєю Батьківщиною, а мені за неї соромно! Хіба в словах Андрія Кончаловського є щось таке, за що його варто убити? Художник повинен вміти бачити і відобразити реальну дійсність в картинах , кіно, театрі, а в сім'ї Кончаловських ця особливість особистості генетична.

Крім генетично сформованого бачення людей і оточуючого середовища в сім'ї Кончаловських є генетичний український бунтарський дух від прадідів. Адже всім відомо, що Петро  Кончалівський за "малоросійскую єресь" був висланий в Холмогори. І якщо за царя, достатньо було жінці написати листа губернатору, то в теперешній КГБешній Росії "ліберальна єресь" карається показовою смертною карою. 
14.10.2013, 22:04     по всім каналам медіотики і Netrях РФ почали активно освітлювати  публічний акт страти  Андрона Кончаловського, його дружини Юлії та доньки Марійки.  Фото з місця катастрофи говорить, що це не випадкова авто катастрофа , а публічна страта сім'я А. С.  Кончаловського. 

Французькі лікарі борються за життя 14-річної доньки знаменитого режисера Андрія Кончаловського, яка серйозно постраждала в ДТП. Автокатастрофу-страту для  родини режисера організували в ліберальній  Франції 12 жовтня 2013 р на європейській дорозі. Андрій Кончаловський разом з дочкою їхав в автомобілі.
У якийсь момент Кончаловський не впорався з керуванням і лоб в лоб зіткнувся з автомобілем, який рухався назустріч. В результаті сильно постраждала дочка режисера Марія.
Зараз дівчинка лежить в реанімації французького госпіталю. Батьки Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька - не відходять від неї ні на крок. «Просимо представників всіх засобів масової інформації проявити розуміння і не турбувати сім'ю в цей непростий для нас момент». 
У Кончаловських, крім дочки Маші, є 10-річний син Петро.
Андрій Кончаловський бачив, як все сталось. 
По його полосі, йому на зустріч, їхав важкий позашляховик. Водій позашляховика надіявся, що Кончаловський виїде на зустрічну полосу і підставить бік під удар і тоді результат був би інший. По розміщенню авто видно, що Кончаловський їхав по правилам тримаючись правої сторони. Тормозний шлях відсутній. Позашляховик після удару перелетів, через авто Кончаловського. І навіть в цьому випадку пасажир і волій лишились живі. Постраждала дитина.
Марійка не була прив’язана ремнем безпеки.
Через два роки 28 жовтня 2015 року в редакції «Комсомолки» виявилися фотографії 15-річної Марійки Кончаловською, зроблені в одному з регіонів Росії, (точне місце не повідомляється, щоб убезпечити дитину від переслідувань папарацці бо це секрет Полішенеля. ) 
Судячи по знімках, дочка режисера Андрія Кончаловського і телеведучої Юлії Висоцької вийшла з коми. Дівчинка вже не лежить в марсельському госпіталі, обплутана проводами і підключена до апаратів, що підтримують її життя. 
Її вивозять на прогулянку, щоб Марія дихала свіжим повітрям. Реабілітація після серйозної черепно-мозкової травми, отриманої в аварії, буде тривалою і, як сподівається її велика і любляча сім'я, успішною. Зараз за відновленням дівчинки стежать досвідчені лікарі і кваліфіковані медсестри.
Андрій Кончаловський зрозумів, що Путін не здатний на такий самогубний вчинок, не здатний він взяти «сталеву мітлу» і проголосити лише рівність ВСІХ перед законом.
Але всіх без винятку.  
Тому що:
Путин взрывает дома ! 
Путин взрывает метро !
Путин подонок, мерзавец и сволочь !
Путин }{уйло !
Тепер Андрій Кончаловський говорить і пише інше.



  

Немає коментарів:

Дописати коментар